Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosada göremedim gelmiş mi sitesinde de yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    Antalya Özdilek teknosa da var ikisi yanyana biri 1099 diğeri 1259 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konusuda yok sanirim ama c7 Tr ye gelecekmi? Bilgisi olan var mi?
    Hb de var ithal olarak onu kastetmiyorum!..

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler :)

• Byone kullanıcısına yanıt
    Tr ye gelme ihtimali çok zayıf. Gelse en az 1900 lira olur ki yavas yavaş s7 o fiyata iniyor.

• Bende j7 yi Samsung bayinden 1250 liraya aldım arkadaşlar.P9 lite ile arasında kaldım ama riske girmeye gerek duymadım.Telefonu ben kullanmıyorum yalnız aileye aldım.Bende ıphone 6s var ama samsungun şebeke üzerinden görüntülü konuşma özelliği beni note 7'ye doğru itiyor.

• Kisa bir s7 edge maceram oldu ekranin islemciye bindirdigi yuk ve performansindan cokda memnun kalmadigimdan zarar etmeden cihazi arkadasimin a5 2016 ile degistirdim buseferde sarj 4g de 5 saat uzerine hic cikamadi ve dün j7 2016 ya gecis yaptim bu kadat hizli performansli ve pili akla zarar uzun giden bir gunde bitirmeniz sanirim mumkun olmayan bir pil suresi iddaa ediyorum bu cihaz yok satacak ki vatan Teknosa gibi yerlerde cihazin tukendigini gordum tam 6 tane turkcel tim dolastim ve birazda sansla cihazi buldum siddetle tavsiye ediyorum .

• sahibinden.com da hira iletisim genpa garantili (tr samsung garantili)yi 1099 liraya satiyor.%10 farkla taksit yapiyorlarmis taksitli 1210liraya geliyor.

ama guvenirlik bence muamma.izmir de olanlar dukkana gidip degerlendirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 20 Eylül 2016; 14:44:23 >
  • Bugün geldi benimde hepsiburada dan 1250 tl tuttu toplam.
    Adaptörün kablosu çok çok kısa şarza takmak için evde kaç priz aradım insan az uzun yapar sanki maliyeti ne
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    Hocam inan ne kadar kısa o kadar makbul!
    Sağlıklı olan, bağlantı kablolarında kısalıktır..
    Note4 serilerinde standartın üzerinde uzun yaptılar hepsi patladı! (Kısa sürede kablo uçları sararıp yanmaya başlıyor ve şarj etme süreleride çok uzuyor)

• Bugun teknosada ayak üstü 2 dakika inceledim, kasa bir onceki J7 ye gore daha iyi olmuş, onceki seri hem kaba hem de leğen plastiği idi. Keşke tuşlar da ışıklı olsaydı o zaman süper olurdu. Işıksız tuşlar bende ucuz telefon hissiyatı bırakıyor. Gene de alınabilir bir cihaz olmus. 1000 Tl falan ithalat garantili dusunulebilinir, ozellikle çift hat isteyenler için.
  • Arkadşalar kac saatte sarj oluyor kullanıcıları paylasabilir mi? Quickcharge da yok diye biliyorum.

• arkadaslar samsung garantili j710f modelinde fm radyo varmi yoksa sadece paralel ithalat cihazlardami var

• s.a arkadaşlar...

bende dün türk telekom bayiinden aldım...
    kvk garantili j710FQ modeli...1100 lira..

takip ettiğim bir cihazdı...iphone 6s 16 gb kullanıyordum.iphone 7 almak için sattım..ama neye niyet neye kısmet...:)
    3800 tl bir telefona vermek vicdanımı rahatsız etti.benim ihtiyaçlarıma en uygun cihazın j7 2016 olduğuna karar verdim ve aldım..
    iyiki de almışım dedirtecek bir telefon abenziyor.ilk izlenimlerim beklentimin ço çok üstünde....
  • Arkadaşlar bende Samsung garantili olan model vardı sattım.
    Şimdi ithalatçı garantili (Delta) olan model var.

Samsung Türkiyeyi eleştirmek istemem ama bu telefonda kendi ayaklarına sıktılar ithalatçı cihazlarına karşı!

İthalatçı cihazda

Fm radyo
    NFC
    çift hat

mevcut.

Üstelik daha ucuz.

Bu durumda Samsung Türkiye cihazının sadece garanti konusunda avantajı kalıyor. Birde Türkiye uyumlu şarj adaptörü tabii.

Bunun için de 150 lira fazla verip daha eksik bir cihazı almak fikri düşündürücü.
    Samsung Türkiye yi de anlıyorum, sonuçta bu telefonun kendi ailesi içinde rakipleri var (A5 gibi) bu bir pazarlama taktiği veya vergi yükü ile ilgili olabilir.

Bunun dışında telefonun ekranının HD olması rahatsız edici.(Note 5 ten sonra) Çünkü ekran büyük. Bu boyuta HD gözü rahatsız ediyor.
    Bir diğer olumsuz bulduğum özellik ise ekranın parlaklığını otomatik olarak ayarlama imkanı yok. Bu yüzden güneşli havalarda parlaklığı arttırıp karanlıkta kısmanız gerekiyor. Bunu manuel yapmak zorunda olmak rahatsız edici.

Bende Note 5 vardı. Onu nasıl kullanıysam bunu da öyle kullanıyorum. Ama donanımı eksik diye hiç bir şekilde kendini belli etmedi. Hiç takılmadı veya donmadı.
    Şarj konusunda ise harika. Note 5 imi sırf bunun için sattım :)) 2 tam gün (gece şarja takmadan) şarj çok iyi. Biraz daha özenli kullansam 3 gün olur ama 3 tam gün değil tabi.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalat garantili olan model 3gb ram ve 1080p çözünürlüklü olması lazım. Sizdeki öyle değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

arkadaslar samsung garantili j710f modelinde fm radyo varmi yoksa sadece paralel ithalat cihazlardami var

Samsung turkiye garantili cihazda fm radyo yok cift hat cok nfc yok bunlarin hepsi paralel ithalat cihazda var cift hatli cihazlardan hoslanmadigim icin samsung garantili cihazi aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Hocam ithalat garantili olan model 3gb ram ve 1080p çözünürlüklü olması lazım. Sizdeki öyle değil mi ?

Yok hocam onu soruşturdum biraz ama Türkiyeye bu model gelmemiş. Yada benim gözümden kaçtı. Bireysel getiren olursa oradan bulunur ama zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 22 Eylül 2016; 11:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

arkadaslar samsung garantili j710f modelinde fm radyo varmi yoksa sadece paralel ithalat cihazlardami var

Samsung turkiye garantili cihazda fm radyo yok cift hat cok nfc yok bunlarin hepsi paralel ithalat cihazda var cift hatli cihazlardan hoslanmadigim icin samsung garantili cihazi aldim.

Root manager dosya yöneticisi ile bakınca gizlenmiş apk yı bulmuştum. Hatta kurdum ama uygulama açılır açılmaz kapanıyor. Sanırım radyo engellenmiş. Hatta donanımsal olarak bile kaldırılmış olabilir. Root yapmak lazım anlamak için.
  • 3gb lik olanı nerden buluruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.