Bildirim
Samsung J7 [ANA KONU] (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tekrar yazayim.
J710'un 720p hd ekrani,
LG G3'un dort kat yuksek cozunurluklu quad hd(2K) ekranindan 'cok daha' iyi.
A710'un 1080p ekraniyla arasinda da fark yok gibi. Hatta J710'un ekran parlakligi daha iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Migrosta açmaya izin vermiyorlar teşhirde yok hatta kutunun arkasındaki bilgiler broşür gibi bir şey ile kapalıydı jelatini bile açmadılar.
Ama telefonun kodu kutunun arka tarafında alt köşede yazıyor görebilirsiniz. Grey ürünlerin büyük bölümü knox 0x1. -
quote:
Orijinalden alıntı: newfel
Migrosta açmaya izin vermiyorlar teşhirde yok hatta kutunun arkasındaki bilgiler broşür gibi bir şey ile kapalıydı jelatini bile açmadılar.
Ama telefonun kodu kutunun arka tarafında alt köşede yazıyor görebilirsiniz. Grey ürünlerin büyük bölümü knox 0x1.
evet cunku cogu rootluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: carman1tr
quote:
Orijinalden alıntı: nighthunter9
quote:
Orijinalden alıntı: SHARKY
arkadaslar samsung garantili j710f modelinde fm radyo varmi yoksa sadece paralel ithalat cihazlardami var
Samsung turkiye garantili cihazda fm radyo yok cift hat cok nfc yok bunlarin hepsi paralel ithalat cihazda var cift hatli cihazlardan hoslanmadigim icin samsung garantili cihazi aldim.
Root manager dosya yöneticisi ile bakınca gizlenmiş apk yı bulmuştum. Hatta kurdum ama uygulama açılır açılmaz kapanıyor. Sanırım radyo engellenmiş. Hatta donanımsal olarak bile kaldırılmış olabilir. Root yapmak lazım anlamak için.
Bunu daha önce yine duymustum root yapilabilir bencede radyo nfc bende onemli degil o yuzden ben bu sekilde devam edicem yalniz cihazin bataryasi akla zarar sabah 8 gece 12 arasi ve denemek amacli o kadar yogun kullandim %45 e kadar indirebildim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 22 Eylül 2016; 15:48:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
otomatik parlaklık olayı ikinci parti programlarla halledilemez mi yoksa sensörlerle alakalı bişey mi? -
%70 wifi %30 4g clash of asphalt 8 ikisi toplam 2.5 saat oyun bol whatsup ve telefon gorusmesi ve yarim saat youtube video izleme ekran acik kalma suresi 6.48 saat sarj %58 bu sure cok iyi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: optiarc
Tekrar yazayim.
J710'un 720p hd ekrani,
LG G3'un dort kat yuksek cozunurluklu quad hd(2K) ekranindan 'cok daha' iyi.
A710'un 1080p ekraniyla arasinda da fark yok gibi. Hatta J710'un ekran parlakligi daha iyi.
Evet katılıyorum HD olmasına rağmen mükemmel ekranı var
Ayrıca pil mükemmel benim gibi oyun oynamayıp youtube-twitch-face-chrome kullanan biriyseniz 2 günü rahat görüyor
Kısaca iyiki almışım tek kelimeyle mükemmel telefon -
Radyo benim için önemli hele ki yurtdışı olanlarda ve önceki seri Türkiye garantili olanda olmasına rağmen yenisinde olmaması çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Migrosda Delta garantili var ama yukarıda arkadaşın dediği gibi özelliklerin yazılı olduğu kutunun alt kısmında yazılar okunmayacak şekilde garanti belgesi gibi bir kâğıt koymuşlar. Radyo var mıdır diye emin olamadığım için yine almadım.
Bu mesaja eklenen görseller:
-
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocu
Radyo benim için önemli hele ki yurtdışı olanlarda ve önceki seri Türkiye garantili olanda olmasına rağmen yenisinde olmaması çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Migrosda Delta garantili var ama yukarıda arkadaşın dediği gibi özelliklerin yazılı olduğu kutunun alt kısmında yazılar okunmayacak şekilde garanti belgesi gibi bir kâğıt koymuşlar. Radyo var mıdır diye emin olamadığım için yine almadım.
Bu mesaja eklenen görseller:
Bunda kesin vardir radyo alabilirsin nfc de vardir ayrica.
-
arkadaşlar j710,a imei tamiri mümkünmüdür -
Yorumlara bakınca telefon iyiki almışım dedirtiyor valla Henüz elime alıp deneyimleyemedim ama olsun.Kardeşim gayet memnun olduğunu söylüyor.
Arkadaşlar hanıma alıcam illa FM radyo istiyor.
Hangi J710'u almam lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 25 Eylül 2016; 17:52:13 >
Ben iki tane aldım, çocuklar çok memnun :)
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
Migrosda Delta garantili ürün var.
Ama bu konuda kimse aldı mı bilmiyoruz.
Türkiye garantili ürün mü aldınız yoksa distribütör garantili mi?
Fm radyo var mı?
Radyo için paralel ithalat telefon almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 25 Eylül 2016; 19:44:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: kyoshocu
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
Migrosda Delta garantili ürün var.
Ama bu konuda kimse aldı mı bilmiyoruz.
Migrostakinde FM radyo var mi yani?
Forumdan bir üye çift hatlı migrosda satılanda fm radyo olduğunu söyledi.
Şuana kadar o ürünü alıp burada radyo olduğunu söyleyen olmadı.
Telefonun kutusunun altında kalan tarafında özellikleri yazıyor ama orada garanti belgesi gibi bir kağıt konulmuş. Bu yüzden özellikleri okunamıyor.
Migros telefonu satmadan da paketini açtırmıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X