Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Migrosta satılanda radyo var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 27 Eylül 2016; 23:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar samsung Türkiye cihazi kullaniyorum kesinlikle radyo ve nfc yok vatan teknosa vs... Bunlarin hic birinde satilan j7 lerde yok... İthalatci garantili gordugunuz her cihazdada radyo ve nfc var ithalatci cihazi alacaksaniz garantisi delta ya da fonotel olsun kotulerin iyisi diye nitelendirebilirim bunlari delta bilisim fonotelden bir tik daha yukarda hizmet olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 28 Eylül 2016; 0:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Yani bu telefonun hem tek hat hem fm radyolu hemde ekranı 720p olanı yok mu?

Anladigim kadariyla yok. Samsung garantili J710F diye geciyor saniyorum.

Bir rica ettik program yukleyip info alalim diye ama cok kullanan veya ilgilenen yok bu modelde.

ekran resmi nasıl alınıyor bulamadım
    (J710 FQ)

Teşekkürler.

Ekran resmi home ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Sensörler menüsünü foto atabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Eylül 2016; 2:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Eskiden HTC (ve başka bazı markalar)
    extra vergi (trt ye bandrol ucreti gibi)ödememek için cihaza radyo koyup ikonunu koymuyorlardı.
    kullanıcı küçük bi yazılım (yama)
    indirerek radyoyu kullanılır hale
    getiriyordu. Bu cihaza da -J710- böyle
    bişey olabilir deye düşünüyorum

ben de general mobile 4g kullanıyorum. Telefonda radyo kullanma imkanı varken bandrol yüzünden yazılımla kullandırmıyorlar.

artık tüm cihazlardan bandrol alınacağına göre cep telefonu markaları da böyle farklı üretim yazılım muhabbetinden vazgeçerler diye umuyorum.

radyolu versiyon olsa hemen Samsung Türkiye ürününü satın alacam ama onda radyo yok sadece yurtdışı için üretilen modelde mevcut.
    Bu yüzden android 4g ile devam edeceğim 500 TL lik telefona android 7 de geldi hem

• Samsung J7 [ANA KONU]
  • Arkadaşlar merhaba, forumdaki değerli bir arkadaştan bu telefonu alarak aranıza katıldım. Aslında eşime aldım fakat cihazın detaylarına haliyle ben bakıyorum. Kullanıcı arkadaşlara bir sorum olacaktı, mevcut haliyle cihazda SD karta uygulama yüklemek, taşımak mümkün müdür? Android 6'da var deniyor fakat pratikte bir çok modelde olmuyor sanırım. 16gb sınır olduğu için uygulamaları ve dosyaları SD karta taşıma ihtiyacı doğacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkürler cevaplar için, selamlar.
  • salimg kullanıcısına yanıt
    Malesef uygulama taşıyamadığımız gibi sd kartı dahili olarak biçimlendirmeyide kapatmış samsung. Ama rootla taşınabilir sanırım.

• Media markta 1.099 TL (beyaz)

Radyo özelliğinin olmaması Türkiye pazarı için büyük bir eksi.
  • Sırasıyla Ayarlar uygulama yoneticisi icine girerek istedigin uygulamanin uzerine tikla sonra hafızaya tikla ve kayit yerini sd kart yap tasiyacaktir ( her uygulama olmasada bir cok uygulama taşınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Media markta 1.099 TL (beyaz)

Radyo özelliğinin olmaması Türkiye pazarı için büyük bir eksi.

iyi fiyat
  • quote:

Bu aksam migrostan gold renk j710GN model numarasiyla cihazi hanims aldik. Tum ayarlarini ugrasmasi bana kaldigi icin telefon7 kurcalama firsati da buldum. Onceden G3 kullaniyordu camini kirdi malesef, degistirmektense sifir cihaz aldik.

G3 ten hizli bir cihaz ve HD ekran bence siritmiyor. Bende note 5 var ve beyaz renkleri daha beyaz note5 e gore. Kotu yani otomatik ekran parlakligi yok bilindigi uzere. Ayrica kapasitif tuslara titresim atayamadim, bence buyuk eksik.

Knox sayaci 0x1 yani rootlanip duzeltilmis cihaz, ve radyosu var, zaten radyo yuzunden paralel ithalat aldik. Sarji soylendigi kadar efsane gibi duruyor ilerleyen gunlerde dahada artacaktir saniyorum.
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]

hayırlı olsun ne kadara aldınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Malesef uygulama taşıyamadığımız gibi sd kartı dahili olarak biçimlendirmeyide kapatmış samsung. Ama rootla taşınabilir sanırım.

Teşekkürler hocam bilgi için, sanırım bazı uygulamalar taşınabilecek alttaki arkadaşın dediğine göre. Telefon ulaştığında bir kaç programda deneyip net bilgi verebilirim alacakların bilgilenmesi için.

Selamlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Yani bu telefonun hem tek hat hem fm radyolu hemde ekranı 720p olanı yok mu?

Anladigim kadariyla yok. Samsung garantili J710F diye geciyor saniyorum.

Bir rica ettik program yukleyip info alalim diye ama cok kullanan veya ilgilenen yok bu modelde.

Türkiye cihazları J710FQ.

NFC ve çift hat yok. Radyo ise uygulama olarak gizli bir yerde var. Bulup kurdum ama çalışmadı. Root yapmak lazım galiba. Sanırım A5 ve E serisiyle rekabette sorun olmasın diye kapattılar. Çünkü artık nasıl olsa TRT bandrolü ödeniyor. Neden kapatsınlar ki bu yüzden?

Samsung garatili cihazı sattım.

Şimdi paralel ithalat yani delta ürünü var. Gold renk. J710GN diye geçiyor. Root yapılmış Knox sayacı 0x1 :( Ama deltanın yaptığı bir şey olduğu için garantilik bir durum olursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Delta ürünlerinde NFC, çift hat ve radyo var. Ayar yapmanıza falan gerek yok. Migrosta satılanlar delta ürünü ise radyo vardır. Sorun yok!

Deltanın tek beğenmediğim yanı şarj adaptörü Türkiye uyumlu değil. Keşke onu da değiştirip verseler :) Birde garantisi nasıldır bilmiyorum. İnşallah telefon bozulmaz :)

Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 29 Eylül 2016; 10:57:11 >

• K084K kullanıcısına yanıt
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/samsung-galaxy-j7-2016-mobil.aspx

Bu sayfada peşin satış fiyatı 1259 tl yazmışlar hocam 1100 ise alıcam eğer değilse 24x64 tl şeklinde tarifeye ek almayı düşünüyorum sizce almalımıyım
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Evde şarj cihazları olduğundan sorun etmedim.

Aslında 3gb modeli alan arkadaş da info alsa hangi model olduğu belli olur yeno alacaklara fikir olur.

Teşekkür ederim.

• Migrosta 1099 tl imiş az önce sordum.
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Migros Ritzy garantili cihazda radyolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/samsung-galaxy-j7-2016-mobil.aspx

Bu sayfada peşin satış fiyatı 1259 tl yazmışlar hocam 1100 ise alıcam eğer değilse 24x64 tl şeklinde tarifeye ek almayı düşünüyorum sizce almalımıyım

turkcellde 1144 tl
    telekomda 1259 tl

ama turkcellde stokta sadece gold yaızyor
  • Merhaba Arkadaşlar.
    J7 2016 Media Marktan Kampanya ile 999 tl ye aldım. Beyaz kutu.

Eve geldi telefon lakin kendi şarj aleti dahil hiç bir şarj aletini kabul etmiyor. Ekranda Telefonunuz Şarj olmuyor orjinal pil veya şarj cihazı kullaniniz hatası veriyor ne ppwerbank ne başka birşey 6 7 kere uğraştım hiç biriyle sarj olmadı. Yardımcı olabilecek varmı teşekkürler.

• SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    burada zaman harcamayın hemen geri götürün telefonu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.