Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonda da eski modeldeki gibi alt modeller arası fark var mı?
    Eskisinde biri 4.5g destekliyordu diğeri desteklemiyordu falan.
    Almayı düşünüyoruz ama.
    Ya da büyük ekran alternatif tavsiye edebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bu telefonda da eski modeldeki gibi alt modeller arası fark var mı?
    Eskisinde biri 4.5g destekliyordu diğeri desteklemiyordu falan.
    Almayı düşünüyoruz ama.
    Ya da büyük ekran alternatif tavsiye edebilirseniz sevinirim.

@agritux selamlar.

Samsung garantili cihazlar tek hatli ve fm radyo, NFC yok.

Paralel italat cihazlar çift hatli, FM radyo var ve NFC var.

Tabi garanti veren firma farklari var. Şu an mobildeyim detayli cevabi daha sonra yazarim ne ögrenmek istersen. Ben hanima aldim paralel fm radyo ustedigi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Paralel tercih edeceğiz. Bir tanıdığıma alıyorum. Eski modelden daha iyiymiş tasarımı hoşuma gitti açıkcası.

J710F, J710FN (EMEA); J710M (LATAM); J710H

Gibi alt modelleri var. Satıcılar eski J7 de belirtiyordu hangisi olduğunu. Çünkü aralarında fark vardı.
    Merak ettiğim Bu modeller arası fark var mı acaba?

Araştırıp bulabildiğim, asya/çin versiyonu 3gb ram ve 1080p ekrana sahipmiş.
    Ama sanırım o TR de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Paralel tercih edeceğiz. Bir tanıdığıma alıyorum. Eski modelden daha iyiymiş tasarımı hoşuma gitti açıkcası.

J710F, J710FN (EMEA); J710M (LATAM); J710H

Gibi alt modelleri var. Satıcılar eski J7 de belirtiyordu hangisi olduğunu. Çünkü aralarında fark vardı.
    Merak ettiğim Bu modeller arası fark var mı acaba?

Araştırıp bulabildiğim, asya/çin versiyonu 3gb ram ve 1080p ekrana sahipmiş.
    Ama sanırım o TR de yok.

Migrostan delta garantili aldim. Cihaz 710GN ve cihazin infosu asagidaki linkteki gibi...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120668161

3gb ram 1080p ilk partilerde bir kisim gelmis ve alanlar olmus sanirim. Simdi bulmak mumkunmu bilmiyorum.

Işik sensörü yok ekran isigini kisip acmiyor, en onemli eksigi bu. Ekran 720p ama cok siritmiyor bence. Kamera aksam cekimleri tat vermiyor ama sarji cok iyi. Hicbir donanim sikintisi vermedi kronik ariza denk gelmedim. Hizli is gorur bir cihaz bence...

• SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    dün gece baktım 1199 du gold renk
    Bende delta servis garantili sipariş verdim. En geç 12 Ekimde kargoda diyor :) olsun çok önemli değil. Satıcıya hangi seri olduğunu da mesaj ile sordum ama artık önemi pek yok.
    Gerçi sizinkide delta ise sizinki ile aynı gelir.
    Ellerinde J710F/DS ve J710FN/DS serileri varmış. Bunlar üzerinden bir tavsiyeniz olabilir mi?
  • Bu arada bilmeyenler için bir bilgi vereyim. Delta servis telefonunuzu rahatlıkla rootlayıp kullanabilirsiniz. Delta serviste ROOT garantiyi bozmuyor. Hatta kendileri root etmenizi destekliyor
  • S6 Edge ile j710 arasında gidiyorum j710 fp ürünü ve bataryası baya iyiymiş galiba kararsız kaldım ayrıca sd cart olayı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Longclaw -- 6 Ekim 2016; 20:03:19 >
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Telefonu genel olarak tek elle kullanırım. O yüzden 5.5" ekran benim için büyük bi dezavantaj olur. J5 2016 nın donanımı ve boyutu ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılar. Aylardır özellikle bu telefonu bekliyorum kararımı verdi bunu alacağım. Tavsiye için teşekkürler...

• Hava atmaksa amaç s6 edge 10 numara bir seçim. S7 edge bile satacak insan var forumda bu cihaz için .

• Bu cihazin nfc si ile odeme yapmayi basaramadim henuz.

Sony Z3C ile tum kartlarimi kullanabiliyordum. Bunda hata veriyor(Garanti, TEB, YKB)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Hava atmaksa amaç s6 edge 10 numara bir seçim. S7 edge bile satacak insan var forumda bu cihaz için .

Hayır hocam uzun kullanım planlamaktayım wp face film video izleyen kullanan birisiyim telefonu takip ediyorum uzun zamandır bir kaç güne telefon alacağım bu telefondaki hafıza olayı ve pilden dolayı tercih edebilirim. Ayrıca ekranı da gayet iyi görünüyor tasarım da fena değil cihazı inceleyeceğim

• Arkadaşlar bu tel de güvenli moddan nasıl çıkabiliriz ACİL YARDIM lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

hayırlı olsun 2017 is coming

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-j7-2017-ortaya-cikti-75820

telefonun 2016 modeli daha yeni geldi zaten. bu yeni seriler ne zaman gelir kim bilir

• Iddia ediyorum ki samsung bu cihazi iyi yaptığını anladığı icin kirpacak 2017 versiyonu. Zaten 3000 pil ve fhd ilk kanıtı.

• Yıllardır Android kullandım böyle pil ömrü görmedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Samsung J7 [ANA KONU]

• newfel kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarlarda smart manager ve duvar kağıdı ne? 100 mb güncelleme yaptınız mı ?

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Nova launcher kullanıyorum, stok mavi duvar kağıdı, güncelleme gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.