Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smart manager ne durumda otomatik optimize mi yoksa hepsini güç tasarrufu mu yaptınız? Kaçıncı sarj sonucu ve facebook telefonda yüklü mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Smart manager otomatik, sürenin çoğu facebook ve twetter uygulaması, 18 eylül de aldım kaçıncı şarj saymadım
  • 114 mb güncelleme ne içeriyor? Sarja etkisi nedir?

• SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Indirim kodunu nerden buldudnuz hocam bulamadim?

• telefonun tam sar değerini bilen var mı? internette baktım da tam bulamadım. ayrıca telefonun android 7'nin gelmeyeceği söyleniyor. doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Longclaw -- 9 Ekim 2016; 14:30:59 >
  • Gsmarena

SAR US 1.10 W/kg (head) 1.01 W/kg (body)
    SAR EU 0.35 W/kg (head) 1.39 W/kg (body)
  • https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j7-2016?place=search_result&q=J7%202016# stokta yok sizce ne zaman gelir?

• G3ten bu telefona gecilir mi arkadaslar , ortalama kac saat ekran suresi aliyorsunuz bu telefonla ?

• Bu süreyi facebook, twitter uc browser, youtube ile aldım bir saat 3g ile podcast dinledim gerisi wifi
    telefonda parmak izi olsun bildirim ışığı olsun otomatik parlaklık olsun gürültü önleyici ikinci mikrofon olsun
    daha bir sürü sensör olsun derseniz sizi tatmin etmez. Ama batarya benim için önemli ve stabil çalışsın derseniz
    on numara telefon. Ha birde gece kamerasından bir şey beklemeyin.

Samsung J7 [ANA KONU]
    Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 10 Ekim 2016; 11:28:18 >

• newfel kullanıcısına yanıt
    Gercekten harika ya ben g3 te 3 4 saat arasi cok zor aliyorum bildirim isigini flash ile cozmustuk annemin j7 2015inde gerisinde de sorun olmaz bana o zaman ben ciddi ciddi bu cihazi dusuneyim

• Arkadaşlar en son

Arkadaşlar bu telefonu aldığımdan beri deniyorum ancak video araması yapamıyorum elimde note 1 ve note 3 telefon da var onlar birbirini video araması olarak arayabiliyor ancak bu telefondan ne aranıyor ne de arama kabul ediliyor.

note3 veya note 1 den video araması yaptığımda j7 nin ekranında normal sesli arama gibi görünüyor.
    j7 den note 3 ü veya note 1 i aradığımda ise video araması olarak görünüyor ancak cevaplayınca siyah bir ekran çıkıyor video yerine ve yine görüşülemiyor.

Buna bir çözüm ararken yetmezmiş gibi iki gün önce 8 ekimde bir ota güncelmmesi geldi onu yükledim bu sefer video arama düğmesi tamamen kayboldu yerine sms düğmesi geldi şimdi video aramsını deneme şansım da kalmadı.

Bunun gibi dorunlar yaşayan var mıdır yardımcı olabilecek.

bu telefonu j710gn modelinden Türkiye firmwaresi yükleyebilecek kimse varmı? sizdeki cihazlarda video araması sorunu yaşayanınız var mı?

Not: Ayrıca yazıklar olsun diyorum sağdan soldan değil meşhur bir marketten aldım telefonu tabi tayvan versiyonu çıktı aldıktan sonra farkettim malesef... bu paralel ithalat telefonlara neden izin veriliyor? Madem izin veriliyor neden doğru düzgün denetlenmiyor ne video aramsı çalışır ne adam gibi servisi var vs. vs. herkes cebine göre cihaz alıyor, 50-100 ucuza alalım derken insanları zarara sookuyorlar mağdur ediyorlar....

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba kesinlikle önermiyorum en kötü s serisi s serisidir.

Bende Note 3 n9005 den geçtim kesinlikle pişmanım

s5 in su geçirmezliği parmak izi sensörü ışık sensörü ideal ekran boyu vs. eğer telefonun kasmıyorsa kozmetik olarak iyi durumdaysa kesinlikle önermiyorum.

illa geçeceksen note 4 biraz daha ekleyebilirsen note 5... Ben çok pişmanım 1095tl verdim

hakkını yemeyelim bataryası gerçekten uzun gidiyor başka artısı yok
  • matrixrio kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanıyorum ve çok begendim. Ses kalitesi ve parmak izi sensör eksikliği hariç cihaz muhteşem. S5 babamda ve begenmezsen geri al dedi. Cihaz tam bir ip 6 plus katili . 1200 e satılan j7 3000 liralık apple dan daha iyi çalışıyorsa o cihaz olmuştur. Yazdiginiz sebepler dışında neden beğenmediniz bilmiyorum. Isınan ve eksik kusurlu yazılımı olan note 3 ten kat kat iyi bence. Söz s800 olandan dışarı. Ayrıca s5 i bu cihazla kiyaslamayin bile. Kamera,yazılım,pil,tipi,genel cihaz durumu olsun cihaz bana mısın demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 11 Ekim 2016; 0:44:14 >
  • Arkadaşlar güncelleme yapmak istemiyorum, sürekli görünen güncelleme uyarısını kaldırabiliyormuyuz??

• Telefon çektiği halde aranınca ulaşılamayan var mı?
  • Arkadaşlar iyi gunler,
    Ben bugun Samsung galaxy j710 aldim, bi kac konuda acilen yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1.Bu telefonun j710 nun hangi modeli oldugunu nasil anlayacam.sanirim farkli farklı modelleri varmış.
    2.ilk aldiginizda siz hangi testleri yapiyorsunuz..
    3. Son olarak telefonun orijinal j710 olduğunu ve donanımlarinin calisip calismadigini nasil anlıyorsunuz.
    Lutfen yarimci olurmusunuz.

• bildirim ışığı işlevini flashla halletmek için hangi programı kullandınız?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Program kullanmadik ayarlardan hallettik

• selamlar g610 f j7 prime teknosa internet sitesinde var .....alan oldumu acaba parmak izi okuyucu ve 3 ram.....
  • Var mı arkadaşlar çözüm yolu tekrar sorayım;

Güncelleme yapmak istemediğimizde güncelleme uyarısını nasıl kaldırabiliriz, sürekli görünecek mi??

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.