Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J7 Prime , 3gb ram, full hd ekran, 8mp on kamera, parmak izi okuyucu, metal kasa ile fiyat aralıgında ilgimi çeken bir ürün oldu. J7 2016 nomali ile aynı fiyata cıkması ilginç. Ya ürün kronik sorunlu ittiriyolar bize ya da J7 2016 lar bitti bitiyor.
  • Bu arada J5 Prime da şıklık, parmak okuyucu, metal kasa, bildirim ledi ozellikleri ile guzel bir telefon gibi, bakalım bizde cıkacak mı ?
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    N11 örneğin geçenlerde 1 TLye 111 TL değerinde kupon sattı yani siz telefonu 110 TL ucuza almış olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isonil

Ben bu akşam buyaka istanbul ümraniyeden aldım primeyi.samsung dan 1259 tl gayet güzel telefon

hayırlı olsun. bataryası çıkıyor mu?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    hocam ekran paneli farklı j7 prime super amoled değil tft lcd ekran var ve bataryası da değişmiyor. diğer özellikler bakımından prime üstün gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim4343

hocam ekran paneli farklı j7 prime super amoled değil tft lcd ekran var ve bataryası da değişmiyor. diğer özellikler bakımından prime üstün gözüküyor.

Evet Tft-amoled farkı var ama J7 prime ın da çözünürlük ve ppi daha yuksek ayrıca gorilla glass kırılmaz cam ve 2.5d eğimli cama sahip, yanyana gormek laızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: isonil

Ben bu akşam buyaka istanbul ümraniyeden aldım primeyi.samsung dan 1259 tl gayet güzel telefon

hocam sizin yorumlarınız bizim için altın kıymetinde imkanınız olursa detaylı foto da paylaşırsanız seviniriz.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün prime ile j7 2016 yı yanyana inceledim. Teknik özellik ve kasa kalitesi ile prime kesinlikle önde ama prime modelin ekran kalitesi rezalet bence. Samsung malesef bu sefer de oradan çalmaya karar vermiş. Söyle diyim parlaklık ve renk doygunluğu arasında çok fark var yani belki 2 katı bile olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Hocam ben bugün prime ile j7 2016 yı yanyana inceledim. Teknik özellik ve kasa kalitesi ile prime kesinlikle önde ama prime modelin ekran kalitesi rezalet bence. Samsung malesef bu sefer de oradan çalmaya karar vermiş. Söyle diyim parlaklık ve renk doygunluğu arasında çok fark var yani belki 2 katı bile olabilir

Benim korKtuğum buydu şuan gm4g kullanıyorum acaba ekran ondan daha mı kötüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 13 Ekim 2016; 23:22:53 >
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Açıkçası onu pek kestiremiyorum belki de j7 2016 da kullanılan amoled çok kalitelidir veya üst düzeydir ama baya baya sol elime j7 sağ elime de prime modelini aldım dakikalarca kurcaladım fark bana fazla geldi bilemiyorum

• Samsung resmen telefon satılmasın diye uğraşıyor galiba

birine radyo koymuyor diğerine onu koyup ekranı kötü yapıyor
    canlısını sizin gibi görmem lazım.

yabancı test videolarından birinde prime olanın ekranına basıldığında ekranda görüntü bozulması da oluyor
    Aynen hocam aynı videoda benimde dikkatimi çekti!
    Kullanılan panel sağlamlık olarak çok kaliteli degil maalesef bari ips kullansalarmış tft nedir ya..
    Bununla beraber gene aynı videoda dikkatinizi çektimi bilmiyorum, j7-6 da ekran taraması bariz belli olurken ki bu A7-6 dada aynı!
    Bu tft ekran prime da belli olmuyor!
    Bu yöndende daha kaliteli hissiyatı verdi bana şahsen ama tabiki canlı olarak görüp incelemeden bir karar vermek yanlış olur kanaatindeyim..

Bugün yarın mediamarkt teknosaya da gelir iyice yaygınlaşır o zaman daha ayrıntılı inceleriz. Hocam bir de şu açıdan düşünün malzeme kalitesi baya artmış ram artmış ön kamera artmış bildirim ledi gelmiş parmak okuyucu hızlı şarj ve bundan başka iyileştirilmiş özellikler de vardır belki ama ikisinin fiyatı da neredeyse aynı. Ya prime olanı daha pahalı satacak ya da başka bir yerden kısacak. Bence bizdeki beklentiler yüksek

• o video da ingilizcemin yettiği kadarıyla anladığım adam 3gb ram var ama çok bi etkisi yok dedi.

ram 3g ama acaba onunda mı kötüsünü kullandılar diye düşünmeden insan edemiyor.

C7 gelseydi çok iyi olurdu ama gelmeyecek gibi duruyor.

facebook üzerinden soruyoruz sayfamızı takip edin diye otomatik cevap yazıyorlar.

Note 7 olayından sonra seneye çok iyi ama ucuz telefonlar yaparlar mı?

j7 2017 çıktı diye haberler vardı. Bende konu açtım ama bize gelmesi çok zaman alır. prime modeli beni çok heyecanlandırdı ama ekran işi bozdu.
    Yarın tepe nautilusa gideyim belki Teknosa da teşhirde ürün vardır.
    Bence samsung note7 ile kaybettiği itibarı note 8 veya onun yerine çıkaracağı modelle telafi etmeye çalışacaktır. Ha o da olmzsa o zaman biraz daha fiyat performans oranı yüksek modeller çıkartmaya başlar

C5 veya C7 pro diye eskinin biraz daha guncel hali bir model çıkaracağının ve onun da ülkemize geleceğini okumuştum bir yerde ama söylenti olabilir kesin değil

Ram olayınında frekans da önemli sadece 3gb olması bizi aldatabilir bu konuda haklısınız

Telefon samsung bayilerinde var ilk oralara bakın derim

• prime da bataryanın çıkmaması beni hemen soğuttu. Ayrıca çözünürlük farkından dolayı j7 2016 da daha fazla pil süresi alınacağını düşünüyorum.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Prime in pek bir numarası yok açıkçası. Sözüm ona parmak izi ve fhd ekran ile premium hava katmaya çalışmış ama gerek yok. Bildirim ışığı ve parmak izini j7 ye koysalardi keşke prime ile uğraşmalarına gerek olmazdı. Zaten c7 ile j7 prime aynı cihaz değil bu yüzden düz j7 2016 şu an için en güzel seçenek.

• arkadaşlar merhaba, telefonda radyo kullanılamıyor mu bilgi verebilir misiniz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: causandum

arkadaşlar merhaba, telefonda radyo kullanılamıyor mu bilgi verebilir misiniz bu konuda

j7 2016 olandan bahsediyorsanız Türkiye versiyonunda yok ama distribütör garantili olanlarda var
    j7 prime dan bahsediyorsanız Türkiye garantilisinde var.

Nasıl oldu bilmiyorum ama Samsung Türkiye bu ürünü distribütörlerden önce getirdi. yurtdışı cihaz şuan için yok
  • J7 2016 gold rengi almak istiyorum hepsi burada sitesinde 1139 tl ye finansbank karta 50tl para puan veriyor.Ama gold stokta yok bu fiyat civarında biryerde varsa almak istiyorum uygun denk getiremedik bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.