Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mexico_35

J7 2016 gold rengi almak istiyorum hepsi burada sitesinde 1139 tl ye finansbank karta 50tl para puan veriyor.Ama gold stokta yok bu fiyat civarında biryerde varsa almak istiyorum uygun denk getiremedik bir türlü
    quote:

Orijinalden alynty: mexico_35

J7 2016 gold rengi almak istiyorum hepsi burada sitesinde 1139 tl ye finansbank karta 50tl para puan veriyor.Ama gold stokta yok bu fiyat civarynda biryerde varsa almak istiyorum uygun denk getiremedik bir türlü

pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 14 Ekim 2016; 10:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Prime in pek bir numarası yok açıkçası. Sözüm ona parmak izi ve fhd ekran ile premium hava katmaya çalışmış ama gerek yok. Bildirim ışığı ve parmak izini j7 ye koysalardi keşke prime ile uğraşmalarına gerek olmazdı. Zaten c7 ile j7 prime aynı cihaz değil bu yüzden düz j7 2016 şu an için en güzel seçenek.

Prime'ın artıları epey fazla aslında

- Daha metal çogunluklu ve şık kasa (j7 de kapak plastik, prime da metal)
    - 2.5D kavisli Gorilla Glass 4 cam
    - Full Hd ekran
    - 3Gb ram
    - Parmak izi okuyucu
    - Bildirim ışıgı
    - 8mp ön kamera
    - USB OTG desteği
    - Tr garantililerde radyo var

Daha ne numarası olsun hocam Fiyatlar aynıysa prime incelenmeden geçilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 14 Ekim 2016; 11:10:50 >

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    j7 2016 için diyorum Türkiye versiyonunda özellikler kısmında var yazmışlar aktif hale getirme şansımız yok değil mi?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    merhaba primeda batarya değişiyor mu? radyo var mı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: causandum

merhaba primeda batarya değişiyor mu? radyo var mı biliyor musunuz?

Prime modelinde çıkarılabilir arka kapak yok dolayısıyla batarya değiştirilemiyor, radyo konusunda bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ekranlarında pek fark görmedim bir de siz bakın bakalım

J7 2016 - J7 Prime
    https://www.youtube.com/watch?v=DC-YivhbWf0
    Samsung J7 [ANA KONU]

Ekranda belirgin oranda fark var ama hoparlörü yanda çok iyi olmuş.

Birde özellikler bölgeye göre değişiyor bazı ülkelerde ips lcd kullanılmış bazılarında tft lcd
    radyo bazı ülkelerde kısıtlı bazı bölgelerde nfc yok bunlara dikkat etmek lazım bence alınabilir bir cihaz olmuş.
    Tabi ülkemizde satılan nedir nasıldır bilmiyorum Hepsiburada IPS LCD yazıyor ama Teknosa TFT LCD radyo ikisindede yok diye belirtilmiş
    ayrıca samsung TR sayfasında ürün yok olsa en doğru bilgi oradan alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 14 Ekim 2016; 16:43:28 >

• Dünya kadar yer gezdim 1 tane teşhir bulamadım.
    Teknosada var ama teşhir yok kutusu da çok kaliteli değil geri dönüşüm muhabbetine öyle yapmışlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Buırada J7 2016 ve J7 prime ekranı için guzel karsılastırma yapmıslar, ikisinin de birbirine karsı iyi kotu tarafları mevcut

https://www.youtube.com/watch?v=ExGp1fnDvwY
  • 114mb güncelleme var yapayim mi ne bu ?

Ips kesinlile kötü bir ekran değil ama benim dün gördüğüm kesinlikle TFT idi. Şu anda ips ekranlı telefon kullanıyorum memnunum açıkçası. Kötü olanları buraya itelemezler umarım

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Zaten j7 prime tft ekran ve amoled in yeri ayrı.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Gsmarena da prime için IPS lcd yazıyor

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Moral bozmak istemem ama Tr ye tft geldi diye biliyorum ayrıca 1080p olmasaydi daha iyi olurdu.

• J7 Prime Samsung Türkiye ürünü N11 de 1.179.90 TL ye geliyor bende 70 TL kupon var onu da düşünce 1109,90 TL oluyor alsam mı bilemedim. Maximum kart da 75 TL puan veriyor telefonun maliyeti 1040 TL gibi oluyor ama tek sıkıntım maximum kartım yok.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-j7-prime-g610f-45g-ltesamsung-turkiye-garantili-P88304491

• quote:

Orijinalden alıntı: isonil

Ben bu akşam buyaka istanbul ümraniyeden aldım primeyi.samsung dan 1259 tl gayet güzel telefon

telefonu aldıktan sonra sizden yorum bekledik ama gelmedi nasıl memnun musunuz?
  • İlginçtir ki samsung Tr garantili 1199 Tl lik J7 Prime ile 1699 Tl lik A7 2016 özellikleri neredeyse aynı, hatta amoled / tft ekran farkı dısında j7 Prime'ın fazlası var azı yok.
    A7 2016 ın en büyük üstünlüğü amoled ekrana sahip olması tabi bu aradaki 500 TL lik fark için değer mi incelemek, elde tutmak lazım.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/34484-61287/samsung-galaxy-a7-2016_samsung-galaxy-j7-prime/
  • Beni j7 2016 mı j7 prime mı ikileminden kurtaracak biri var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu prime kullanipta yorum yapacak olan yokmu bu cihazin ekranina takildim ben tft ekran oldugu icin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.