Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben benim j7 de *#06# imei sorgulama,*#0*# sensor kontrolü gibi kodlar çalışmıyor deneyip bi bakarmisiniz lutfen. Yoksa geri yollicam...
    E-devletten imei sorgulattim oradaki bilgilerde bi sikinti yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba bende bu telefonu aldım guzel telefon ıs gorur ıslemcı guzel

ama sorularım var yardımcı olursanız sevınırım

1. soru= Fotoğraf ve videoları sd karta yukluyor ama uygulamaları herzaman telefonun bellegıne atıyor uygulamalarıda sd karta yukle secenegını bulamadım

2.soru ram 2 gb ama 1.3 gb hep kullanıyor ılk acılısından berı ne kadar uygulama varya bunlardan hangılerını ve nasıl kapatırım hangılerı gereksız bır yer buldum devre dısı bırak dıyıyorum baska yer buldum son dıyıyorum bu sekıldemı?Bırde hangı uygumaları kapatmalıyım o kadar uygulaması varkı hangısı hangı ıse yarıyor bılmıyorum

3.soru ekran korumaya desenı secıp koydum ama bu sefer hem kaydır hemde desen bırlıkte var kılıt ayarlarına baktım ama kaydır kapalı gozukuyor neden hala aktıf?

On kamerası basarılı arka kamerayı az ısıklı ortamlarda begenmedım

sımdıden tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 12 Ekim 2016; 8:51:11 >
  • Bizim bir sıkıntımız var. Telefon çektiği halde aranınca ulaşılamıyor. Aynı noktada ben redmi note 3 pro kullanıyorum çekiyor ve ulaşılıyor.
    Yok mu benzer bir durum yaşayan?
  • Merhaba arkadaşlar cihazın fazla kullanıcısı olmadığı ya da premium olmadığı için konu ilgi görmüyor
    o nedenle paylaşım hiç yok. Neticede android samsung cihaz sorulan soruların bir çoğu diğer başlıklarda da var.

@topraksugitar sizin güncelleme konusu S7 forumunda sıkça konuşuluyor son sayfalarda bir kısmı çözmüş

@mevlut_1467 kendi telefonumda denedim sıkıntı yok, hard reset deneyin ama her şey silinir

@anteros24 1- Her uygulama desteklemiyor onun için elle taşıyacaksınız. 2- Smart manager zaten otomatik optimizasyon yapıyor cihazda fazla sensör olmadığı için aşırı batarya tüketimi de yok bence uğraşmaya değmez. Olmadı package disabler kullanın amiral gemi konularına bakabilirsiniz. 3- Bu konu hakkında fikrim yok.

@agritux j7 ile şu ana kadar çekmeme sorunuyla karşılaşmadım (vodafone), ama 6s+ ile sık yaşadığım bir sorun (turkcell) şebekelerden olduğunu düşünüyorum

• Hard reset nasil atılıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlut_1467

Hard reset nasil atılıyor hocam.

Geliştirici seçeneklerinden oem kilidini kapamayı unutmayın frp'ye takılabilirsiniz.
    Geliştirici seçeneklerini açmak için Ayarlar>Cihaz hakkında>Yazılım bilgisi>Yapım numarası 7-8 kere tıkla açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Ekim 2016; 9:57:47 >

• Simdi satıcı ile konustum yeni telefonların kisa kodlara kapalı oldugunu soyledi.delta garantinin sitesinde garanti sorgulama hanesinde telefon kayıtli oldugu da yazio...
    Ne yapayım bilememdim...

• mevlut_1467 kullanıcısına yanıt
    biraz baştan savma olmuş bizdeki eski cihaz mı nasıl ulaşıyoruz o kısa kodlara

Samsung J7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Ekim 2016; 10:26:56 >
  • Hocam napiiim geri mi yollassam bilemedim.

• mevlut_1467 kullanıcısına yanıt
    Ben gönderin ya da kullanın diyemem ama öğrendiğim bir şey varsa bundan sonra paralel ithalat telefon almam
    garantisi delta ya da ritzy değil babam olsa almam. Neden derseniz bu cihazlar TUR kodlu değil hepsi rootlanmış
    yazılım atılmış simlock kırılmış cihazlar bir çoğunda operatör ile ilgili sorun var (4.5G. Volte gibi) csc kodu TUR olmadığı için.
    Mesela benim cihazın kutusunda kocaman 4.5G yazıyor ama Vodafone cihazınız uyumlu değil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Ekim 2016; 12:54:24 >
  • evkurun sıtesınde satışta olan j7 prıme akkında bılgısı olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

evkurun sıtesınde satışta olan j7 prıme akkında bılgısı olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

evkurun sıtesınde satışta olan j7 prıme akkında bılgısı olan varmı?

Ben olsam evkura güvenmem bekle bir haftaya çok yere gelir

• dostum sıtede 24 aya kadar taksıt ımkanı var. azda olsa vade farkı var. kı bu ekonomık ortamda normal. ulkenın %80 nı
    nakıt olarak telefona para veremez. ulkedekı telekom fırmalarının nasıl faış fıyatlarla satış yaptığını bılıyoruz.
    bence alacak olan varsa ıncelesın. prıme modelı 3ğb ram 32ğb bellek dıor. doğrumu acaba ?
  • Ben bu akşam buyaka istanbul ümraniyeden aldım primeyi.samsung dan 1259 tl gayet güzel telefon
  • isonil İ kullanıcısına yanıt
    super amolede göre tft lcd ekran nasıl hocam. bi de ekran süresi kaç saat olur deniyebilir misiniz rica etsek

• j7 prime çok iyi uygun fiyatlı fm radyoda var tam aradığım ürün şimdi iyi bir kupon bulma zamanı
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Şu kupon olayları nasıl oluyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Ben gönderin ya da kullanın diyemem ama öğrendiğim bir şey varsa bundan sonra paralel ithalat telefon almam
    garantisi delta ya da ritzy değil babam olsa almam. Neden derseniz bu cihazlar TUR kodlu değil hepsi rootlanmış
    yazılım atılmış simlock kırılmış cihazlar bir çoğunda operatör ile ilgili sorun var (4.5G. Volte gibi) csc kodu TUR olmadığı için.
    Mesela benim cihazın kutusunda kocaman 4.5G yazıyor ama Vodafone cihazınız uyumlu değil diyor.

Hocam haklısınız da, TR garantili cihazlarda da özellikleri kırpıyorlar. Mesela radyo, NFC ve çift hat yok.
    Yani TRT bandrolü artık her türlü ödeniyor. Neden kapatırlar radyoyu ki?
    A serisiyle rekabette eli güçlensin istemiyor olabilirler ama bu pazarlama stratejisi bence yanlış.

Şu an Delta ürünü kullanıyorum. Daha önce Samsung TR ürünü vardı. Sırf radyo ve kısmen çift hat için delta ürünü aldım. Evet root yapılmış cihazlar ama ben ne 4.5 G de (Turkcell ve Turk Telekom) ne de başka bir durumda sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 13 Ekim 2016; 8:45:18 >

• newfel kullanıcısına yanıt
    Telefona hard format attim düzeldi diyebilirim. Tum kodlara cevap verir oldu. Sifir telefona format atmak bilirim can sıkıcı fakat baska bi sorun olmaması da eh iste dedirtiyo...
    Napalim kulanacam böyle.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.