Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAN DIEGO

Merhaba Arkadaşlar.
    J7 2016 Media Marktan Kampanya ile 999 tl ye aldım. Beyaz kutu.

Eve geldi telefon lakin kendi şarj aleti dahil hiç bir şarj aletini kabul etmiyor. Ekranda Telefonunuz Şarj olmuyor orjinal pil veya şarj cihazı kullaniniz hatası veriyor ne ppwerbank ne başka birşey 6 7 kere uğraştım hiç biriyle sarj olmadı. Yardımcı olabilecek varmı teşekkürler.

2016 olan mı yoksa eski j7 mi?
  • 2016 olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyata almışsınız ne kampanyasıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

çok iyi fiyata almışsınız ne kampanyasıydı?

Medimarkt internet kampanyası 1099 tl ye düştü bende 100 tl internetten mediamarkt kodu buldum 999 tl ye düştü. Araştırma ile çok rahat kod bulunabilir.

Ama bana çare bulamadıniz ben sorulariniza cevap verdim hocam:)

Telefon kapalı kutu olarak geldiğini düşünürsek üretimden kaynaklı şarj soketinde problem olduğunu düşünüyorum.
    Simkart takınca iade almıyorlar mecburen servise götürmeniz gerekiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 3 Ekim 2016; 2:17:03 >
  • quote:

Telefon kapalı kutu olarak geldiğini düşünürsek üretimden kaynaklı şarj soketinde problem olduğunu düşünüyorum.

Sim kart takılmadı. Sadece telefon açıldı ve şarj edilmek istendi ama edilmedi. Mediamarkt telefonu değişim stokta yoksa iade için gönderin dedi. Stokta yok deyip iade alacaklar biliyorum bu yüzden ne yapabilirim. Değişim olmasını istiyorum samsunğ yetkili servisi yenisini verirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAN DIEGO

quote:

Sim kart takılmadı. Sadece telefon açıldı ve şarj edilmek istendi ama edilmedi. Mediamarkt telefonu değişim stokta yoksa iade için gönderin dedi. Stokta yok deyip iade alacaklar biliyorum bu yüzden ne yapabilirim. Değişim olmasını istiyorum samsunğ yetkili servisi yenisini verirmi.

Samsung Yetkili Servisi Ankara/ Maltepe 09.00 itibariyle teslim edildi. Ürün değişimi talep ettim. Geri dönüş yapılacak bekliyorum.

Yaparlarmı sizce.

şöyle bir konu buldum size

A7 modeli için bir üye arkadaş epeyce uğraşmış sonunda 2015 yerine üst seri 2016 olanını almış.

https://forum.donanimhaber.com/m_119855648/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 3 Ekim 2016; 12:27:44 >
  • Turkiye garantili cihaza 114 mb lik bir guncelleme geldi.

• güzel bir kampanya gören buraya yazabilir mi haberimiz olsun almak istiyorum fırsat bekliyorum migrosu kaçırdık yeni bir fırsat denk gelir elbet
  • Üstadlar J5 2016 konusunada bi el atarsanız çok makbule geçer, ana konumuz eksik. Kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. Almayı düşünüyorumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

güzel bir kampanya gören buraya yazabilir mi haberimiz olsun almak istiyorum fırsat bekliyorum migrosu kaçırdık yeni bir fırsat denk gelir elbet

Migrosta ne kampanyasi vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Üstadlar J5 2016 konusunada bi el atarsanız çok makbule geçer, ana konumuz eksik. Kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. Almayı düşünüyorumda...

J5 almaktansa j7 2016 almalısıniz bence uygun kampanya bekleyip.

• quote:

şöyle bir konu buldum size

A7 modeli için bir üye arkadaş epeyce uğraşmış sonunda 2015 yerine üst seri 2016 olanını almış.

https://forum.donanimhaber.com/m_119855648/tm.htm

Merhaba.
    Attigin linki inceledim benim o kadar uğraşmayà gerek kalmadı. Çünkü hatalarını kabul ettiler. Uruhun değişim sürecine girdi.
    0 kapalı kutu Samsung servisi yeni ürün verecek bana.
    Aldığımda yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

güzel bir kampanya gören buraya yazabilir mi haberimiz olsun almak istiyorum fırsat bekliyorum migrosu kaçırdık yeni bir fırsat denk gelir elbet

Şuan N11 den almak isterseniz 1000/75 TL kuponu var onunla alıp maxımum kredi kartının puanından yararlanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben cihazı migrostan almıştım ritzy ithalatı J710GN/DS kodlu
    gördüğünüz gibi csc kodu malezya bunu rom atarak değiştimek istiyorum
    ama daha önce hiç yapmadım.

Vodafone hat kullanıyorum 4G yazıyor ama vodafone yanımda uygulamasından kontrol edince
    cihazınız 4.5G ye uyumlu değil diyor bu sorunu yaşayan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 5 Ekim 2016; 11:44:01 >

• Arkadaşlar S5 ten geçmeyi düşünüyorum babam ile takas edeceğiz ne dersiniz ?

• Medimarkt Gece Kusunda 1099 tl ye Alabilirsin.
    100 tl lik te kod bulursaniz
    Samsung türkiye Garantili 999 tl ye alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Arkadaşlar S5 ten geçmeyi düşünüyorum babam ile takas edeceğiz ne dersiniz ?

Kesinlikle degistir pil bitmiyor ekran basarili performans super kamera super.

• Forumda ki Delta servis konusuna biraz bakmak bile paralel ithalat almamak için yeterli sebep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.