Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 8 i satıp j7 ye dönmek te ne biliyim attan inip eşşeğe binmek gibi olmazmı gerçi ben hiç note serisi kullanmadım samsung marka 3 telefonum oldu (ace, s4 mini, j7 2016) j7 yi servise verdigimde s4 mini ye xda dan custom rom aramıştım lineage os u kurmuştum telefon aşırı ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyordu bende stock rom kurup root atıp gereksiz sistem uygulamalarını kaldırarak kullanmaya devam etmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güncelleme bildirimini nasıl kapatıyoruz. Önceden telefon kapat aç yapınca gidiyordu şimdi bir türlü gitmiyor. Wifi bağlandığı an indirmeye başlıyor.
  • Kewellll kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bana hiç güncelleme bildirimi gelmiyor
  • Hallettim hocam. Uçuş modu aç kapa yapınca bildirim gitti.
  • Kewellll kullanıcısına yanıt
    Güzel taktik 😂

• Tavsiye ettiğiniz custom rom varmı ? Xda dan bi kaç custom rom denedim note 8 s8 s9 port romlarının hepsi boot ta kalıyor crdroidde wifi açılmıyor (ama android 8.1 süper olmuş 😂)

• Arkadaslar merhaba,

Bu cihazla ilgili sikayetvar'da ekrani soluyor gibisinden sikayetler var. Anlamadim ekran nasil solar.

Ekran isigini azaltinca ekranin sacmaladigi oluyormus ancak o da ekran degisince geciyor benim bildigim.

Nedir bu ekran solma olayi bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

Arkadaslar merhaba,

Bu cihazla ilgili sikayetvar'da ekrani soluyor gibisinden sikayetler var. Anlamadim ekran nasil solar.

Ekran isigini azaltinca ekranin sacmaladigi oluyormus ancak o da ekran degisince geciyor benim bildigim.

Nedir bu ekran solma olayi bilen var mi?
    Bende oluyor bu kafasına göre 1 seneyi biraz geçti alalı.10 15 kez falan olmuştur.Mesela parlaklık kısıkta ekran böyle soluyor renkler kayboluyor.parlaklığı birazcık açtığında tekrar eski haline geliyor düzeliyor.Başka telefondan falan foto çekip atacaktım buraya lakin fotoda falan belli olmuyor.Piksellerin bazıları kendi kendine sönüyor sanırım.Ben parlaklığı değiştirince geri çalışıyorlar herhalde.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. O zaman kullanima engel teskil edecek bir durum yok. Her cihazda buna benzer problemler var

• J7 2016 ekran deseni yaptim.ekrani kapatip aciyorum .ekrani acmak icin kaydırın. Yaziyor sonra desen istiyor.direk desen istemesi lazim degilmi?ayarlardan sadece desen yaptik ama nicin boyle oluyor

• Arkadaşlar ben hala Android 6 kullanıyorum yediye Geçelim mi tavsiye eder misiniz yoksa devam edeyim Bu şekilde kullanmaya Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3708045A4

Tavsiye ettiğiniz custom rom varmı ? Xda dan bi kaç custom rom denedim note 8 s8 s9 port romlarının hepsi boot ta kalıyor crdroidde wifi açılmıyor (ama android 8.1 süper olmuş 😂)
    bilgine@Özcan DELİKANLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3708045A4

Bu mesaj silindi.
    buda ilgine bilgine @Özcan DELİKANLI
  • Arkadaslar bende j710GN 2016 model tel var.. 6.01 stock rom ariyorum..nette bitane bulup yukledim..tel calisiyor birtek wifi aktif olmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Esenboğa 5

Arkadaşlar ben hala Android 6 kullanıyorum yediye Geçelim mi tavsiye eder misiniz yoksa devam edeyim Bu şekilde kullanmaya Çok teşekkür ederim
    şarjın iyi dayanıyorsa boşver hiç güncellemeye bulaşma . 7.0 hızlı experince 8.0 var ama şarjın dayanmayabilir
  • Teşekkür ederim arkadaşım o zaman öyle devam ederim hiç bulaşmam 8 gelmez heralde degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: lindeman

Arkadaslar bende j710GN 2016 model tel var.. 6.01 stock rom ariyorum..nette bitane bulup yukledim..tel calisiyor birtek wifi aktif olmuyor..
    kimin satışı ?
    yani Delta servis ithalatcı garantili ise mesela, önceki sayfalarda yazmıştım vardır biryerlerde yada internetten kendi sayfasından teknik servis bölümünden bulabilirsin. Dur neyse muhtemelen bakmadın önceki sayfalara yazdıklarıma yazdıklarımıza , ben hadi kıyak atayım buyur 1-2 dakka da buldum sana.

Haa bunlarlada olmaz ise istanbuldaysan deltaservis veya aldığın yere git garantili ise serinumarasından bakıp kendileri yüklüyor ,ücretsiz olarak. ( telefonu cillop gibi tertemiz veriyorlar)

http://www.deltaservis.com.tr/

http://www.deltaservis.com.tr/telefon-yazilim-destek.html

Samsung / SM-J710 J7 2016
    http://www.deltaservis.com.tr/index.php?sayfa=downloadcontinuation&id=980

Samsung / SM-J710 J7 2016
    Dosya Adı Tür Sürüm Tarihi Version Boyut
    Odin3_v3.10.6 Tools 1.7 MB
    MID-J710FXXU2AQB3 Firmware 6.0.1 1.21 GB
    J710FNDDU1APJ1 Firmware 6.0.1 1.15 GB
    J710FQXXU1APL3 Firmware 6.0.1 2.64 GB
    J710GNZTU2APL1 Firmware 6.0.1 1.16 GB
    Samsung Android Usb Driver Driver 15.3 MB

• quote:

Orijinalden alıntı: lindeman

Arkadaslar bende j710GN 2016 model tel var.. 6.01 stock rom ariyorum..nette bitane bulup yukledim..tel calisiyor birtek wifi aktif olmuyor..
    Eğer ilk 2016 da çıkan ilk versyonlardan yüklediysen 2017 de çıkan 6.0 ı yükle yine olmaz ise kurduğun en yeni sürümü 7zip ile açıp 2 tane modem dosyasını çıkart ve 7zip ile .tar olarak arşivle odinden yükle

• Arkadaşlar Ben yurt dışında yaşıyorum italya'da 7 geldi zaten 1 yıldır var ben 3 gün önce yükledim 1046 megabayt üç gundur deniyorumki buraya yorum yazmak için vallahi mükemmel oldu telefon hızı pili türkiyede kimse memnun değil acaba ülkeye göremi yazılım gönderiyorlar anlamadım herkezevselam ederim

• Beyler kardeşim telefonu yanlışlıkla sıfırlamış.Telefon açılırken senkronize olan gmali istiyor fakat hatırlamıyorum.Odinle yeni yazılım yüklesem açılışta yine gmail ister mi?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.