Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İster twrp yükleyip systeme wipe çekmeniz lazım sonra rom atarsınız açılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birde 6.0.1 sürümüne dönme kesin olarak olmuyor mu?
  • Bugün yeni bir güncelleme geldi. Tam olarak ne değişti çözemedim, yükleyip fark görenler yazabilir mi.

Telefonun çalışmasından memnun idim, birşey değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben güncelledim.telefonda farkedilir bir biçimde performans artışı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MATHE_

Bugün yeni bir güncelleme geldi. Tam olarak ne değişti çözemedim, yükleyip fark görenler yazabilir mi.

Telefonun çalışmasından memnun idim, birşey değişmedi.
    6.0.1 de olduğum için beni etkilemeyen durum

• Bugün güvenlik güncellemesi geldi cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Bugün güvenlik güncellemesi geldi cihaza.
    merhaba android versionu tam olarak kaç oldu en güncel haliyle?
  • seyhanak S kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linuxxer

Alıntıları Göster
    7.0 hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Hocam birde 6.0.1 sürümüne dönme kesin olarak olmuyor mu?
    6.0.1 romunu indir rar dan çıkart tar. Dosyası olarak çıkar onu da 7zip ile klasöre çıkart içerisindeki sboot ve cm dosyasını sil modem dosyalarını da sil tar dosyası olarak arşivle odinden yükle bu şekilde 6.0.1 e dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3708045A4 -- 9 Ağustos 2018; 10:39:34 >
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. J7 2016 telefonumu alali 2 yil olmadı daha garantisi devam ediyor. Son 1 haftadır titreşimi çalışmıyor. Herhangi bir yerden kapalı değil titreşim modu. Çarpma düşme vs olmadı. Başına böyle bi şey gelen oldu mu? Garantiye versem 1 ay telefonsuz ne yapacağım

• malumunuz ben bir müddet önce kuzenime J710 için custom rom ile oreo yükletmiştim. Bir müddet kullanmış idim. Fakat sonra alışkanlıklar sebebli android 6 ya zor dönebildim hatta knox sayacı vs değişti ,zaten bendeki delta ithalatcı XME olan idi kuzen naaptıysa BRI olana değişrip bir şekilde gene 6 kurdu. Gecenlerde garantisi bitti, birmeseydi Delta servis buyrun gelin madem illa android 7 istediniz kurarız demiş idi. Bizimki otomatik güncelemiyor J710GN olan .

şimdi Oreo sesleri gelmeye başladı tarihte gayriresmi verilmiş. bir ihtimal gecikmeler ile bu yıl başına kadar belki Oreo gelir. Asşında android 6 ile 7 arasında bazı değişiklikler var ve pil vs deyip geçmemekle iyi yapıldı ama OREO farklı gerçekten çok kullanıcı dostu kolaylşıklar ve bazı avantajlar getiriyor, çok iyi uyarlanır ise j710GN çift hatlı telefonumu dahada seveceğim.

bu arada note8 imi buyback ile note9 önsiparinde geri verdim bekliyorum üst modelini eylülde gelir gene emektar Android 6 lı Samsung Galaxy j710GN çift hatlımıza geri döndük. Ama inanın pil süresi falan filan lara bakınca sevdiğimi farkettim bu modelin aceba yenileri nasıldır :P Note9 resmi Samsung TR olandan önsipariş verdiğimden tek sim tek hatlı, mecburen 2.hat için bunu kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

malumunuz ben bir müddet önce kuzenime J710 için custom rom ile oreo yükletmiştim. Bir müddet kullanmış idim. Fakat sonra alışkanlıklar sebebli android 6 ya zor dönebildim hatta knox sayacı vs değişti ,zaten bendeki delta ithalatcı XME olan idi kuzen naaptıysa BRI olana değişrip bir şekilde gene 6 kurdu. Gecenlerde garantisi bitti, birmeseydi Delta servis buyrun gelin madem illa android 7 istediniz kurarız demiş idi. Bizimki otomatik güncelemiyor J710GN olan .

şimdi Oreo sesleri gelmeye başladı tarihte gayriresmi verilmiş. bir ihtimal gecikmeler ile bu yıl başına kadar belki Oreo gelir. Asşında android 6 ile 7 arasında bazı değişiklikler var ve pil vs deyip geçmemekle iyi yapıldı ama OREO farklı gerçekten çok kullanıcı dostu kolaylşıklar ve bazı avantajlar getiriyor, çok iyi uyarlanır ise j710GN çift hatlı telefonumu dahada seveceğim.

bu arada note8 imi buyback ile note9 önsiparinde geri verdim bekliyorum üst modelini eylülde gelir gene emektar Android 6 lı Samsung Galaxy j710GN çift hatlımıza geri döndük. Ama inanın pil süresi falan filan lara bakınca sevdiğimi farkettim bu modelin aceba yenileri nasıldır :P Note9 resmi Samsung TR olandan önsipariş verdiğimden tek sim tek hatlı, mecburen 2.hat için bunu kullanacağım.
    Ben Mi6 ya geçtim.

J7 2016 da aradığım en çok özellikleri yazayım.

Ekran kalitesi. Amoled kullanan bir daha başka kullanamıyor net.Mi6 üst seviye olmasına rağmen alt-orta seviye sayılan J7 2016 kadar güzel ekranı yok. Amoled çok başka. Samsung bir numara sektörde ekran konusunda.

Pil süresi. Mi 6 yarışamaz bile J7 ile.

Çekim gücü. Samsungdan iyi çeken telefon yok.

Ve ekran büyüklüğü. Büyük ekranı hep arıyorum.

J7 2016 ya veda ettim böylece ama aramıyor değilim.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun şeytanın bacağını kırmışsın , güzel noktaları kıyaslamışsın , alacak olan veya düşünenler için güzel bir derleme olmuş.
  • memnunmusunuz 7.0 da olanlar güncelleme vs durum nedir
  • gecen gün j710GN çift hat 2 sim takılı1 hafıa kartı takılı şekilde. yahu bir bakayım dedim daha pil bitmemiş.
    Çift hat çift şebeke hazıza kartı , bluetooth samsung gear2pro bileklik saat, Uflez BT kulaklık, wifi , 4G açık falan filan
    hani her halükarda günü çıkartıyor , gece hiç kapatmıyorum 2. günde gittiği kadar gidiyor.
    işte J7 ve android 601 farkı.
    yani cihaz 2 seneden fazladır tepe tepe kullanıldı. Pili hala harika.

Karar verdim bu cihazı hep yedekte tutacağım. Eski yedek telim General Mobile Discovery GMD1 çift hatlı olan idi ki hala arkadaşımın kızı kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

malumunuz ben bir müddet önce kuzenime J710 için custom rom ile oreo yükletmiştim. Bir müddet kullanmış idim. Fakat sonra alışkanlıklar sebebli android 6 ya zor dönebildim hatta knox sayacı vs değişti ,zaten bendeki delta ithalatcı XME olan idi kuzen naaptıysa BRI olana değişrip bir şekilde gene 6 kurdu. Gecenlerde garantisi bitti, birmeseydi Delta servis buyrun gelin madem illa android 7 istediniz kurarız demiş idi. Bizimki otomatik güncelemiyor J710GN olan .

Merhaba, kullandığınız romun adı neydi acaba ? Bende custom rom arayışındayım xda da ki romların denediklerimin hepsinde büyüklü küçüklü hatalar var

• telefon j710GN dun android 8.1 geldi kurdum, pil daha iyi olmus

• Evet 8.1 gelmis, TR cihazlarina ne zaman gelicek bilgisi olan varmi?

• https://samsung-firmware.org/download/Galaxy__J7__%E2%91%A5__/7n4v/XME/J710GNDXU4CRJ7/J710GNOLB4CRJ7/

firmware.gem-flash.com
    Home Page | GEM-FLASH Firmware
    https://firmware.gem-flash.com/index.php?a=search&b=j710GN

romdrive.blogspot.com
    www.Romdrive.net
    http://romdrive.blogspot.com/search?q=j710GN

https://samsungbay.com/

https://samsung-firmware.org/model/SM-J710GN/

ODIN ile kuracaklara
    SM-J710GN — Galaxy J7 ⑥ Firmware Download for Region XME (Malaysia) kurmalarını öneririm. Daha sık güncelleme alıyor.
    https://samsung-firmware.org/model/SM-J710GN/region/XME/
    Oreo 8.1.0
    J710GNDXU4CRJ7
    14526261
    2018-10-12
    Multi CSC: OLB

Firmware SM-J710GN — Samsung Galaxy J7 ⑥
    Please find direct download link of firmware version J710GNDXU4CRJ7 for the device Samsung Galaxy J7 ⑥, model SM-J710GN below.

PDA/AP Version J710GNDXU4CRJ7
    CSC Version J710GNOLB4CRJ7
    MODEM/CP Version J710GNDXU4CRJ8
    Region XME — Malaysia
    Build Date 2018-10-12
    Changelist 14526261
    OS Oreo
    OS Version 8.1.0
    1.61GB

Flashing requirements:
    - Odin Tool

- Samsung device drivers (Download)

Flashing guide:
    1. Download and extract a zip file containing your desired firmware.
    2. Open Odin Tool.
    3. Boot your device in the "Download Mode":
    Press Volume Down, Power and Home buttons at same time for 5-8 seconds until download mode is active.

4. Connect your device to PC via the USB cable while in download mode.
    5. Next, check the "Auto Reboot" and "F. Reset Time" options in Odin Tool.
    6. Hit the AP/PDA button then browse and select a tar.md5 file from the extracted folder.
    7. Finally press the start button to begin flashing the firmware update on your device.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.