Bildirim
Samsung j7 prime (samsung Türkiye garantili) 990 tl (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Amazondan aldığım bu telefonda bandrol yok. Telefoncu Distribütör garantili değil diyor Genpa vs garantiliymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi yiyor herhalde 750tl'ye aliriz diyor. Baska telefoncu 1250'ye akşam alayım dedi bakalim.
1250 tl den telefoncular takır takır alıyor...
Bu konu biten sıcak fırsatlara, al sat yapanlar da ikinci el bölümüne taşınmalı.
Çoğu fırsatta olduğu gibi bu fırsattanda karaborsacılar yararlandı.
Hiç çekinmiyorlarda ticaretinde bir adabı var.Bokunu çıkardınız her zamanki gibi.
Doymadınız doyuramadık bir bunlar kadarda kayıtsız üye var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 22 Eylül 2018; 22:35:33 >
Bana gelen kargoda fatura çıkmadı.E fatura şeklinde mi gönderiliyor?
Edit: Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve fatura kesmeyeceklerini ilettiler arıza olduğunda bizimle iletişime geçeceksiniz dediler.Ürün amazon garantisi altında samsung a götürmeyeceksiniz dediler açıkçası uygun fiyatlı olduğu için sorun etmedim ama amazon gibi büyük bir şirketin böyle bir tavır sergilemesi beni çok şaşırttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurs27 -- 23 Eylül 2018; 11:16:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X