Şimdi Ara

Samsung j7 prime (samsung Türkiye garantili) 990 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
16.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurs27

Bana gelen kargoda fatura çıkmadı.E fatura şeklinde mi gönderiliyor?

Edit: Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve fatura kesmeyeceklerini ilettiler arıza olduğunda bizimle iletişime geçeceksiniz dediler.Ürün amazon garantisi altında samsung a götürmeyeceksiniz dediler açıkçası uygun fiyatlı olduğu için sorun etmedim ama amazon gibi büyük bir şirketin böyle bir tavır sergilemesi beni çok şaşırttı.
    Açık açık samsung türkiye garantili yazıyordu. Aksi halde ben yasal yollara başvururum. Öyle saçma şey mi olur? Amazon garantisi diye bir şey mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce bir arkadaş pm attı.Siparişimlerim kısmında fatura e fatura olarak görünüyor ve samsung türkiye garantili yazıyor.Teşefonun kutusunda da ibareler mevcut.Müşteri hizmetlerinin neden böyle birşey yaptığını anlayamadım sanırım deneyimsiz birine denk geldim

• Amazon müşteri hizmetleri diye bisey yok şu anda yeni başlamış ve hiçbirşey bilmeyen personel var sadece. Genelde müşteri bilgilenmek için aradığı müşteri temsilcisinden daha çok şey biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Açık açık samsung türkiye garantili yazıyordu. Aksi halde ben yasal yollara başvururum. Öyle saçma şey mi olur? Amazon garantisi diye bir şey mi var?

Alıntıları Göster
    Basılı fatura gönderimi yapılmıyor. Aldığınız her ürünün faturası siparişlerin bölümünde e-fatura şeklinde mevcuttur.

• amazon müşteri hizmetleri , servisle birebir uğraşmanız yerine biz sizin adınıza bu işi takip edeceğiz demiş..
    onlarda alıp, kendilerine ait bir servis yerleri olmadıgına göre, sizin adınıza bu işlemi takip edecekler...
    pek alışkın değiliz, aldıktan sonra sorun yaşadığımızda firmanın banane git servise demesine alışkın olduğumuz için, garip geliyor bize..
  • Satmak isteyen varsa Mersin Adana civarından elden teslim alabilirim

• Amazon un dediğine göre samsung Türkiye garantili değil telefonlar arkadaşlar. Karaborsacılara 900 den fazla vermeyin. Ellerinde patlasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Amazon un dediğine göre samsung Türkiye garantili değil telefonlar arkadaşlar. Karaborsacılara 900 den fazla vermeyin. Ellerinde patlasın..
    Telefonun üzerinde tapu gibi Bandrol var, Samsung Türkiye garantilidir. Rahat olun
    Samsung j7 prime (samsung Türkiye garantili) 990 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 24 Eylül 2018; 8:40:45 >

• ürün Samsung türkiye garantili sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Telefonun üzerinde tapu gibi Bandrol var, Samsung Türkiye garantilidir. Rahat olun

Alıntıları Göster
    Yukarıda adam amazon mh ye sordum yok dediler diyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yukarıda adam amazon mh ye sordum yok dediler diyor..

Alıntıları Göster
    şaka mı yapıyorsunuz? üzerinde bandrol var. ötesi olur mu? adam dalga geçmek amaçlı yazmış.

• Adıma faturalı olmayan tüm ürünler benim gözümde ikinci eldir. 990 a satılmışsa bu telefon elinde olup da satmak isteyen varsa 900 TL veririm. Ve tüm herkes 900 TL'den 1 kuruş fazla para vermesin bakalım bu alanlar ne yapıyor.

• Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    adına faturalı olunca ne oluyor? itibarın falan mı artacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisini merak edenlere Amazon resmii açıklama.

Samsung j7 prime (samsung Türkiye garantili) 990 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 24 Eylül 2018; 11:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

adına faturalı olunca ne oluyor? itibarın falan mı artacak?
    Bunu anlamayacak kadar tevelludun kucuk mu? İlk el birinci el oluyor Hassasim bu konularda, killik derecesinde değişik bir durum mesela fatura senin adına amma velakin ben kullanıyorum ulan rezillik kepazeligi 0 i 990 a adına kesilmiş faturalı telefon alamadiysak 2.el olarak senin almış olduğum telefona 900 veriyorum bu ne bolluk daha ne istiyorlar? Taksimden aşşağı Kasımpaşa der geçerim. Cakallara sirtlanlara leş kargalarina akbabalara söyleyecek çok söz var amma hemen cezayi yapistiriyorlar.

telefoncudan 1500 tl ye kendi adına fatura kestirip alabilirsin.

herkesin kendi malı istediğini yapar. insanların ticaret yapmasına bu kadar tepki veriyorsanız dışarıdan hiçbir ürün satın almamanız gerekli.

yediğiniz ekmeğin maliyeti de 30 kuruş ama 1.25 tl ye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 24 Eylül 2018; 12:37:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.