Şimdi Ara

Samsung Jet Türkçe Yeni Firmware S8000XPIJ7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir beklediğimiz yabancı versionları olan Samsung Jet Türkçe Firmware çıktı, artık bi teşeekkür edersiniz gözlerim şişti forumları taramaktan.

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/107868-firmware_s8000xpij7_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihbicer

Arkadaşlar günlerdir beklediğimiz yabancı versionları olan Samsung Jet Türkçe Firmware çıktı, artık bi teşeekkür edersiniz gözlerim şişti forumları taramaktan.

http://www.handy-faq.de/forum/samsung_s8000_jet_forum/107868-firmware_s8000xpij7_download_erfahrungen_meinungsaustausch.html

eline saglık türkçe dil seçenegi varmı kesin bana almanya için cıkan frimvare gibi geldi

ayrıca s8003 firmvare tartışıldıgı bölümüne ekle istersen konu burda kaybolur..

http://forum.donanimhaber.com/m_35102183/tm.htm

• arkadaşım ne bu almanca site :D bi telpaya sormak lazım çıkmış mı acaba ben şahsen garanti dışı kalmasını istemem orda yükletmek en mantıklısı
  • Arkadaşlar önceki güncellemeyi yüklemiştim. Şimdi bu fw yi yükledim. Türkçe dil desteği var ve gerçekten çok hızlı.
  • easy java özelliği yok oyun ve programları direk kuramuyorsun.
  • Arkadaşlar,

Biraz önce Samsung Servis Merkezini aradımve direk teknisyen arkadaşa sordum, yeni bir güncelleme var dediler.

Yarın yükleteceğim.

2 saat sürüyor ve içindeki tüm bilgiler siliniyor dendi

yüklettikten sonra size izlenimlerimi aktarırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazdaClubTR -- 24 Kasım 2009; 18:33:18 >
  • Dediğiniz yazılım S8000XPIJ7 ama malesef "Does not contain Easy Java"
  • Easy Java diyor evet maalesef. bende denedim arkadasın telefonunda . yinede emeğine sağlık
  • ya benim için easy java çok önemli değil ama siz bilirsiniz sonuçta XEII2'nin türkçe özelliklerini taşıyor, özellikle activesync'yi gmail ile birlikte ayarlarsanız blackberrydeki gibi emailler push olarak anlık telefona geliyor ben çok sevdim, javaları kurmak için farklı yöntemlerde var sitelerde sonuçta kaç tane uygulamaya yükleyeceksiniz ki onu da forumlardaki yöntemlerle yükleyebilirsiniz bence,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MazdaClubTR

Arkadaşlar,

Biraz önce Samsung Servis Merkezini aradımve direk teknisyen arkadaşa sordum, yeni bir güncelleme var dediler.

Yarın yükleteceğim.

2 saat sürüyor ve içindeki tüm bilgiler siliniyor dendi

yüklettikten sonra size izlenimlerimi aktarırım..

Arkadaşım haberini merakla bekliyorum. ben de orjinal servise yükletme taraftarıyım çünkü.
  • Merhaba arkadaslar uye oldum siteye ancak S8000XPIJ7 firmware inın s8003jvih1 den farki nedir bunu ogrenmk istiyorum . su anda telefonmdaki mevcut yazılım s8003jvih1 . Yardımlarınızı bekliyorum
  • slm ARKADASLAR...ben jet ilk çıktıgında yurtdısından aldım dedıgınız özellıklr varmı yokmu bılmıyorum...
    1.bu özelleklerın olup olmadıgını nasıl ögrenecem...
    2.flash player yuklmem lazım izleseneden video oynatabılmek için..nasıl yuklıyecem...
    3.s8000xpij7 bu terım tam olarak neyı kasdedıyor...
    4.jetın temaları varmı kendi içinde bulunan harıcınde..
    5.oyun yuklmesını nasıl yapabılırım..
    acık şekılde yazarsanız sevinirim tele zarar gelmesını istemıyorum okadar para saydıktan sonra:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.