Şimdi Ara

Samsung Ks8000 kullanicilari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 17 aralikta almistim. Geri odeme subatta olur herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldığım 2 adet 60ks8000 de sorunlu çıktı.ilki 4 adet ölü piksel ve panel içinden çizik onu samsung değiştirdi.ikincisi ekran çerçevesinde çizik ve meşhur vertical banding maç izlerken gölgelenmeler oluyor.samsung bunu normaldir diye rapora yazdı ve ayıplı ürün olarak kabul etmiyor.şimdi tüketici mahkemesine başvurmam gerekiyor.sizin panelleriniz sorunsuz galiba bu gölgelenmelerin testini yaptınız mı.durum sizlerde nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandemir76

Arkadaşlar aldığım 2 adet 60ks8000 de sorunlu çıktı.ilki 4 adet ölü piksel ve panel içinden çizik onu samsung değiştirdi.ikincisi ekran çerçevesinde çizik ve meşhur vertical banding maç izlerken gölgelenmeler oluyor.samsung bunu normaldir diye rapora yazdı ve ayıplı ürün olarak kabul etmiyor.şimdi tüketici mahkemesine başvurmam gerekiyor.sizin panelleriniz sorunsuz galiba bu gölgelenmelerin testini yaptınız mı.durum sizlerde nasıl.

Benimde mac izlerken spor modunda degilse hafif atlamalar oluyor ya da bulaniklasma gibi ama takmiyorum artik sende cok rahatsiz olmuyorsan bosver

• quote:

Orijinalden alıntı: DaddyCooL88

Ben 17 aralikta almistim. Geri odeme subatta olur herhalde :)

Bekliyorum bende geri odemeyi eger bir gelisme olursa bilgilendirirseniz burdan sevinirim

• Evet arkadaslar geri odemem gelmis bgn darisi basiniza aralikta alanlar bakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: selbasi

27 Kasım'da aldığım 60KS8000 geri ödemesini(900TL) bugün hesaba yatırmış Samsung. Geri Ödeme biraz gecikmiş de olsa şu anki fiyatlara göre iyi bir kampanyaydı.

Guzel bir geri donus yapmissiniz tesekkur ederim.:)

Bende geri odemeyi bekliyorum.

Dün ödemeyi aldım :)
  • Bu tv 5000 e duserse alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Bu tv 5000 e duserse alacagim.

5200 e dustu yilbasindan once. Belki doviz yukselmese duserdi ama umarim indirime girer

• KS8000 serisinin 49 olan versiyonu bulamıyorum..Samsung Türkiyeye getirmemiş 8500 de almak istemiyorum acaba bulabileceğim bir yer var mı? istanbul bilişim 20 gün sonra stoklarda yazmış 49ks8000/7080 yazıyor sanırım 7080 yurt dışı kodu ne dersiniz alınır mı istanbul bilişimden kendi garantisini veriyormuş ib.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

KS8000 serisinin 49 olan versiyonu bulamıyorum..Samsung Türkiyeye getirmemiş 8500 de almak istemiyorum acaba bulabileceğim bir yer var mı? istanbul bilişim 20 gün sonra stoklarda yazmış 49ks8000/7080 yazıyor sanırım 7080 yurt dışı kodu ne dersiniz alınır mı istanbul bilişimden kendi garantisini veriyormuş ib.?

Hocam geçenlerde bende sormuştum aynı soruyu İstanbul bilişim kendi garantisini veriyormuş samsung türkiye garantili olmadığı için o riske girmedim ben 2017 modelleri bekliyorum flat ekranlar çıkacak eğer vaktiniz ve sabrınız varsa sizinde beklemenizi öneririm ks8500 iyi bir tv di ama maalesef curved samsung un ks8000 ı sadece 60 inç olarak Türkiye'ye getirmesi çok saçma...

• quote:

Orijinalden alıntı: spartacus55

quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

KS8000 serisinin 49 olan versiyonu bulamıyorum..Samsung Türkiyeye getirmemiş 8500 de almak istemiyorum acaba bulabileceğim bir yer var mı? istanbul bilişim 20 gün sonra stoklarda yazmış 49ks8000/7080 yazıyor sanırım 7080 yurt dışı kodu ne dersiniz alınır mı istanbul bilişimden kendi garantisini veriyormuş ib.?

Hocam geçenlerde bende sormuştum aynı soruyu İstanbul bilişim kendi garantisini veriyormuş samsung türkiye garantili olmadığı için o riske girmedim ben 2017 modelleri bekliyorum flat ekranlar çıkacak eğer vaktiniz ve sabrınız varsa sizinde beklemenizi öneririm ks8500 iyi bir tv di ama maalesef curved samsung un ks8000 ı sadece 60 inç olarak Türkiye'ye getirmesi çok saçma...

Ya şeytan diyor git al istanbul bilişimden...iyi bir firma olmadığını biliyorum ama samsung Türkiye garantili olunca sıkıntı çıksa değişim mi yapacaklar sanki? Bu olur sıkıntı değil veya kullanıcı hatası deyip gönderecekler..bu ülkede müşteri hizmeti mi var kimin umrunda memnuniyet maş satalım yeter..adamlar servise değişim raporu tutarsanız parasını siz verirsiniz diyor..ee doğal olarakta servisler yanaşmıyor değişime..kafam karışık valla tv bozuk evde ki 2 aydır tvsizim piyasanın artması ve tvlerin kusurlu olması bekletiyor bakalım

• Arkadaslar bu tvyi cok ciddi dusunuyorum.bir kac sorum olacaktı.harici hdd ile 4k 60p mkv filmleri izleyebiliyormuyuz bu önemli benim için.birde gelecegin karasal yayinini destekliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

Arkadaslar bu tvyi cok ciddi dusunuyorum.bir kac sorum olacaktı.harici hdd ile 4k 60p mkv filmleri izleyebiliyormuyuz bu önemli benim için.birde gelecegin karasal yayinini destekliyormu

Izlersin ama formati onemli galiba .

• quote:

quote:

Arkadaslar bu tvyi cok ciddi dusunuyorum.bir kac sorum olacaktı.harici hdd ile 4k 60p mkv filmleri izleyebiliyormuyuz bu önemli benim için.birde gelecegin karasal yayinini destekliyormu

Abi zaten onu soruyorum😂format mkv.hdd den 4k 60p aciyormu?

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorumki bu inceleme sitelerinde yazar hic hdd den 4k izlemedim ama bir seferinde bakmistim baya bir seyi destekliyordu umarim senin dediginde icindedir :)

• quote:

quote:

quote:

http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00045927/

Destekliyormus bak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00045927/

Destekliyormus bak :)

• Peki beyler 60ks8000 ile 55ks8500 arasinda boyut ve curved haricinde bir farklilik varmi

• quote:

Peki beyler 60ks8000 ile 55ks8500 arasinda boyut ve curved haricinde bir farklilik varmi

Hayir sadece curve olmasi 60 al herturlu

• Bende 60KS8000 almaya niyetlendim. N11 de kuponla falan 6500tl ye geliyor. 2000tl lik A5 cep tel hediye ediyorlar. Maliyeti 4500tl ye gelmiş olur. Sizce alınır mı? Ben 6 yıldır 40inch izliyorum. 60 inch çok büyük gelir ve baş ağrıtırmı sizce?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.