Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.526
Cevap
49
Favori
141.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşlar ps oynarken oyun modunda mı kullanıyorsunuz tvyi.sanki fifa 17 de titreme yapıyor görüntüyü bulandırıyor gibi hareketli top geçişlerinde.Bu oyun modunda auto motion plus otomatik kapalı.bununla alakalı sanırım.
  • Merhaba, ben de bugun 49ks8500 alarak kurulumunu yaptirdim, yalniz hdmi dan bilgisayar ve play station i henuz baglayamadim, bu aletleri hdmi dan takip calistirdigimda siyah bir ekranda kaynakdan goruntu gelmiyor diyor, ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka isik kactayken isik suzmesi testi yapiyorsunuz lutfen yardim ben 12 deyken yaptım var gibi

• serkan2525 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim onu uygulamadan yapamazsın internet tarayıcısı üzerinden açman lazım ozaman olur

• OguzhanBey O kullanıcısına yanıt
    Trt 4k yı kendi uydusundan mı yoksa başka uydudanmı izliyorsunuz

• Kendi uydusu üzerinden izliyordum fakat bugun D smart bağlattım ve kanalı D smart üzerinden izleyemiyorum

• Keske modüllü dsmart alsaydiniz.

• Modullü Nasıl oluyor ki

• Ya bugün komşunun çocuğu birşeylee baya çizmiş😖😨😤😭 tvyi az da olsa çizikleri kapatma şansım var mı

Komşunun çocuğu VS 4000 tl lik tv 😭😨😟

• Bugun ben de Vatan Bilgisayar'dan 55KS8500 aldim.
    Yarin servisi arayip kurulumunu yaptiracagim.
    Magazada ayakustu kiyaslama yaparak karar verdim ve panel kalitesine resmen bayildim.
    Edge Lit panel bana Oled panelden daha guzel geldi bu modelde.
    Sature renkleri cok severim belki ondandir 🙂
    Kurulum ogleden sonra yapilir fakat gun ici ev cok aydinlik oluyor.
    Isik sizmasi ve ozellikle vertical banding katiyen kabul edebilecegim bir husus degil.
    Yarin gece derinlemesine test yapsam ve sorun tespit edersem hemen takinindeki gun bildirsem problem olur mu?

Bu TVyi cok begendim baska bir model ve marka da katiyen dusunmuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin tvivi lerde bu alttaki çizgi var mı panrlin en alton beyaz bir şerit halinde
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

• serkan2525 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş böyle bir çizgiyi ilk defa sen de gördüm. Işık sızmasının bi başka versiyonu gibi. Hatalı üretim gibi geldi bana. Servis çağır bi baksınlar. Bence çok rahat değişim olacak bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan2525

Sizin tvivi lerde bu alttaki çizgi var mı panrlin en alton beyaz bir şerit halinde
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

Gezdiğin bütün kanallarda var mı bu çizgi?

Görüntü ayarlarında bir seçenek var da şimdi aklıma gelmiyor. Onu bir denemek lazım.

HDMI'a takılı diğer cihazlarda da var mı mesela?

• Benim tv sabahlari actigimda bir acilip bir kapaniyor bunu 3 veya 4 defa tekrarliyor bunun sebebi ne olabilir sizce

• İlk defa Dün akşam farklı kanallarda vardi ama bu akşam yok anlamadim ayarlar bölümdede vardi

• Goruntu ayarlarinda resim boyutu ayarlarina gir. Ekrana sigdir kismi aciksa onu kapali yap.

• RobertTepper R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle normal degil. Yazilim guncelleme yaptiniz mi? Su andaki ver. kac?

• 1150 versiyon

• Bugun Samsung teknik servisten son derece ilgili ve iyi niyetli bir calisan televizyonun kurulumunu yapti. Fabrika cikisli TV arka kisminda birkac cizikle geldi fakat servis kesinlikle degisim urunu olmadigini, urunun sifir oldugunu belirtti. Hatta degisim talebi istemekte hakli oldugumu ve dilersem kayit acabilecegini belirtti. Urun Vatan'dan alinma bu arada. Panel problemi riskine girmemek icin yine de deneyelim bir isik sizmasi vs var mi yok mu diye kurulumunu yapti ve ne olu piksel ne de sizma sorunu tespit ettik. Karanlik ortamda dahi sorunsuz panel. Bir tek ozellikle mavi tonlarda, gokyuzu vs bulutlanma var. O kronik bir sey sanirim o nedenle gormezden geliyorum o problemi.

Ben de cizikleri onemsemedim ve televizyon kaldi. Altyazi atlama problemi yok, ghost image problemi yok,bazen hafif frame skipping olur gibi oluyor ama 55" tvlerin cogunda bu olay var sanirim. Mac yayininda vertical banding test ettik yine sifir problem.

Goruntu bayagi kaliteli. Umarim ileride sorun cikarmaz cunku hakikaten su an bundan daha iyi bir alternatif televizyon goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 12 Aralık 2016; 23:07:55 >

• Dün mediamarkt mağazasına ks8500 yakından incelemek için gittim. Sağ alt arka kısım da ki panel de açılma vardı. Satış danışmanlarına sorduğum da "Biz bu TV yi kurarken alel acele ettik, ondan oldu" dediler.
    Cevap olarak "ama forum ve sitelerde bunun bazılarında kronik bir problem olduğunu okudum" dediğim de , aralarından biri "evet CURVE olduğu için ısınıyor ve arka tarafı ayrılabiliyor" itirafında bulundu.
    Durumu gören başka bir çalışan bana Philps in 49Ups6551 cihazını önerdi ama daha öncesinde hiç Philps almadığım için çok sıcak bakamadım ama 4K görüntüler iyiydi. Onu da bu sabah forum da araştırınca bir çok problemi olduğunu gördüm. Sonrasında 49Uf770V ye baktım ama 8bit+frc panel olduğu için aklıma soru işareti kaldı ama HDR ve Visinvs10 ikisinin bir arada olduğunu görünce tereddütte kaldım,

42lm660s cihazıma çocuğum oyuncak attığı için geçen sene 65uf850V almıştım ve şuan çocuklara babytv hizmeti veriyor, benim ps4 oynamam hayal oldu.

Ps4 ve Ps4Pro için açıkçası 10 bit panel ve HDR destekli en aklıma yatan cihaz ks8500 dı. Belki arka kasasının açılmasını önemsememek gerekiyordur , bilemiyorum.

Ps4 ve Ps4pro 4k Hdr oynayabilmek için max 3.600 tl civarı 49" te olabilir öneriniz var mı?
    49Ks8500 almamı önerir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.