Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.510
Cevap
47
Favori
141.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    test tapmıyorlar şansına daha iyide çıkabilir daha kötüde keşke iade isteseydin
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Benim daha belli değil arkadaşa yazmıştım : ) Panel değişimi cihaz değişimi ile aynı o zaman şans olarak.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Tespit edilip mi derken anlamadım tam olarak.sanırım ekranı getirip evde takacaklar ama götürebilirlerde tam bilmiyorum. Önceden servis gelip bakmıştı, abi bu normal ama istersen yinede değişim yazarım ben dedi.bende yaz dedim tv değişimi kabul etmediler ama ekran değişimi onaylandı bakalım gelsin sizede bilgi vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Test edilipmi takılıyor yazmıştım. Yani kesin çözüm oluyormu diye merak ettim ama oda şans işiymiş galiba. Banada bu normal dediler gelip bakıp ama haber bekliyorum bende. Sorunsuz takılır umarım sizin panelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 6 Aralık 2016; 3:5:58 >
    adamlar sorunsuz olduğunu birseler zaten buğün bunları yaşıyor olmazdık sıfır üründe bile şans diye bakıyoruz
    hocam senin tv de bariz bulutlanma var hani kenarlardan az da olsa süzme illaki olcak

Özellikle curved tvler alırsanız bu ışık süzmeleriniden kaçısınız YOK

sizde aşırı derece de bulutlanma ve ışık süzmesi var

tabi merekzden gelecek olası karar samsung buna asla değişim vermez

Lakin servis panel değişimi 2+1 3 yıl garanti uzatımı teklifi verir benim tv de sizin ki gibiydi ama benim daha iyiydi ben memnun kalmadım gece seyir zevkinin içine ediyordu inan bu tv bende olsa yapıcağım ilk iş panel değişimi ya da varsa 14 günlük cayma hakkını kullanmak aksi durumda sadece panel değişimi yaptırabilirsin

ben de panel değişimi yaptıum ne süzme var nede bulutlanma

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercetinn

oled olunca 4k olmasada olur siz 49 inç kullanığınız için oled karşılığı yok 55 ve üstü derseniz benim dediğim hesaba çıkar ben c6v modelini 8400 tl aldım inanılmaz mennunum herkeze tavsiye ederim

hayırlı olsun kardeşim ailenizle güle güle kullanın :)
    bende 4-5 yıl sonra oled olayına girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kan

Bende değişim için talepte bulundum bana ekran değişimine onay verdiler bende tamam dedim şimdi gelmelerini bekliyorum. Bu arada dedim ekran değişince garanti 3 yıla uzuyomus dogrumu dedim yook öyle birşey dediler

panel değişimlerinde garantin 3 yıla çıkacak kardeşim kim sana yok dediyse yalan söylemiş
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim darısı başınıza
  • merhaba arkadaşlar gördüğünüz ışık sızmaları normal midir yardımcı olurmusunuz? kafama çok taktım bu konuyu birde bazen siyah ekranda siyahlıklar bulutlanır gibi oluyor. ne yapmalıyım

• Samsung standartlarina gore bence iyi yeni gelen panel daha da kotu cikabilir. Eger resimdeki gibiyse zorlama bence ha iade edebiliyorsan et ve Oled al yegane tavsiyem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende gorundugu kadariyla buyuk bi sorun yok hocam, sag altlarda hafif bi isik sizmasi var ama olacak o kadar. Zaten izlerken rahatsiz etmiyorsa zorlamanin alemi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 6 Aralık 2016; 16:5:34 >
  • forumda o kadar çok ışık sızması banding vs gibi şeyler okudum ki herşeye takar oldum o yüzden :D çok araştırmakta iyi değil gerçekten çok akıl karışıyor.
  • Ben değişim istemiştim. Para iadesi yaptılar. Böylesi daha işime geldi. Şuan için bu fiyatlarda bir tv alınmaz bence. Para verip sorunlarla uğraşıyoruz. 2017 serileri bekleyecem ya da oled alacam bakalım kararsızım.

• Bende de az miktar ışık sızması var ama bunun sonu yok bence.

Kafaya takmıyorum, çok detaya girersek eğer mutlaka kusurlar bulunuyor.
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef inanılır gibi değil.
    Evet bulutlanma rahatsız ediyor gece. Az ışık sızması olsa ki dediğiniz gibi edge ledlerde kaçınılmaz gibi bu durum hiç uğraşmicam. Teknosa mağazadan aldım yaklaşık 19 gün oldu geri verme gibi bi durum olmaz yani. Bekliyorum umarım değişirler paneli ve sizin gibi sorunsuz bi panel denk gelir bakalım. Bunun dışında memnunum tvden çünkü, sorunsuzunu başka bir tv ile değiştirmek istemem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 6 Aralık 2016; 18:49:43 >
    Samsung müşteri hizmetleri kendisi söyledi. Vay arkadaş adamlar göre göre kandırıyorlar

• Benim tv 2 haftalik ve tv yi alir almaz yaptigim testlerde herhangi bir sorun göremedim,bir iki gündür tv kirliymis gibi geldi gözüme, temizledim fakat geçmedi bi daha banding testini yapayim dedim.test sonucunda 5'er cmlik aralıklarla dikey gölgeler görünüyor.
    Servisi aradim az once geldi,gelen servis elemanı youtubedaki test videolarinda gölgeleri gördü ancak tv'nin görüntü testinde göremedigi için bundan bi sey çıkmaz bi süre daha beklememi soyledi. Sizce ne yapmali?

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    hocam sen bir de servisle konuş durumu çağrı merkezindeki eleman ya bilgisiz,cahil olma ihtimali çok yüksek zira benim elimde panel değişimi için 3 yıl garanti verdiğine dahil samsung servis rapor ve garanti belgesi mevcut olurda illa yalana yatarlarsa sana belgelerimi paylaşırım sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.