Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.510
Cevap
47
Favori
141.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba, maalesef sizin televizyonda ışık sızması mevcut 3 köşeden belli oluyor. Bende 49KS8500 alacaktım ama bu tarz problemler çok olduğu için vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 2 Aralık 2016; 11:2:40 >
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tüketici olarak hakkını ara. Mahkemeye başvur. Ürün eğer dediğin gibiyse bilirkişi raporunda ürünün kusurlu olduğu netleşecektir. Paranı kurtarmanın yollarını ara.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Kardeş sorun olarak görmemesi onların sorunu. Beni bağlamaz. Bu durum ürünün kusursuz olduğunu göstermez. Adamlar Bi şekilde milleti sindirme çalışıyor ve yolunu da bulmuş. Anlaşılan böyle kullanacağız demek sana biçilen haketmediğin kadere razı olacağını gösteriyor. O kadar para verip bu duruma razı mı olacaksın. Bu surum bence adil değil. Hukuk var git hakkını ara. Bunu yapmadığımız için kaybediyoruz millet olarak. Benim tv değişecek dün götürdüler. Değişim raporu elimde. Gidecem tekrar aynısını alacağım benzer bir durumla karşılaşırsam yine aynı süreç. Eğer bu sefer değişim çıkmazsa da mahkeme yolu gözükür bize. Pes etmem. Ararım hakkımı. Yoksa içim rahat etmez. Çoluk çocuğun rızkından kısıp gidip bi ton para veriyoruz yazık değil mi. O paraya 3 ay çalışan insanlar var. Bence mücadele edin. kendinize iyi bakın...

• icepiratex İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için bende zaten servis çağırdım geldiler fotoğraf çekip merkeze bildirdiler hafta içi arayacaklar muhtemelen haber bekliyorum bende bakalım.
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Altyazı geçerken altyazılar bulanık gözüküyor, banding o mu? Ben de yaşadım onu ama çok önemsemedim, değişim sebebi mi bu?

EDIT: CNN Turk'ü açtım şimdi, altyazılar normal gözüküyor. Ben bi yerde altyazıların titrediğine denk gelmiştim ama onda çok hızlı ilerliyordu herhalde... Şuan bi sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 3 Aralık 2016; 0:42:40 >
  • Altyazilar icin dijital temiz gorunum : otomatik, auto motion plus kisisel kullaniyorum. Bulaniklik azaltma:3 titreme azaltma:10

Banding aslinda vertical banding. Ozellikle maclarda, kaleci degajindan sonra kamera hizla saga ya da sola kayarken, ekranda dikey araliklarla parsellenmis bulutlanma olayi. LGnin eski yeni panellerinin cogunda mevcut ve LG sorun olarak gormuyor.

• RobertTepper R kullanıcısına yanıt
    Benimkinde de ayni sorun mevcut nerdeyse bire bir aynı diyebilirim, servise bildirdinuz mi merak ettim sureci

• Selamlar
    bende yadigar f8000 55" dün sattım salon için bu modeli düşünüyordum.Küçük odamda ju mu js mi 49 4k var ps4 falan için. Şimdiye kadar hep Samsung kullandım ve bu model hoşuma gitti.
    Kıbrısta olduğum için fazla model yada alacak yer yok 3-5 yerin elinde iteleyip duruyorlar.Bakalım salı günü fiyat araştırmasına girecem.Nedir nedeğildir bakacam.Önerebileceğiniz başka model yada marka varsa onları da araştırayım.

Saygılar
  • 60 veya 65 inc bu seriden almak istiyordum hiç bulaşmıyımmı arkadaşlar kumara gerek var mı ? sıkıntı çekmek istemiyorum açıkcası :)
  • Tivibu uydu da trt 4 k nasıl izlerim "kullanılan video yok yazıyor "

49ks8500

• firadiko kullanıcısına yanıt
    valla hocam kara senin ama ben olsam bulaşmam.49 inç aldım 1 adet ölü pikselle ışık sızması var.servisler filan uğraşmadan direk hakem heyetine gidicem pazartesi.he ben uğraşırım sorun olmaz dersen dene şansını
  • C_eSaReT kullanıcısına yanıt
    servisin vereceği cevap belli .normal bir sorun görünmüyor.iade için süreniz dolmadıysa iade edin bence.yok dolduysa benim gibi hakem heyetine başvurun.tabi kide son karar sizin
  • Kullananlar memnun mu tv.den?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2525

Tivibu uydu da trt 4 k nasıl izlerim "kullanılan video yok yazıyor "

49ks8500

Tivibu uydu 4k destekli degil ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan2525

Tivibu uydu da trt 4 k nasıl izlerim "kullanılan video yok yazıyor "

49ks8500

TRT 4K yı sadece TV'nin geldi uydusuyla izleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sitede (chip.com.tr vb..) yakında tivibuya bir çok 4k gelecek diye okudum cihazları değişim mi yapacaklar yoksa tivibu uydu kullanıcılari bu hizmetten yararlanamayacak atacak mi

49ks8500 YouTube da görüntü kalitesini nerden değiştiriyor 360P de falan oynatiyor çok kötü ,(100/4mbs Vodafone hat var)

• Öncelikle herkese iyi günler... Bende uzun araştırmalar sonucu 49KS8500 almaya karar verdim ve hafta sonu cihazı satın aldım. Umarım aldığımıza pişman olmayız :) Çarşamba günü kurulum yapılacak fakat hala kararsızım sizce televizyonu duvara mı monte yaptırayım yoksa tv sehpasında dursun. Yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok memnun olurum bu konu hakkında
  • Değerli forumdaşlar,
    Bende bir ks8500 Kullanıcısı olarak yazıyorum tv yi 2 aydır kullanıyorum bazı arkadaşlar hakkaten çok uçmuş malesef de bilgi kirliliği var aşırı derecede arkadaşlar ışık süzmeleri bir kere her led tv de var bunu bir kere aklınıza sokun özellikle edge led panel ise mutlaka var kaçış yok
    İkinci olarak bir tv de kullanım oranına göre ışık süzmelerinin şiddeti değişebilir örnek olarak duvar askı aparatı bile tv nin görüntü kaybına yol açacağını biliyormuydunuz velhasıl arka plan ışığı smart led ayarları doğru yapılırsa ışık sizmesi tv kullanımını asla etkilemez
    üçüncü olarak dostlarım yine yanlış bilgi bazı arkadaşlar ışık süzmelerin yanlardan kare kare resim çekmiş bu bir kere koca bir yanlış bilgi
    1-ışık süzme şiddeti yanlardan değil tam cepheden ortadan öğrenilir
    2-telefon kameraları sizi aldatır :)
    3-en iyi çözüm göz kararıdır (smart led yüksek ve arka ışık minimum 10-12 olmalı)
    4-tv de bulanıklaşma tv nin uydusu ile alakalıdır
    5-hiçbir led tv net tiz görüntü vermez yakından bakarsanız bulanıklaşma illaki olacaktır.
    6-Bandig(Direk iade etme sebebim)

Şimdi değerli arkadaşlar benim kriterlerim şöyle
    bir tv de olmazsa olmayacak hata bulutlanma olmamalıdır gece dizi film falan izlediğinizde gerçekten tv izleme zevkinizin içine eder
    keza bandig genelde futbol musabakalarında ortaya çıkar bazende arka fonun beyaz ve gri olmasında vsvs
    ölü piksel olmamalıdır(Ölü piksel kullanım olarak belli periyotlarda tv nizde çıkabilir tv nizi teste tabi tutmalısınız eğer testlerde sıfır ölü pikselse 2 aydar bir test edebilirsiniz)
    şuan piyasadaki en iyi tv bu fanlık yapmıyorum tabi gönül ister oled alalım ama malum piyasası belli pahalı
    elde kör kütük ks8500
    hem tv hem monitör hem de benim gibi oyuncu,film ci biriyseniz düşünmeden alın ama alın derken tek kıstasım internetten almayınız belli sakat yanları var iyi yanlarıda var

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 5 Aralık 2016; 17:7:48 >

• marto1 kullanıcısına yanıt
    oled fiyatları pahalı değil aslında iyice bir araştırma yaparsanız aradaki fark 1000 tl geçmez o rakkam içinde oled tv tercih edile bilir bir eski ks8500 tv kullanıcısı olarak oled e geçtim gözlerim bayram etti
    herkeze tavsiyemdir led tv ye bu paralar çok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.