Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.510
Cevap
47
Favori
141.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı. Ama henüz onun da fiyatı çok yüksek ve sıkıntıları çözülmüş değil.şu dönemde yüksek paralar verip bir tv almanın doğru bir karar olmadığını düşünüyorum. Ya idare edebilecek bin lira civarı bir tv alacaksın ya da hiç bulaşmayacaksın. Verdiğin paraya değmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 aydır KS8500 kullanıcısıyım.Televizyonu Flight simulatör için pc de monitör olarak kullanmak için almıştım.Ks8500 ü birinci monitör, 24 inch başka bir monitörüde ikinci monitör olarak kullanıyorum.Sorunum şu ki pc de nvidia denetim masasında ks8500 ü 60hz yaptığım zaman bir süre sonra tv nin ekranı aniden kararıyor.Birkaç defa bu şekilde gidip geldikten sonra tamamen gidiyor ve ekran simsiyah kalıyor.30hz e geri aldığımda tekrar görüntü geliyor.Bu arada diğer monitörde hiç sıkıntı olmuyor.
    Bağlantı kablom hdmi 2.0 uyumlu ve ekran kartım Evga gtx 980ti classified.Sizce sorun ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim.Şimdiden teşekkürler.
  • sinmu S kullanıcısına yanıt
    Forumdan okuduğum kadarıyla mağazadan alınınca kutu açılıp kullanıldıktan sonra geri almıyorlarmış. Ama tam bilmiyorum tabi denemedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 30 Kasım 2016; 22:28:10 >
  • Hocalarım 49ks8500 mü alayım yoksa 2017 modelleri mi bekleyeyim? 9 senelik Samsung lcd kullanıyorum. 2017 modellerde aşırı bir fark olur mu sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Hocalarım 49ks8500 mü alayım yoksa 2017 modelleri mi bekleyeyim? 9 senelik Samsung lcd kullanıyorum. 2017 modellerde aşırı bir fark olur mu sizce?

Bunca yazıdan sonra cevap net olmalı ama karar sizDe tabi..
    Ks8500 iyi bir tv ama problemli...
    Bana 2 tane tv teslim ettiler. Şuan bunun da değiştirilmesini bekliyorum ama daha kötü bir tv gelir mi diye tereddütteyim.

Bazı arkadaşlar bu tv için ucuz mal muamelesi yapıyor fakat piyasada oledler dışında en pahalı model değil mi bu? Yani sorun yaşamayalım diye 2 bin değil nerdeyse 2 katı para verip aldık. Bu problemlerin hiçbirinin olmaması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: icepiratex

Kardeşim geçmiş olsun. Aynı sıkıntılı süreci ben de yaşıyorum. Benim tv ye de değişim verdiler. Daha gelmedi ama pek bir ümidim yok açıkçası. En iyisi iade etmek. Başka çare yok. Gelsin inceleyip benzer bi hata görürsem iade edecem.Gerçekten rezil bir durum. Alayı hatalı panellerin ve herkes bu durumu normalmiş gibi karşılıyor çok ilginç. Adamlar ışık sızması normal deyip olayı kapatıyor. Kimse de üzerine gitmiyor. Oh ne güzel memleket ya. Ve hala forumlarda bazı kişiler de bu ürünü tavsiye edip daha çok mağdur yaratıyor. Sorunsuz kullanan yok gibi. Iade edin gitsin uğraşmaya değmez.

İade etmek gibi bir hakkımız var mı şu dakkadan sonra acaba?

Yani ben gittigidyordan almıştım orda süreç kapandı.

Diğer bir soru, ölü pixel dolayısıyla değiştirme zorunluluğu var mı şu an samsungun?benim şuanki tv de 2 adet var.

• Mesafeli sozlesmelerde 14 gun iade hakkiniz var kullansaniz dahi. Magazadan aldiysaniz ilk kurulum disinda izin vermiyor o da 7 gun. Dikkatli olun magazadan aldiysaniz kurulum yaparken Tvnin her tarafina bakin cizik izleri, parmak izleri vs var mi diye, varsa imzayi atmayip direkt iade isteyin. Bana gelen Tv kullanilmisti mesela ama salaklik yapip iyice incelemeden imzaladim siz siz olun ayni hataya dusmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCA

quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Hocalarım 49ks8500 mü alayım yoksa 2017 modelleri mi bekleyeyim? 9 senelik Samsung lcd kullanıyorum. 2017 modellerde aşırı bir fark olur mu sizce?

Bunca yazıdan sonra cevap net olmalı ama karar sizDe tabi..
    Ks8500 iyi bir tv ama problemli...
    Bana 2 tane tv teslim ettiler. Şuan bunun da değiştirilmesini bekliyorum ama daha kötü bir tv gelir mi diye tereddütteyim.

Bazı arkadaşlar bu tv için ucuz mal muamelesi yapıyor fakat piyasada oledler dışında en pahalı model değil mi bu? Yani sorun yaşamayalım diye 2 bin değil nerdeyse 2 katı para verip aldık. Bu problemlerin hiçbirinin olmaması gerekir.

Hocam ben smart özelliği için ve de dizi film izlemek için alıyorum. Öyle aşırı göze batan bir sorunu olmazsa kafayı takmam bile hiç. Düşünün ki şu an kullandığım tvde usb girişi bile yok. Bana o lüksü sağlasa bile yeter bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• St. Dupont kullanıcısına yanıt
    Tizen arayüzü gayet güzel ve sade bence. Işık sızması hariç herşeyi güzel banding vs de yok bende. Sızmalarda zifiri karanlıkta izlerken görünüyor oda çok rahatsız edici değil. Bakalım bana haber verilecek panel değişimi yapılacak yada yapılmayacak diye. Sanmıyorum yapacaklarını zaten. Yani sızmayı takmazsanız bence çok iyi alınabilecek bir tv.
  • Bu tvyi 3 yıl kullanıp oled alırım o zamana kadarda oledler iyice oturmuş sorunlar giderilmiş olur zaten. Yalnız KS8500 de karşıdan bakınca siyahlar oled gibi neredeyse yani tanıtımında siyahı vurgulamaları boş değil gibi. Birde şu sızmalar olmasa çok iyi.
  • Ben de dun itibariyle 49ks8500le araniza katilmis bulunuyorum. Sanirim sansli olanlardanim ne sizma ne banding herhangi bir sorun gorunmuyor su an icin. Sadece aksam ev sinema sistemini bagladim optik kabloyla ama ses almayi basaramadim bir turlu. Seceneklerden optik ses cikisini secmek disinda bir ayar daha yapmak gerekiyor mu?

• minak M kullanıcısına yanıt
    Bandingi nasil test ettiniz hangi video ile acaba

• bygrkn B kullanıcısına yanıt
    Daha onceki sayfalarda test videolarini bir araya getiren bir mesaj vardi. Oradaki videolari kullandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bygrkn

Bandingi nasil test ettiniz hangi video ile acaba

banding için youtube da video var, çimenleri çekiyor :)
    2. yöntem açın cnnturk ü altyazı geçerken belli oluyor sorun varsa...
  • Merhabalar, hepsiburada dan samsung 49ks8500 aldım. Dün kurulumu yapıldı. ekte gördüğünüz fotoları kanal değiştirirken çektim.Işık sızması ve bulutlanma var mıdır? Varsa da normal midir? cevaplarsanız sevinirim. Birde ışık sızması ve bulutlanmayı daha iyi anlamak için ne yapılır?
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Dostum önemli olan ürünün hatasız olması. Iade edemiyorsan bile değişim veriyorlar. Piyasada ks 8500 kalmayıncaya ne yapacaklar mecbur para iadesi olacak. Yada kendileri bilir sürekli değiştirirler. Değişmezlerse de mahkeme süreci başlatın bilirkişi felan yine koparırsın uğraşırsan. Şunu Da ekleyelim servis ışık sızması nı normal görüyor ama bence değil. Ölü piksel olayının 5 piksel kadar normal olduğu söylendi bana. Bilmiyorum ne kadar doğru.

• Genel kullanımı ps4 ağırlıklı yanında dizi/film için tv arayışına girdim 4000liralık bütçeme en uygun tv bu gibi görünüyor. Ps4 ile beraber kullanan varsa önerir mi? yorumlarınız nelerdir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icepiratex

Dostum önemli olan ürünün hatasız olması. Iade edemiyorsan bile değişim veriyorlar. Piyasada ks 8500 kalmayıncaya ne yapacaklar mecbur para iadesi olacak. Yada kendileri bilir sürekli değiştirirler. Değişmezlerse de mahkeme süreci başlatın bilirkişi felan yine koparırsın uğraşırsan. Şunu Da ekleyelim servis ışık sızması nı normal görüyor ama bence değil. Ölü piksel olayının 5 piksel kadar normal olduğu söylendi bana. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Arkadaşlar süreci bilmeyenler için özetle aldığım tv de banding sorunu vardı, değişim başvurusu yaptım. Kabul edildi ve yeni tv getirildi.
    Bu yeni tv de de ışık sızması ve 3 adet ölü pixel tespit ettim. Yine başvurdum fakat bugün gelen samsung servisi, genel merkezin ürünün iadesini kabul etmediğini söyledi. Gerekçeleri 6 adet ölü pixel olması gerekiyormuş.
    Işık sızması da sorun kabul edilmiyormuş.

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Maalesef ışık sızmasınıda çok aşırı olmadıkça, izlemeyi etkilemedikçe sorun olarak görmüyorlar. Banada servis geldi foto çekti sanmıyorum değiştireceklerini dedi yarın haber verirler muhtemelen panel değişip değişmeyeceğini ama belli değiştirmeyecekleri. Örneğin sony bile sayfasına koymuş bulutlanma ve ışık sızması karanlıkta görünür diye. Anlaşılan böyle kullanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 1 Aralık 2016; 22:43:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.