Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.520
Cevap
49
Favori
141.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocalar merhaba. Benim 2017 49mu8000 samsung tv bugün youtube izlerken aniden kapandı. Kendi kendine açılıyor gibi yapıp hafif ışıklanıyor sonra yine karanlık.

Kapama tuşuna 30 saniye basıyorum yine aynı. Sizce nedir problem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Benimde 49 ks 8500 tv var,altta 2-3 yerde ışık sızması var,panel değişimi için başvursam olurmu?? Ne beinconnect,ne tod,ne tabii ,hiç bir uygulama yüklenmiyor.Hiç olmazsa ucuza tv yi değiştireyim

• Merhaba değişim süreci bitti ve bu modeli teklif ettiler oled bu model de bir gariplik var gibi fiyat olarak ucuz piyasada da fazla yok qe55s85daextk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan2525 S kullanıcısına yanıt

55S85D 2024 yılında çıkardıkları alt seviye oled. S95D en üst seviye, S90D bir alt seviye. S85D de en alt seviye oled, ama oled. Ortalama qled'den daha iyidir.

• ücret farkı vereyim üst model veya daha büyük ekran dedim kabul etmediler yedirecekler bu modeli illa

8 yıllık TV'yi paneli temin edilemiyor diye bu tv ile ücretsiz veya indirimli olarak değişiyorlarsa çok şanslısınız, diğer firmalar tv bedelinden fazla para talep eder, yok koreden gemiyle gelecek v.s diye işi yokuşa sürerlerdi. Bu konuda Samsung'u takdir etmek lazım. Parça temin edemiyorlarsa yeni tv'yi bedelsiz veya indirimli veriyorlar, garanti bitmiş olmasına karşın.

Hocam değişim ücreti ne kadar verdiniz?

• Bugün geldi cihaz 55S85D 18.000 TL verdim parlaklık olarak ks8500 daha daha iyi malzeme kalitesi olarakda da ks8500iyi ses kalitesi ks8500 çok çok iyi siyah kalitesi sadece s85 iyi

Sesi 20w ve çok kötü alışamadım Q990D şipariş verdim

55ks8500 müydü hocam sizin yoksa 49 muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49ks8500

• Selamlar. Daha önce 55F8000 tv de netflix izleyebilirken şu an uygulama mağazasında gözükmüyor kimsenin başına geldi mi

eski bir model olduğu için kendi forumunda güncel post bulamadım.

• Yaklasik 8 senedir 55KS8500 kullaniyorum.
    Televizyondan inanilmaz derecede memnunum ozellikle PS5’te goruntu kalitesi ucuyor su an muadili ne model oluyor bilmiyorum ama Oled seviyesinde bir goruntu var asagi yukari.

Diger evime TCL 55C745 aldim Hdmi 2.1 destegi icin.
    Biraz kalibrasyonla da ugrastim stok fabrika ayarlari oyun modunda tam bir facia idi. Belli bir noktaya kadar basardim kaliteyi artirmayi fakat KS8500 bunca yil farkina ragmen bariz goruntu kalitesi olarak ezip geciyor. Bu modelin 120 Hz panel destegi var ama uygulamada 60 Hz. Bu hususta bir cozum uretmek mumkun mu yoksa 60 Hz olarak mi kullanmak disinda bir caresi yok mu?

Tv o kadar guzel ki keske 120 Hz destegi de alabilsek oyunlarda akiskanlik acaip fark ediyor cunku iki tv yi de test edince. Uncharted, CoD Black Ops 6 bunlarda 120 Hz show yapiyor. Ama KS8500 goruntu kalitesi inanilmaz yani 60 Hz de olsa PS5 sanki RTX4090 Gpu varmis gibi goruntu kalitesi sunuyor nasil oluyorsa artik..

Bu TV eski olmasina ragmen TCL Q7/C745’ten goruntu kalitesi olarak 1 degil 2-3 gomlek ustun oyle soyleyeyim.

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt

Panel 120 Hz olsa da, kaynaktan sadece 60 Hz alıyor. Değiştirmenin bir yolu yok.

Kaynaktan 120 olayına, 1080p ve 2K için 2018 modellerde, 4K için 2019 modellerde geçildi.

Yine de, 120'ye hızlandırma özelliği açılabilir. KS8500'de 120 FPS akıcılığını deneyimlemiş olursunuz. Ama o özelliği açınca input lag artışı, kamera hızlanınca devreden çıkma ve karmaşık sahnelerde bozulma gibi sorunlar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ocak 2025; 11:43:32 >
  • Merhabalar, uzun süredir kullandığım televizyonu bir türlü yeni kablosuz ağa bağlayamadım. Eskisinde sorun yoktu ancak şimdi bağlanmıyor var mı çözümü olan acaba

• Panel arızası nedeniyle servis kaydı açtırmıştım. 7 gün sonra 55S85D modeli ile değişim teklif ettiler kabul ettim (panel değişim ücretini ödeyeceğim tabi).

En uygun fiyatlı oled tv'lerden birisi ama sonuçta oled, bakalım nasıl olacak.

Samsung bu konuda beni hiç zorlamadan süreci devam ettirdi, memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Yaklasik 8 senedir 55KS8500 kullaniyorum.
    Televizyondan inanilmaz derecede memnunum ozellikle PS5’te goruntu kalitesi ucuyor su an muadili ne model oluyor bilmiyorum ama Oled seviyesinde bir goruntu var asagi yukari.

Diger evime TCL 55C745 aldim Hdmi 2.1 destegi icin.
    Biraz kalibrasyonla da ugrastim stok fabrika ayarlari oyun modunda tam bir facia idi. Belli bir noktaya kadar basardim kaliteyi artirmayi fakat KS8500 bunca yil farkina ragmen bariz goruntu kalitesi olarak ezip geciyor. Bu modelin 120 Hz panel destegi var ama uygulamada 60 Hz. Bu hususta bir cozum uretmek mumkun mu yoksa 60 Hz olarak mi kullanmak disinda bir caresi yok mu?

Tv o kadar guzel ki keske 120 Hz destegi de alabilsek oyunlarda akiskanlik acaip fark ediyor cunku iki tv yi de test edince. Uncharted, CoD Black Ops 6 bunlarda 120 Hz show yapiyor. Ama KS8500 goruntu kalitesi inanilmaz yani 60 Hz de olsa PS5 sanki RTX4090 Gpu varmis gibi goruntu kalitesi sunuyor nasil oluyorsa artik..

Bu TV eski olmasina ragmen TCL Q7/C745’ten goruntu kalitesi olarak 1 degil 2-3 gomlek ustun oyle soyleyeyim.
    Ks8500 bir baskaydi lg c3 oled aldim onu bile begenmedim simdi qn90d siparis verdim

Samsung tv degistirdi panel bulunamadigi icin 55qn85d verdi oda kötu geldi bana sattim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba, panel arızası sebebiyle yeni tv ile değişim olması için fatura ibrazı şart mıdır acaba?
    Faturayı bulamıyorsak başka bir yolu var mıdır?

•  SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

Merhaba televizyonum yaklaşık 4 yıldır uzun süre izlenmediginde dikey çizgiler oluyordu,şimdi akşam kapatip sabah actigimda olmaya başladı ama biraz ısınınca 10 dakikaya hiç birşey kalmıyor. Bugün servise sordum ekran değişimi için 20.500 ödeyip ,stokta ekran olmadığı için yeni televizyon verecekler dedi,sizce mantıklı mı ,yapmalı mıyım? Yapan var mı , nasıl bir TV verecekler?

• gokce7374 kullanıcısına yanıt

Amiral gemisi yeni tv alacaksın o paraya. Qn90d verirler

• gokce7374 kullanıcısına yanıt

Mantıklı olur. Yapanlar var. QN85D veya QN90D model bir TV verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ocak 2025; 4:10:44 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.