< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (126. sayfa)
-
-
Benimde 49 ks 8500 tv var,altta 2-3 yerde ışık sızması var,panel değişimi için başvursam olurmu?? Ne beinconnect,ne tod,ne tabii ,hiç bir uygulama yüklenmiyor.Hiç olmazsa ucuza tv yi değiştireyim
-
Merhaba değişim süreci bitti ve bu modeli teklif ettiler oled bu model de bir gariplik var gibi fiyat olarak ucuz piyasada da fazla yok qe55s85daextk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55S85D 2024 yılında çıkardıkları alt seviye oled. S95D en üst seviye, S90D bir alt seviye. S85D de en alt seviye oled, ama oled. Ortalama qled'den daha iyidir.
-
ücret farkı vereyim üst model veya daha büyük ekran dedim kabul etmediler yedirecekler bu modeli illa
-
8 yıllık TV'yi paneli temin edilemiyor diye bu tv ile ücretsiz veya indirimli olarak değişiyorlarsa çok şanslısınız, diğer firmalar tv bedelinden fazla para talep eder, yok koreden gemiyle gelecek v.s diye işi yokuşa sürerlerdi. Bu konuda Samsung'u takdir etmek lazım. Parça temin edemiyorlarsa yeni tv'yi bedelsiz veya indirimli veriyorlar, garanti bitmiş olmasına karşın.
-
Hocam değişim ücreti ne kadar verdiniz?
-
Bugün geldi cihaz 55S85D 18.000 TL verdim parlaklık olarak ks8500 daha daha iyi malzeme kalitesi olarakda da ks8500iyi ses kalitesi ks8500 çok çok iyi siyah kalitesi sadece s85 iyi
Sesi 20w ve çok kötü alışamadım Q990D şipariş verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55ks8500 müydü hocam sizin yoksa 49 muydu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
49ks8500
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X