Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.510
Cevap
47
Favori
141.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim hakkını savun benimki kadar sizikide ben iadesini yaptım sende iade et daha sonra bu bulutlanmalar çoğalacak
  • hepsinde yok ama büyük bir çoğunluğunda var şansınıza biraz aslında ben çok size çok tevsiye etmem ben aldım iadesini yapana kadar bayağı uğraştım alıpta mutsuz olmaktansa almayıp acabamı demek daha doğru aslında :))
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Resimlerini yollayınca normal dediler ama ben tekrar arayacağım pazartesi. Tabi gözle bu kadar görünmüyor resimde biraz abartı çıkmış. Şu sızmalar olmasa çok güzel bir tv gerçekten.
  • Umarım teknik servis pazartesi aradığımda gelirler ve değişim yada panel değişimi teklif ederlerse panel değişimi kesin çözüm olur mu? Bilen cevap verebilirse sevinirim. Çünkü cihaz değişim olsa gelende böyle olabilir. Siyahlar oled gibi neredeyse, oyun için en çok önerilenlerden biri, tizen arayüzü basit ve hızlı onun için iade etmek istemiyorum umarım çözerler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 27 Kasım 2016; 1:41:5 >
  • cogg C kullanıcısına yanıt
    Eğer altyazıyı görmediyse ayarlardan açman lazım
    Birde altyazıdaki türkçe karakterleri göstermiyorsa altyazıyı Not Defteri ile aç Farklı kaydet de dosya biçimini utf8 olarak kaydet
    Böyle dene bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon gerçekten çok iyi ancak Işık sızması ya da daha çok bulutlanma sorunu var bende de bulutlanma sorunu çıktı Servis geldi değiştirmek istediğimi söyledim şuan servis talebimi değerlendiriyor bakalım ne çıkacak daha çok gece rahatsız ediyor ve Siyah görüntülerde Bunun dışında televizyon gerçekten çok iyi gidip canlı olarak bir Deneyin isterseniz

Alper Sence bu Bulut lambalar çoğalacak mı Sonradan Bunu nereden çıkarttın Eğer bütün ekranı kaplayacaksa ozaman almanın bir mantığı yok ama bana mümkün değil gibi geliyor

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    evet ışık süzmesi olmasa iyi ama malesef bu sıkıntılar var sorunsuz tv istiyorsak 2016 oled almak lazım hiçbir sıkıntısı yok bütün sıkıntılarını ortadan kaldırmış adamlar
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    bulutlanma malesef çoğalan bir sorun ledlerin kullanımına göre zaman içersinde çoğalması normal dir
  • Ks8500 kullanıyorum aranızda bu modeli ps4 ile kullanan var mı ? Televizyon kapalıyken ps4 ü açtığımda tv nin de otomatik açılması için nereden ayar yapabilirim ?

Bir de oyun modunda görüntü ayarlarınızı alabilir miyim ?

Oyun modundayken HDR ı otomatik algılaması gerçekten harika . Hiç pişman olmadım u modeli aldığımda. Ayrıyetten oyun modu haricinde bir de hdr + var oyun modunu kapatmak gerekiyor ama onun olayını çözemedim henüz . Ne için kullanılabilir ?

Bir diğer sorum ise konsol u hdmi 1 e bağladım. Örneğin uydudan tv izlemek istediğimde oyun modunu kapatip standart yapmam gerekiyor. Bu ayarları hdmilara özel olarak atayamıyor muyum ?

Ayarlar kısmı çok basit geldi bana daha ayrıntılı bekliyordum veya ben bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• resh_aykut kullanıcısına yanıt
    ps4 dü hdmi kablosunu one connet te hdmi4 arc dir ona takmıp otomatik için menüden arc açman lazım
  • 49ks8500 ü ne kadara aldınız acaba
    n11 kampanyası ile 10 gün önce 3100 tl gibi fiyatlardan bahsediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar urunu iyice inceleyin oyle imzayi attin yoksa iadeyle debelenip durursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Olmayanlardada omlaz diye birşey yok kesinllikle olacak ama tvler eskiyeceği için dikkat çekmez

• evet bu kadar büyük firmalar nasıl olurda bu kadar olayları normal karşılıyorlar
  • Gözüme takılıyor zifiri karanlıkta ekran ortasında yok hiç ama sol alt üst köşede var malesef bulutlanma filmide izlerken etkilemiyor ama siyah bantlarda insanın gözüne takılıyor işte. Yarın arayacam tekrar bakalım işallah gelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Şuan Playstation için alacağın en iyi 4K televizyon bu kardeşim, kim neden kafanı karıştırdı bilmiyorum ama sakın vazgeçeyim deme... Ben şuan Playstation 4 Pro ile kullanıyorum, cam gibi görüntü var maşallah :) Tepkime süresi de çok başarılı, 2016 Sony televizyonlar bile 30-60ms arası değer verirken Samsung 19-20ms'lerde. Televizyon her şeyiyle çok başarılı, hele bir de şansına sorunsuz panel denk gelirse yeme de yanında yat.

Şuan bir televizyon almak istiyorsan ya KS8500 al; Playstation 6 çıkana kadar idare etsin seni (PS5 demiyorum bak PS6!) ya da 2017 modelleri bekle, belki daha iyisi çıkar; ama bu televizyonun daha iyisi de en az 5.500-6.000 TL'den başlar haberin olsun.

[size="2"] Ya abi iyi güzel söylüyorsunda gerçekten Teknoloji ilerledikçe sanırım artık ihtiyaçtan çok eziyet halini aldı. Yorumları okudum Samsung Bayiinden almaya karar verdim (BU KONUDA ÇOK NETİM)
    Ama sonuçta bu foruma dikkat ediyorum ortalama bir Türk ailesiyiz. Ve benim tek atım şansım var. Tv'de dizi izlemekle işim olmaz. Film dersen internetten indirir izlerim. PS4 için böyle bir ekran almamda ki en büyük nedenlerden biriside yaklaşık 1-2 sene içinde evlenirsem en azından evimede alıp götürebileyim düşüncesi yoksa 4000 lira verir güzel bir monitör alırım. Benim derdim sıkıntım şu abi. Ben Fifa ve Call Of Duty'i online olarak oynayan bir insanım ve İnPut Lag denilen illetten nefret ettim. O yüzden de tek atım şansımı en iyisi ile kullanmak istiyorum ve bu tek atımın maksimum bütçesi 4000 lira o yüzden gerçekten bu forumdaki insanların söylediği bir çok şeyi dikkate alıyorum. Ben 90'lar çocuğum mahalle kültüründe büyüdüğüm için açıkcası bu platformuda biraz mahalle ortamına benzetiyorum. Bilen fikir veren olum bak öyle yapma böyle yap diyen abilerin olduğu bir platform gibi görüyorum. Onun için gerçekten İnPut Lag ve Mili Saniye denen bu nefretlik iki olaydan kurtulup adam gibi oyun oynarmıyım bu televizyonda ????? (TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP VEREN KİŞİLER İÇİN )

• tahakaraoglu T kullanıcısına yanıt
    Uzunca araştırmanın sonunda ps4 için bu tv yi almaya karar verdim ve aldım. Pırıl pırıl ekran. Ps4 pro ile harika sonuç çıkardı. İndirim görürsen al pişman olmazsın.

• Ps4 pro için en güzel tv gerçekten bu inanılmaz gerçeklik hissi veriyor. Oyun oynarken hdr modu ile diğer mod arasında dağlar kadar fark var.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Kardes bu hdr+ açmak mi lazim hdr aktif olmasi icin bendede ks8500 var ps4 pro var ayarlarini atar misin pes 2017 de bulaniklasma oluyor niye ise oyun modda mi oynuyosun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.