Bildirim
SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Evet o sahne : ) Anladım zaten loş ışıkta karşıdan kapkaranlık ama zifiri karanlıkta yanlardan değil tabi. Serviste normal demişti ama gözüme takıldı işte karşıdan çok daha az görünüyor. Sorun değilse zaten uğraşmam hiç kullanırım çok güzel panel çünkü. Emin olmak istedim sadece. -
-
Hocam fotolar arka plan ayarı sonuna kadar açık ayarda mı yoksa biraz azalttınız mı -
Azalttım 9 da. -
Benim ki 20 de de ondan sordum.benim de aklıma şüphe düştü ne yapsam die şimdi.dolar bu haldeyken 49inç lik bu özellikli tv yi 3100e bi daha nerden bulurum die düşünüp iade etmekle etmemek arasında gidip geliyorum.şu anda :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Ama anladığım kadarıyla ledlerde bunlar normal, izlemeyi etkilemedikçe değiştirmek gereksiz gibi. Bende dediğim gibi o köşedeki ışıkları merak ettim. -
nedense memnun kalmadım bu tv nin ps4 pro performansından.
hızlı görüntülerde bulanıklık, flu luk var.
Ps4 için optimum ayarları araştırdım internette fakat tatmin edici bir ayar ve sonuç henüz bulamadım.
PES 2017 oynarken hızlı görüntülerde bulanıklık, bozulma oluyor. keza çim saha görüntü hareket ettikçe netleşiyor, flulaşıyor.
Bazen görüntüyü parlak yapıyor bazen koyulaştırıyor.
Anlaşılan ps4 pro ve 4K tv ler henüz oturmamış. Paranızı boşa harcamayın önümüzdeki seneyi bekleyin derim. Tabi önümüzdeki sene bir çuval parayla TV alma olasılığınız da yüksek.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blizz
Ps4 için optimum ayarları araştırdım internette fakat tatmin edici bir ayar ve sonuç henüz bulamadım.
PES 2017 oynarken hızlı görüntülerde bulanıklık, bozulma oluyor. keza çim saha görüntü hareket ettikçe netleşiyor, flulaşıyor.
Anlaşılan ps4 pro ve 4K tv ler henüz oturmamış. Paranızı boşa harcamayın önümüzdeki seneyi bekleyin derim. Tabi önümüzdeki sene bir çuval parayla TV alma olasılığınız da yüksek..
Merhaba Hocam, bende PS4 pro aldım ve Sony 46w905 ile kullanıyorum. 4K almak istiyorum boyutundan dolayı bu tv düşünüyorum tavsiye etmiyor musunuz?
-
tv nizin arka plan ışık durumu nedir smart ked nedir ? -
Televizyonun Telefon hediyesi gelen varmı arkadaşlar? 10.11.16da onaylandı formum hala ses seda yok..
PS4 pro yu LG55H770V ye bağladım çok daha stabil ve net goruntu verdiğini düşünüyorum. 4k tv alacaksanız 55inch den azini almayın. Ks8500 un hızlı goruntulerde blur yapmasi beni rahatsız etti. Lg de bu durum olmadı. Bence lg yada sony alın.
quote:
PS4 pro yu LG55H770V ye bağladım çok daha stabil ve net goruntu verdiğini düşünüyorum. 4k tv alacaksanız 55inch den azini almayın. Ks8500 un hızlı goruntulerde blur yapmasi beni rahatsız etti. Lg de bu durum olmadı. Bence lg yada sony alın.
PS4 pro yu odamda kullandığım için 55inch televizyonu odaya koymam biraz zor olur diye düşünüyorum. -
quote:
Anlaşılan ps4 pro ve 4K tv ler henüz oturmamış. Paranızı boşa harcamayın önümüzdeki seneyi bekleyin derim. Tabi önümüzdeki sene bir çuval parayla TV alma olasılığınız da yüksek..
'oyun' ayarlarından memnun kalmadıysanız, ayarları 'standart'a çekip auto motion picture'daki judder ve blur'u manuele çekip sizin için en ideal ayarları bulmaya çalışabilirsiniz. Input HDMI ayarını da oyun olarak ayarladığınızı ve deep color'u açtığınızı varsayıyorum.
-
Zifiri karanlıkta siyah ekranda ortada güçlü beyaz yazı varken diğer taraflarda sıfır sızma olan var mı. Odada az ışık açıkken sorun yok ama tamamen karanlıkta sağ sol ve alt ortalardan beyazlıklar sızıyor. -
çok şükür kazasız belasız 55ks8500 iadesini yaptım allah geride kalanların yardımcısı olsun :)) tabi bu şakaydı allah kimseyi servisin eline düşürmesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpercetinn
çok şükür kazasız belasız 55ks8500 iadesini yaptım allah geride kalanların yardımcısı olsun :)) tabi bu şakaydı allah kimseyi servisin eline düşürmesin.
Ne hissettiğinizi anlıyorum, aynı kavgayı ben de kısa süre önce LG UH650V'yi iade ederken yaşadım. Yani sadece samsungu böyle düşünmeyin, al birini vur ötekine, hepsi aynı. Ben LG iade edip Samsung aldım, 2011-2015 47LW570s, 2015-2016 55LF650v ve yaklaşık 2 hafta 55UH605v kullanan biri olarak ilk defa VERTICAL BANDING olmadan maç izlemenin keyfine vardım. UH850V, UH770V dahil LG'nin bütün panellerinde var. OLED'de yoktur diye tahmin ediyorum. Bol şanslar size. -
quote:
Orijinalden alıntı: -tayfun-
Zifiri karanlıkta siyah ekranda ortada güçlü beyaz yazı varken diğer taraflarda sıfır sızma olan var mı. Odada az ışık açıkken sorun yok ama tamamen karanlıkta sağ sol ve alt ortalardan beyazlıklar sızıyor.
Tamamen karanlıkta güçlü beyaz doğal olmaz zaten hocam. Karanlıkta film izliyorsanız arka ışığı oldukça düşürmelisiniz. -
ya işin garip tarafı sorunsuz olarak alınabilecek bir tv yok hangi tv yi alırsan al verdiğin paranın karşılığını alamaıyorsun oled tv evet iyi ama kusursuz değil ondada sorunlar . var logo yanması tv ömrü gibi şimdilk araştırmaya başlıyacağım bakalım sonuç ne olaacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X