Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.521
Cevap
49
Favori
141.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende daha önce forumda bahsettiğim gibi gittigidiyor üzerinden 49ks8500 almıştım. İlk aldığımda pek önem vermesemde, sonradan TV de bandig denilen gölgelenme sorunu olduğunu tespit ettim. Özellikle maç izlerken ve altyazı bantları geçerken bariz belli oluyor. Samsung servisiyle yaptığım görüşme neticesinde TV den çekilen görüntüler değerlendirildi, başvurum haklı bulundu ve şimdi yeni ürünle değişim kararı verildi.
    Yeni gelecek ürünü bekliyorum. Umarım sorunsuz bir ürün gelir.
    Bu arada samsung bana panel değişimi teklif etti ben istemedim. Bunu kabul etseydim 300 tl geri ödeme alabilirsiniz dediler.. Fakat düşünmedim.

Özet olarak samsung şuana kadar ürünün arkasında durmasıyla güvenimi kazandı. Sorunsuz bir TV yi teslim ederse olay kapanmış olacak umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Arka ışık 8-9 da izliyorum zaten. Ama tam karanlıkta ışık sızmaları oluyor, normal ışıkta sorunsuz siyah sahneler güzel görünüyor. Servisi arasammı acaba değişim yaparlarmı bilemedim. Tv çok güzelde şu sızmalar gözüme takıldı.

Düzenleme: Müşteri hizmetlerini aradım bulutlanma ve ışık sızması sorun olarak görünmüyor dedi ısrar ettim aynı. Bende chat ile yazıştım kayıt oluşturdular bakalım ne zaman gelecekler artık görecez. Hiç olmazsa içim rahatlar gelip bi baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 25 Kasım 2016; 13:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCA

Arkadaşlar bende daha önce forumda bahsettiğim gibi gittigidiyor üzerinden 49ks8500 almıştım. İlk aldığımda pek önem vermesemde, sonradan TV de bandig denilen gölgelenme sorunu olduğunu tespit ettim. Özellikle maç izlerken ve altyazı bantları geçerken bariz belli oluyor. Samsung servisiyle yaptığım görüşme neticesinde TV den çekilen görüntüler değerlendirildi, başvurum haklı bulundu ve şimdi yeni ürünle değişim kararı verildi.
    Yeni gelecek ürünü bekliyorum. Umarım sorunsuz bir ürün gelir.
    Bu arada samsung bana panel değişimi teklif etti ben istemedim. Bunu kabul etseydim 300 tl geri ödeme alabilirsiniz dediler.. Fakat düşünmedim.

Özet olarak samsung şuana kadar ürünün arkasında durmasıyla güvenimi kazandı. Sorunsuz bir TV yi teslim ederse olay kapanmış olacak umuyorum.

Rica etsem çekilen görüntüleri paylaşabilir misiniz.

• Beyler acil Yardıma ihtiyacım var amsung 49 ks8500 televizyon aldım 10 gün kadar kullandım Ve n11 üzerinden cayma hakkını kullanarak İade için başvuruda bulundum daha sonra ürünü paketleyip kargoya götürdüm daha sonra n11 aradım bana verilen cevap televizyonlar kurulduktan sonra sizin adınıza fatura kesildiği için ve garanti başlatıldığı için iadesi mümkün değildir dediler Ben de madem öyle neden iade başvurusu yapabiliyorum site üzerinden diye sorduğumda o sadece kargosu açılmamış ürünler için geçerli dediler Ben onlara daha önce n11 üzerinden yine bir televizyon iade ettiğimi söyledim söyledim Ancak böyle bir şey Mümkün değil dediler olaya Bak kendi elimle gönderdim de iade ettim televizyonu adamlar böyle bir şey yok diyorlar şimdi sizden Acil cevap bekliyorum firmanın Benim televizyonumu almaması mümkün mü televizyon Kargo da bekliyor şu anda hem n11 hem satıcı firma servis tarafından iade veya değişim talebi olmadıkça almamız mümkün değil diyorlar

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlarıma bakarsanız daha önce paylaşmıştım.
  • Ks8500 de güncel sürüm 1150 yüklü , şimdi samsung sitesinden bakdım 1142 yazıyor.Usb indirdim ama güncellenmiyor
  • Vatanın yaptığı gece indirim günü almıştım tv yi geldi ve kuruldu. 0 kutu ve şansıma hiç ölü pixel filan da çıkmadı . 42 inch vestel millenium tv kullanıyordum hd ready gözlerim bayram etti :) 49 inc aldım ks8500 ü kavisli olmasından kaynaklı ve de vestelin panelin yanindaki 8 er cm lik hoparlöründen olsa gerek gözüm alışmış ona gözüme küçük geldi .

• YETKİLİ SAMSUNG BAYİSİYİZ..İSTANBUL İÇİ AVM'LERDE MAĞAZALARIMIZ MEVCUTTUR...TÜRKİYENİN HERYERİNE SEVK ÜCRETSİZDİR...MODELLER İÇİN PM DEN FİYAT İSTEYİNİZ...

BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Ks8500 de güncel sürüm 1150 yüklü , şimdi samsung sitesinden bakdım 1142 yazıyor.Usb indirdim ama güncellenmiyor

1142 değil 1152 olacak, ben TV üzerinden güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Ks8500 de güncel sürüm 1150 yüklü , şimdi samsung sitesinden bakdım 1142 yazıyor.Usb indirdim ama güncellenmiyor

1142 değil 1152 olacak, ben TV üzerinden güncelledim.

TV üzerinden güncellemeye girdim en güncel sürüm yüklü diyor bende 1150
  • Bugün servis için kayıt oluşturmuştum. Ondan 1-2 saat sonra aradılar, fotoğraf istedi çünkü çok fazla izlenemeycek kadar varsa bakıyoruz dedi yolladım fotoları tekrar aradı tamamen normal olduğunu söyledi 8500 lerin hepsi böyle dedi bende tamam dedim ama bilemiyorum biraz fazla gibi geliyor bana sızma. Ama tabi tam karanlıkta böyle birde fotoğrafta gözle göründüğünden daha fazla görünüyor.
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 26 Kasım 2016; 5:38:44 >

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Benimde bu şekilde idi servis değişim talebi istedi ama henüz bi haber gelmedi bence fazla bu beyazlık

• Arkadaşlar web tarayıcısından twitch yayınları izleyemiyorum deneyen var mı ?
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Evet gözüme çok takılmaya başladı ama karanlıkta sadece, ışıkta görünmüyor. Bir daha arayım o zaman bakalım daha 1 hafta oldu kuralı değiştirmeleri gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 25 Kasım 2016; 22:44:50 >
  • 49ks8500 için güvenilir satıcı önericek var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETKİLİ SAMSUNG BAYİSİYİZ..İSTANBUL İÇİ AVM'LERDE MAĞAZALARIMIZ MEVCUTTUR...TÜRKİYENİN HERYERİNE SEVK ÜCRETSİZDİR...MODELLER İÇİN PM DEN FİYAT İSTEYİNİZ...

BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
  • action_figure A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Action Figure..

fiyatlarımız günlük olarak değişmektedir..üründen stoklarımızda mevcut..istanbul içi sevk 1 gün sonrası..aynı gün de kurulum..şehir dışı sevk (ücretsiz) 1 hafta içinde adresinize gelmektedir (faturalı)...ürünün bugünki (26.11.2016) fiyatı 3.599 tl dir...tşkkrler...

0549 602 02 48
  • Arkadaşlar o kadar araştırdım en mantıklısı ks8500 almak çünkü piyasada kontrast görüntü akıcılığı olarak fiyatının ey iyisi YALNIZ korktuğum bir durum var ışık sızması.

ŞİMDİ size soruyorum çünkü en iyi neticeyi sizden alırım ks8500'ü alıyımmı yoksa bir ümit belki ışık sızması sorunu hallolur diye 2017 modellerimi beklesem?

birden çok cevap alsam çok sevinirim anket niyetine

• Kardeşim benim arkadaş aldı harika bir tv gözü kapalı al ben de almayı düşünüyorum. Hele ps4 proda hdr modu nda inanılmaz güzel gösteriyor.

• Vatanın indiriminden 49ks8500 aldım. Geldi ve kurulumu yapıldı. Herhangi bir ışık sızması görmedim ama tam da test edemedim daha. Yalnız usb den film izlerken altyazıyı görmüyor. Film ile aynı adı verdim altyazıya yine görmedi. Nasıl çözerim bu sorunu daha önce karşılaşan var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.