Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 Ses Menüsü Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta kadar önce Samsung 49KS8500 TV aldım ve 40C650 efsanevi televizyonuma veda ettim :)
    İlk izlenimlerim olarak 40 ' 'den sonra 49 bayaği bir hoş ve güzel geldi .
    Şu an için teledünya HD yayını kullanmaktayım ve CONAX modül ile birlikte gayet kullanışlı görünüyor. Tek kumanda keyfi : )

Ancak şöle bir sorum olacak ;

Ses dilini ingilizce seçersem ,tamam iyi güzel türkçe kanallar türkçe ses yayını ,ingilizce yayın yapanlar ingilizce yayın yapıyor ama bu seferde ingilizce yayın yapan kanallarda altyazi gelmiyor.( Altyazilar açık olduğu halde )

Ses dilini türkçe yaparsam da,bütün kanallar türkçe ses yayına geçiyor ve haliyle sinema kanallarıda dublajlı olarak kalmış oluyor.Şahsen dublajlı film izlemek çok kötü geliyor bana.

Eski Samsung tv'imde herhangi bir kanalda kumanda da TOOLS tuşuna yada DUAL tuşuna basınca ses dilini TURKCE yada INGILIZCE olarak manual seçebiliyordum.Bu yeni televizyonda TOOLS yada DUAL tuşuna basınca sadece 1.Ses yayını: STEREO '' diye bir seçenek geliyor ve birşey değiştiremiyorsunuz.

Kısaca ; Ses dilini sinema için ingilizce yapmak ya da türkçeye geri dönmek tam bir işkence. Habire bu işlemi yapmaktan çok sıkıldım. Milyon tane menüye girip değiştir,sıkıldın tekrar türkçe yap falan bayağı bir bayık hal aldı.

Bu televizyonda böyle bir şeçenek varmıdır yokmudur ?

Bilgilendirme için şimdiden çok teşekkürler..

( Bu arada hem akıllı kumanda hemde normal kumanda da elimde mevcut. )

• Merhaba arkadaslar

Samsung teknik destek hattıyla bayağı bir konuştuk ve sorun giderilemiyor.
    Yani ses dilini ne yaparsanız o şekilde kalıyor. Herhangi bir kanalda manual olarak tekrar değiştiremiyorsunuz. :(
    zırt pırt ses dilini değiştirmek zorunda kalacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.