Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
117
Favori
318.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu
    IMG_4280 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4278 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4277 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4276 by Arslan Uçar, on Flickr

• Rebound kullanıcısına yanıt
    Uygulama nereden yükleyebiliriz? Mağaza falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantum_aso

panel değişiminden 3-4 foto ekleyeyim.

IMG_4280 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4278 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4277 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4276 by Arslan Uçar, on Flickr
    Teşekkürler, en çok merak ettiğim süreçlerden birisi idi. Panel değişiminden sonra randıman alabiliyor musunuz? Ekranı sorumlu 40JU6400 için 1800 TL istediler, 40MU7000'in ithalatçı garantili hali 2300 TL.

•  Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu

Arkadaslar tv yi alalı 2 sene olmadı. Ekranda beyaz yuvarlaklar var sadece beyaz ekranda belli oluyor fotoda az belli olmus ama normalde beyaz bir goruntu gelince daha cok belli oluyor bunun sebebi ne opabilit

Model 50ku7000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    Servisi ara panel değişimi yaptır.

• bluetoothlu soundbar için bir çözüm var mı bu cihaz için?

aklımdaki ürün:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 19 Haziran 2018; 18:16:34 >
  • Smart iptv ve ott player uygulamalarında özellikle futbol maçlarında ve genelde uzun toplarda ve hızlı akan görüntülerde titreme sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

• Bu tv başıma bela olacak, ses sistemini aldık başımıza kaldı şimdi tvde garantisi bitti bozulacak galiba saniyelik ekran kararması video ekliyorum izleyin
    YouTube
    00B522D0 51D9 4850 BD3B 3BD3A7BD7F5A
    https://youtu.be/EtYxrWcHPPM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 19 Haziran 2018; 22:49:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ku 7000 almış bulunmaktayım 40 inch büyüklüğü bence iyi hiçte fena bir tv değil .
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    Bende aldım 40''

43'' Mu7000 le arasında çok gittim geldim. Acaba yanlış mı ettim?

Siz ne kadara aldınız hocam?

• quote:

merhaba

daha öncede yazmıştım tv de özellikle maç izlerken bulutlanma oluyor diye, gerçekten çok can sıkıcı bir durum. gri fon ile baktığımda çok net görülmekte gölgeler

servis randevusu aldım ve servis geldi baktı gösterdim sorunu. büyük ekranlarda bu peoblemin olduğunu söylediler. ısrarla panel değişimi istedim.

panel değişim onayı gelmiş sıfır panel takılacak bu hafta sonu. eğer yine benzer oroblem olur ise tüketici haklarına başvuracağım

resim ekledim

hocam bende 55ku7000 var bu testi nasıl yapabiliyoruz,maç izlerken boylamasına siyah gölgeler hissediyorum çok dikkatli bakmak lazım belkide takıntılı olduğumdandır.bir seneyi biraz geçti alalı hatta vatandan 1 yıl kasko mu yada ek garantimi ne yaptılar 400 civarıda onun için vermiştim. yazık dünyanın parası ne yapayım iş işten geçmeden garanti bitmeden?

• mosquito kullanıcısına yanıt
    youtube da şöyle bir link açın tvnizde. ben paneli değiştirdim ama trt1 dünya kupasında epeyce bir banding oluyor yine. her tv marka/modelinde olabiliyor bu sorun ama ku7000 de bu sorun çok fazla var

Sandro Henriquesyoutube
    50% gray uniformity cinza video test SD HD SUHD 1080p backlight LED OLED banding vignetting
    https://www.youtube.com/watch?v=uiyQH8XZxwM

• quote:

youtube da şöyle bir link açın tvnizde. ben paneli değiştirdim ama trt1 dünya kupasında epeyce bir banding oluyor yine. her tv marka/modelinde olabiliyor bu sorun ama ku7000 de bu sorun çok fazla var

https://www.youtube.com/watch?v=uiyQH8XZxwM
    hocam köşelerde hafif siyahlık var bende o kesin,Akşam eve geçince bu testide yapıcam hangi durumlarda panel değişimi yaptırabilirim, yada vatandan 1 yıl ek garanti var vatana yaptırım yaptırabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bülent0909

Selam arkadaşlar ku7000 artık güncelleme almıyacak mı bilgisi olan var mı ? 2016 yapımı olduğundan mı en son 2017.11.15

Upgrade File(USB type) Versiyon 1208.2 sürümü var
    En son sürüm 1220.7 (2018-04-11) fakat HDR kullanıyorsan güncellemeni tavsiye etmem. Adamlar son bir iki güncelleme ile HDR özelliğini bozup öyle bıraktılar. Bilgisayarımdan veya PlayStation'ımdan HDR görüntü gönderdiğimde görüntü inanılmaz donuklaşıyor. İşin garibi, bu güncellemeler olmadan önce bilgisayardan Mass Effect 3, Shadow Warrior 2 ve Hitman'i HDR halde bitirdim. Ne zaman bu updateler geldi, aletin HDR'ı gitti. İlla yapacam diyorsan aşağıdaki linkten indirebilirsin:

https://www.samsung.com/tr/support/model/UE40KU7000UXTK/

Samsung'a mail attım. Televizyona uzaktan bağlanıp bir kaç ekran görüntüsü aldılar bugün. Dönüş yapsınlar diye bekliyorum.

Fakat açıkçası bu televizyonu almak isteyen olursa diye belirteyim, uzak durun arkadaşlar. Bir kere aletin kulaklık çıkışı yok. Ayrıca tek bir port UHD destekliyor. Gelen her güncelleme ile televizyonun akıcılığı yavaş yavaş gitti. Eskiden home veya menüye girdiğimde şak diye açılırdı, artık kasa kasa geliyor. Birde üstüne bu HDR durumu var tabi.

İşin garibi, bundan önce kullandığım 3D Samsung televizyon bundan daha fazla özelliklere sahip ve hala kat kat hızlı. Adamlar resmen her sene daha kötü televizyon çıkartıp daha pahalıya satıyorlar.

• 40KU7000 da yaptığım Hotbird+Türksat güncel kanal listesi ektedir. Her iki uydudaki şifresiz tüm HD kanallar ve sadece izlenebilir kaliteli kanallar kullanılarak oluşturulmuştur.

Samsung'un diğer Tizen temelli modellerinde de kullanılabileceğini düşünüyorum.

• Anlayan arkadaşlar fikir verebilir mi garantinin bitmesine 1 ay kaldı vatanbilgisayardan 1 yıl ek garanti var ayrıca

• mosquito kullanıcısına yanıt
    Soru nedir?
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Soru, panelde sıkıntı var mı ?

• Smart view programı böyle bir hata veriyor nasıl hallederim  Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito

Soru, panelde sıkıntı var mı ?
    Bence yok. Beyaz ekran'da gördüğünüz hayalet ekran etkisi çoğu LED tv'de var. Siz oturup beyaz ekran izlemeyeceğiniz için bunu farketmeyeceksiniz.

Ancak;

1. Mağaza TV'yi kaç saat açık tuttu? (Mağaza'nın günde 12 saat çalışıp, haftanın 7 günü açık olduğunu hesaplayın. Garanti sonuna geldi ise ürün zaten 2 yaşını dolduruyor olmalı. Üretim tarihine bakarak ne kadar süredir açık kaldığını ve ekipmanların ne kadar yıpranmış olabileceğini hesaplayın)

2. Bunu alacağınıza en azından garanti bitimine 6 ay kalmış olan bir ürün alın. Kullanımdaki ilk 2 ayda sorun tespit ederseniz cihaz elinizde kalacak.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.