Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
117
Favori
318.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ku 7000 modeline bluetooth hoparlör bağlantısı nasıl yapılabilir
    edit:bluetooth özelliği yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 25 Temmuz 2018; 15:9:45 >
  • bu televizyona Twitch uygulaması yükleyebilen oldu mu? internette videolar var ama eski akıllı tvler için, bu tvde olmuyorlar
  • merhaba arkadaşlar 40 inç KU7000 2016 model Led TVmin dijital ses çıkışı var ben buna 6 adet tavan hoparlörü bağlamak istiyorum amfi kullanmadan ancak TV nin dahili amfisinin omaj empedans değerini nerden öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1230.5 güncellemesi gelmiş ama artık kimse takip etmiyor gibi :)

ne gibi değişiklik var diye sormayın ,her zamanki gibi bilmiyorum :)
    renkler daha canlanmış gibi geldi sadece (tam emin değilim tabi)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 16 Eylül 2018; 21:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

40KU7000 da yaptığım Hotbird+Türksat güncel kanal listesi ektedir. Her iki uydudaki şifresiz tüm HD kanallar ve sadece izlenebilir kaliteli kanallar kullanılarak oluşturulmuştur.

Samsung'un diğer Tizen temelli modellerinde de kullanılabileceğini düşünüyorum.

https://drive.google.com/file/d/1RzNej3_pFk38Z38TbaptpALuD0_PdADV/view?usp=sharing
    hocam bein sport haber var mı listede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 27 Eylül 2018; 23:44:15 >

• selam face, instgrmda videolar acilmiyor ? ( yazilim guncel) bigisi olan cozum nedir ?

• Güncelleme gelmiş bugün gördüm ama yüklemeye korkuyorum açıkçası, birşeyler daha kötü olur diye :) yeni güncellemeyi yükleyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantum_aso

panel değişiminden 3-4 foto ekleyeyim.

IMG_4280 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4278 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4277 by Arslan Uçar, on Flickr

IMG_4276 by Arslan Uçar, on Flickr
    Hocam merhaba panel değişimi yapan servsin adını ve telini paylaşabilirmisiniz garantisi biten tv için panel fiyatı almak istiyorumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi bittiği an gidiyor galiba bu televizyonlar. Garanti bitti televizyon renk değiştirmeye başladı. Özellikle gece çekimkerinde kırmızı mavi ve yeşil renkler yer değiştiriyor diger alanlara taşıyor örnegin adamın saçının yarısı maviye dönüyor. sizce ne olmuş olabilir arkadaşlar varmı başka benzer sorun yaşayan
  • Garantinin bitmesine 1 hafta kala ekran kararmasından kaynaklı servise gitti ledleri değişti tam ayarlayamamışlar benim tvyi garanti dahilinde yaptılar :)

• Televizyon güncelleme yaptı bugün ama ne oldu ne değişti hiç bilmiyorum.

• Hiç araştırmadan UE50KU7000U almıştım. Çok tv kullanmadığımdan bana yetiyordu ancak bluetooth hoparlörlere bağlamak istediğimde öğrendim ki bluetooth yokmuş.

Ciddi ciddi 4k tv yapıp bluetooth koymamışlar ciddi saçmalamışlar
  • Arkadaşlar merhaba 55 inç KU7000 televizyon sahibiyim. smart tv de bulunan smart iptv programının aktivasyonu var bu güne kadar yüklemiş olduğum m3u listelerini sorunsuz izleyebiliyordum. bugün smart iptv kanal listesini yüklüyor ama hiçbir kanala bağlanamıyor. 3-4 kez bağlanmayı deniyor Cannot connect! hatası veriyor. 5000 kusur kanal hepsi aynı. bu programı kaldırıp yeniden kurma şansımız yok. Ancak ana menüden kaldırıyorsun aplication sekmesinden aç seçeneği var kaldır seçeneği yok. aynı liste kardeşimin lg smart iptv sinde sorunsuz seyrediliyor. Ayrıca cep telefonu ve bilgisayarda da sorunsuz seyrediliyor. yani server da sorun yok sorun benim televizyonda kurulu smart iptv de. Geçerli sürüm 1231 otomatik güncellemeler açık. En son Ne zaman güncellendi bilmiyorum. Daha önce spotfy de böyle bir sorun yaşadım çok sonra sanırım güncellemeden sonra düzelmişti. Şimdi de smart iptv aynı sorunu yaşıyor. Başka bir ilginçlikte başka bir m3u listesi yüklüyorum onları açıyor. Sanki benim kullandığım server lara engelleme konulmuş gibi ama nereden nasıl. server sahipleriyle görüşüyorum server larda sorun yok. Böyle bir şikayet hiç gelmedi diyorlar. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

• baykep B kullanıcısına yanıt
    Ott player kullanıyorum ben ona baktın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Sen söyleyince onuda kurdum baktım. Onda da açmıyor. bu server adresine engelleme var ama nereden. samsun yazılımı yeniden yüklemek mümkün olabilirmi acaba. veya samsung hesaptan olabilirmi
  • Televizyonu açıp kapatınca kanallar göstermeye başladı. Dahası smart iptv de çalışmaya başladı. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Ott player ücretli mi? Smart IPTV den farkı ne

• FaRCoN kullanıcısına yanıt
    Ott player ücretsiz ama uygulama marketinde 2 tane var mavi olan çalışıyor. Kanalları kategoriye göre ayırmıyor onun dışında farkı var mı bilmiyorum. Smartı paralı diye kullanmadım.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Ben de Euro nun Euro olmadığı zamanlarda smart IPTV aldım memnunum. Dediğin gibi kategorilere ayırması da çok güzel. Bu arada samygo hakkında bilgisi olan var mı? Bizim tv ye kursak ne gibi artısı olur

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.