Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
117
Favori
318.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta arkadaşa 50ku7000 aldık. Servis askı aparatını duvara o kadar kötü monte etmişki 4 dübelin hiçbirisi tutmamış artı bu vidaların yanına da 3 tane ekstradan vida atmış. Buna rağmen hiçbirisi tutmamış. Tamam duvar sağlam olmayabilir ama insan demezmi arkadaş duvar sağlam değil sağlıklı montaj yapamadık vs diye. Neyse 3 gün sonra kanal yedeklemesi için usb takayım dedim tv az daha elimde kalıyordu.Tvnin sahibi arkadaşım tuttu da kurtardık Hızlı kuruyan alçı vsile saatlerce uğraşıp yeniden montaj yaptık. Israrlarıma rağmen ölü pixel, ışık sızması vs.testleri de yapmadılar zaten.Kısacası Samsung servisi rezil. Daha yazacaktım ama telden yazmak uğraştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muratxxlarge kullanıcısına yanıt
    Bende bunu alabilirim alinca servis bu testleri yapmak zorunda mi

• Arkadaşlar internetten deneme amaçlı 40 gb boyutunda 4k film indirdim. .mkv formatında. TV bu dosyayı oynatamıyor. Tv de bu filmi nasıl izleyebilirim. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?

40ku7000 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmeyen

Arkadaşlar internetten deneme amaçlı 40 gb boyutunda 4k film indirdim. .mkv formatında. TV bu dosyayı oynatamıyor. Tv de bu filmi nasıl izleyebilirim. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?

40ku7000 kullanıyorum.

Mediainfo ile film bilgilerini paylasir misin

• Arkadaşlar bende bugün aldım yarın montaja gelecekler.. Aranıza katıldım umarım pişman olmam bu cihazdan. 50HZ olması eksi özellik değil aslında. Bi özellikle sayesinde o 50HZ 100HZden farksız oluyormus Samsung müşteri temsilcisi söyledi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk7d F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle antende ki LNB ile alakalı. Once kablolari kontrol et uçlarını yenile. Hala devam ediyorsa dedigim gibi lnb degistir. Ayrica baska tvde bagli mi lnb de ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en iyi görüntü ayarları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

Geçen hafta arkadaşa 50ku7000 aldık. Servis askı aparatını duvara o kadar kötü monte etmişki 4 dübelin hiçbirisi tutmamış artı bu vidaların yanına da 3 tane ekstradan vida atmış. Buna rağmen hiçbirisi tutmamış. Tamam duvar sağlam olmayabilir ama insan demezmi arkadaş duvar sağlam değil sağlıklı montaj yapamadık vs diye. Neyse 3 gün sonra kanal yedeklemesi için usb takayım dedim tv az daha elimde kalıyordu.Tvnin sahibi arkadaşım tuttu da kurtardık Hızlı kuruyan alçı vsile saatlerce uğraşıp yeniden montaj yaptık. Israrlarıma rağmen ölü pixel, ışık sızması vs.testleri de yapmadılar zaten.Kısacası Samsung servisi rezil. Daha yazacaktım ama telden yazmak uğraştırıyor

hocam o gelen servis kısa süreli bir montaj ve kurulum eğitime tabi tutulup sahaya sürülüyor. yani yanlış adamdan olmadık şey istemişsin. kendin yap testi

• 1TB hdd taktığım zaman filmler de donmalar yaptı arkadaşlar ,sizlerde varmı böyle bir sorun ?
  • merfur M kullanıcısına yanıt
    Valla bende merak ediyorum en iyi görüntü ayarını. Tv yi bugün aldım ama o canlı renk hissiyatını yakalayamadım.. Dinamik olan iyi gibi ama cok renklendiriyo abarti oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Arkadaşlar bu videoyu bir flash diske indirip tvnizden izleyin bakalim yag gibi akiyor mu yoksa titremeler olusuyor mu?

https://m.youtube.com/watch?v=DtmqhAtdjE0

video için çok teşekkürler, bence tv almaya giderken muhakkak kişinin yanında bulunması gereken bir video...sanırım 100hz tvlerde hiç takılmayacaktır...

edit: videoyu deneyip de yağ gibi aktığını söyleyecek arkadaş varsa lütfen model belirtsin, çok makbule geçer. 6 yıllık philips 5405'imde denedim şimdi güya 100hz'di panel, ama resmen rezalet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 30 Temmuz 2016; 16:17:59 >

• Ben de ku7000 kullanıyorum mayıstan beri sorun yaşamadım
  • Merhabalar arkadaşlar, bende 50ku7000 almayı düşünüyorum lakin herhangi bir problemle karşılaşmaktan korkuyorum. Gelen servis testlerle ilgili sorun çıkartırsa ne gibi bir yol izlemeliyiz ? Servisten sonra testleri uygulayıp bir soruna rastlarsak ne yapmalıyız?
  • bilalsari B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım cihazı sorun çıkmadı.

Ne zaman almayı düşünüyorsunuz peki?

• Bence fiyatları uygun alın. Ben aldım kendim servise götürdüm baştan aşağı birebir adamla kurdum net kablosu hersey baglattim güncellemesini herseyini yaptırdım. Kanal eklettim trt 4k eklettim. İndirmiş olduğum ölü pixel bandına vb testleri yaptım. Adam dedi zamanin varsa aksama kadar bakabiliriz beraber zamanım olmadigindan yinede 2 saat uğraştım youtube baktım test videolar baktım 4k maclara baktım.yaklaşık 10 tane film sitesine girip acıyo mu diye baktım tarayicidan heryerde girdim face girdim arkadaslarla yazistim.siyah performansı mükemmel bence OLED gibi. Kumanda tarayicida sıkıntılı zor kullanılıyor baska bısıyı yok. Düğünüm olduğundan şu an ilgilenmiyorum ama logitec k400 kablosuz mouse ve klavye alacam. Bu aparatla isim tamamen çözülür diye düşünüyorum. Tereddüt eden arkadaşlar 50 Hz 8 bit panel pek aldırmayin tv canavar gibi. Zaten büyük ihtimalle tüplü lcd tv den geciyosunuzdur. Yani attan inip deveye binen yoktur diye düşünüyorum. Benim beklentilerimi fazlasiyla karşıladı donma kasma vb yok titreme hissetmedim wifi güzel tarayıcı hızlı. N11 de güzel fırsatlar var tv 2590 2600 civarinda kaçırmayın. Fiyat düşüyor düşer diyen arkadaşlar dikkatli olun ben 7 8 ay takip ettim 2580 tl ye gördüm almadım derken düğün geldi çattı şimdi 2800 e aldım. İmkanı olan alsin bence sorusu olana dilim döndüğünce yardimci olabilirim İyi forumlar...

• bende büyük ihtimalle 50ku7000 yada 55ku7000 ikisinden birisini alacam haftaiçinde fakat 50hz olması kafamı karıştırdı 2016 lg tvlerde 100hz var muhtemelende sizde bunları iyice araştırıp bu tvyi seçtiniz 100hz almadığıma pişman olurmurmuyum sizce neticede 1o sene daha tv felan almam
  • Arkadaslar tvyi evime kurdurdum sonra baska bi eve tasidim tekrar kanal taramasi yapmam gerekir mi yoksa direk kanallarin acilmasi mi lazim sinyal gelmiyo suan

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito

bende büyük ihtimalle 50ku7000 yada 55ku7000 ikisinden birisini alacam haftaiçinde fakat 50hz olması kafamı karıştırdı 2016 lg tvlerde 100hz var muhtemelende sizde bunları iyice araştırıp bu tvyi seçtiniz 100hz almadığıma pişman olurmurmuyum sizce neticede 1o sene daha tv felan almam

Herseyi iyice araştırdım bana yeten özellikleri sayesinde aldım tv den öncelikle beklentilerinizi belirleyin ona göre seçim yapın ama lg dense samsung derim. Bu yılın F/P ürünü 50ku7000 modeli bence siyahi harika tarayıcı güzel kanal geçişi hızlı görüntü güzel.ileriye dönük olarak 4k uydu alıcısı herseyi iyi şu an teknoloji ile baş edemezsiniz het tv nin üzerine 300 500 tl koyup şunu alayım derken kendinizi 10 bine kadar gitmiş bulursunuz. Bir elektronik eşya olarak düşününce çok yüksek para vermeye gerek yok kendi adıma ama ileriye dönük olsun dedim 50ku7000 aldım memnunum.

• emre_krgz E kullanıcısına yanıt
    Kardeş önceki evinde merkezi sistem çanak mi vardı ya da şimdiki çanak ile farklı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_krgz

Arkadaslar tvyi evime kurdurdum sonra baska bi eve tasidim tekrar kanal taramasi yapmam gerekir mi yoksa direk kanallarin acilmasi mi lazim sinyal gelmiyo suan

Kanal taraması önce yaptıysan Karışma uydu sinyali iyi ise kendisi geliyo bende bu şekilde yaptım kanallar gitmemisti

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.