Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
117
Favori
318.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smart tv konusu en buyuk etkenlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 40KU7000 yeni aldım kutusun açmadım servisi bekliyorum servis gelmeden yada geldiğinde yapmam gereken bişey var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollamt -- 21 Temmuz 2016; 12:55:21 >
  • 50KU7000 için yorumlar çok güzel ama 55KU7000 için pek yorum göremedim. Aynı mıdır bunların performansları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mollamt

Bende 40KU7000 yeni aldım kutusun açmadım servisi bekliyorum servis gelmeden yada geldiğinde yapmam gereken bişey var mı

Ürünün kurulumu gerçekleşti şimdilik bi sorun yok yavaş yavaş tv yi tanımaya çalışacağım bakalım ama servis elemanı bu tv 4K değil dedi kutusunun üzerinde UHD nin altında 4K yazması gerektiğini söyledi ayrıca trt 4k yayınını da açmadığını trt 4k sisteminde bir sıkıntı olduğunu söyledi söyledikleri doğru mu izleyebilen var mı trt 4k yı

• quote:

quote:

Bende 40KU7000 yeni aldım kutusun açmadım servisi bekliyorum servis gelmeden yada geldiğinde yapmam gereken bişey var mı

Ürünün kurulumu gerçekleşti şimdilik bi sorun yok yavaş yavaş tv yi tanımaya çalışacağım bakalım ama servis elemanı bu tv 4K değil dedi kutusunun üzerinde UHD nin altında 4K yazması gerektiğini söyledi ayrıca trt 4k yayınını da açmadığını trt 4k sisteminde bir sıkıntı olduğunu söyledi söyledikleri doğru mu izleyebilen var mı trt 4k yı

Ya ben hayret ediyorum samsung hic birseyden anlamayan kisilere servis yetkisi nasil veriyor bunlari hicmi denetlemiyor insanlari yanlış bilgilendiriyolar var olan özelliğe yok diyorlar yok olana var diyorlar ezbere konusup insanlarin akliyla alay ediyorlar.
    Hocam siz takmayın servisin ne dediğine aldiginiz cihaz uhd ve 4k desteklidir. 4k yayini suan var ve ben izliyorum almanya italya macinin tekrari var benim cihaz 55ju7500 Trt4k sadece frekansi değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 21 Temmuz 2016; 14:06:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

quote:

Ya ben hayret ediyorum samsung hic birseyden anlamayan kisilere servis yetkisi nasil veriyor bunlari hicmi denetlemiyor insanlari yanlış bilgilendiriyolar var olan özelliğe yok diyorlar yok olana var diyorlar ezbere konusup insanlarin akliyla alay ediyorlar.
    Hocam siz takmayın servisin ne dediğine aldiginiz cihaz uhd ve 4k desteklidir. 4k yayini suan var ve ben izliyorum almanya italya macinin tekrari var benim cihaz 55ju7500 Trt4k sadece frekansi değişti.

Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim ama servis elemanı trt 4k li kanal listesini atamadı cihaz kabul etmedi şu anda tv de 4k yayın yok izleyemiyorum yani

• mollamt M kullanıcısına yanıt
    50 ku7000 de bende su an ızlıyorum 4k yı ama bazen sınyal dusuyor nedense sanırım kendı çanak ayarımla alakalı bır durum.

frekans 12615 H 12500
  • kel_rapunzel K kullanıcısına yanıt
    55 in ekranı bıraz daha parlak 50 ye göre sadece onu gördüm mağazada donanımları aynı gibi görünüyor. Yabancı sitelerde de. Bu arada youtube 2 ınceleme videosu paylaştım merak edenler bakabilir. 50 ku7000 için çok kaliteli videolar değil ama önbilgi olabilir.

Servis elemanı işini iyi öğrensin önce. Bu tv 4K sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

quote:

Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim ama servis elemanı trt 4k li kanal listesini atamadı cihaz kabul etmedi şu anda tv de 4k yayın yok izleyemiyorum yani

Hocam yapamaması servisin beceriksizliği arayın müşteri hizmetlerini arayın cihaz hakkinda merak ettiklerinizi sorun gerci onlarda fazla bilgili değiller ama sanirim cihazin 4k olup olmadigini bilirler servisle ilgili sikayette bulunun. Kanal aramada bu verdigim frekansı girip arama yapın 12615 H 12500 trt4k kanalı çıkacaktır. Kanalı bulamazsa uydu antenine ince bir ayar yaptırmanız lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

55 in ekranı bıraz daha parlak 50 ye göre sadece onu gördüm mağazada donanımları aynı gibi görünüyor. Yabancı sitelerde de. Bu arada youtube 2 ınceleme videosu paylaştım merak edenler bakabilir. 50 ku7000 içinhttps://www.youtube.com/channel/UCMWTw21cwt4Cf7uVBI90fEQ çok kaliteli videolar değil ama önbilgi olabilir.

hocam tv nin kumandasını gösterirmisin birde ioslu bi tel yada tapletiniz varsa onları bağladıktan donra bi video daha cekseniz bende 55 liğini slcam ama 50 hz olması ve bluetoot olmaması canımı dıkıo bide usb 3.0 yok

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    ios kullandığım hiç bi cihazım yok malesef :( usb olayını kafaya takma 4k videolar gayet güzel usb den açılıyor. Kumanda şu

50 hz olması na gelirsek. Evet 50 hz kendını az da olsa belli ediyor. yani işi bilen arkadaşlar az da olsa farkeder fakat cansıkıcı olduğunu düşünmüyorum.

ben philips pus7101 kullandım onda da 100 hz panel vardı onda da bazen titremeler oluyordu. Onun için gözüme batmıyor bu olay. (motion açıkken karelenme oluyor kapatınca titreme)(test videolarında motion kapalı haldeyken bile titremıyordu bu arada - yani bazı yayınlarda olabiliyor sanırım bu tür şeyler)

daha öncede beilrttiğim gibi bazı yayınlarda ne kdr hızlı olursa olsun hiç titremiyor yüzde 90 oranında yayınlarda titremiyorç yüzde 10 oranında diyelım yada yuzde 5 bazı kanallarda hissettiryor . fakat evde bi ben fark edebiliryorum başka fark eden yok :)

tv nin bana göre artıları bu durumu telafi ediyor. onun için sorun yapmıyorum. tabi son karar sizin bu cihaza altarnatif bu bantta ben cihaz göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

ios kullandığım hiç bi cihazım yok malesef :( usb olayını kafaya takma 4k videolar gayet güzel usb den açılıyor. Kumanda şuhttps://www.google.com.tr/search?q=ku7000+kumanda&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX2JvigIfOAhVEJpoKHaQ_D4AQ_AUICSgC&biw=1366&bih=667#imgrc=na0SntXyiWPSoM%3A

50 hz olması na gelirsek. Evet 50 hz kendını az da olsa belli ediyor. yani işi bilen arkadaşlar az da olsa farkeder fakat cansıkıcı olduğunu düşünmüyorum.

ben philips pus7101 kullandım onda da 100 hz panel vardı onda da bazen titremeler oluyordu. Onun için gözüme batmıyor bu olay. (motion açıkken karelenme oluyor kapatınca titreme)(test videolarında motion kapalı haldeyken bile titremıyordu bu arada - yani bazı yayınlarda olabiliyor sanırım bu tür şeyler)

daha öncede beilrttiğim gibi bazı yayınlarda ne kdr hızlı olursa olsun hiç titremiyor yüzde 90 oranında yayınlarda titremiyorç yüzde 10 oranında diyelım yada yuzde 5 bazı kanallarda hissettiryor . fakat evde bi ben fark edebiliryorum başka fark eden yok :)

tv nin bana göre artıları bu durumu telafi ediyor. onun için sorun yapmıyorum. tabi son karar sizin bu cihaza altarnatif bu bantta ben cihaz göremiyorum.

haklıdın hocam altarnetifi bu fiyatta yok bide gri yada gümüş renk yapsalarmış ekran öerçevedini kendimi ikna ettim hanım kaldı tutturdu gri diye

• Hocam cevaplarınız için teşekkürler frekansı eklemeyi denedim ama yapamadım sizin kullandığınız kanal listesini paylaşabilirmisiniz acaba

Hocam bende ju7500 var kanal kistesi uymaz sanırım bu modelden kullanan arkadaşlar kanal listelerini paylaşırlar.

http://dosya.co/1xer0pcro92d/Channel_list_T-JZL6DEUC-1111.0.zip.html
    buyrun link kanal sıralaasında trt 4k 6 sırada olması lazım.
    hocam renk olarak bilmem ama Metal kasa cihazlarda ısınma fazla oluyor ona dikkat edin can sıkıcı olabiliyor.
  • Teşekkürler hocam elinize sağlık yayın açıldı şimdilik bi sıkıntı yok :))

Apple ürünlerinizden kablosuz görüntü aktarmak için, Apple Tv üzerinden Air Play özelliğini kullanabilirsiniz.
  • tşk ederim tv ye okadar para verdikten sonra bide ona vermek istememiştim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.