Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.796
Cevap
117
Favori
318.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün teknosadan aldım henüz kurulum yapılmadı. Bu titreme olayı beni düşündürüyor ama çok sorun olmaz herhalde. Kuruluma gelince nelere dikkat edeyim kısaca bilgi verirmisinoz. Teşekkür ediyorum. Ayrıca cihazı kullanmaya başladıktan sonra bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modele ps4 yada xbox takıldıgında goruntusu nasıl oyun oynanabilirmi kasma donma ne biliyim başka olumsuz şeyler oluşur mu? Bu şekilde kullanan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikzll kullanıcısına yanıt
    Titreme yok bence. Gayet iyi.

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    Kullanan bi arkadas ps4 performansindan memnundu

• ali119 kullanıcısına yanıt
    Ali kardeşim teşekkür ederim. Bugün gelsin sabırsızlıkla bekliyorum. Bu cihazı almamın asıl nedenlerinden biri telefonumla çektiğim 4k videoları tvden çok rahat wifi üzerinden izlenmesi. Bildiğim media center. Şimdiye kadar telefonla hep full HD çekiyordum çünkü telefondan başka izleyeceğim cihaz yoktu. Bundan sonra 4k çekip kızıma kaliteli anlar bırakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

Ali kardeşim teşekkür ederim. Bugün gelsin sabırsızlıkla bekliyorum. Bu cihazı almamın asıl nedenlerinden biri telefonumla çektiğim 4k videoları tvden çok rahat wifi üzerinden izlenmesi. Bildiğim media center. Şimdiye kadar telefonla hep full HD çekiyordum çünkü telefondan başka izleyeceğim cihaz yoktu. Bundan sonra 4k çekip kızıma kaliteli anlar bırakacağım.

iphone dan çektiğimiz goruntuleride iLeyebilirmiyiz?

• merhaba, 3 urun arasinda cok kaldim, 55ku7000 ve LG 55uh650v, philips 55pus6501 hangisini tavsiye edersiniz piyasa fiyati hepsinin de ayni gorunuyor. TİZEN mi WEBOS mu android mi daha kullanisli, cok fark var mi? philips ve lg 100hz, samsung 50hz, ne dersiniz? @dallass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoylemez -- 18 Temmuz 2016; 16:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberta50

quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

iphone dan çektiğimiz goruntuleride iLeyebilirmiyiz?

Sanmıyorum onda screen mirror özelliği yok bence.

• Bir şey soracağım. Bu tv'de canlı yayını durdurma özelliği yok mu ya.

• Kendi soruma kendim cevap vereyim. Maalesef canlı yayını durdurma özelliği bunda yokmuş. Servisi aradım sordum onlar dedi. Kısaca tvyi yorumlamak istiyorum. Artı ve eksi olarak.

Artılar

1.Görüntü kalitesi mükemmel. Tv olarak ana görevini sorunsuz yerine getirecektir.

2.Ses sistemi çok güzel. Doygun bir ses veriyor.

3.WiFi özelliği on numara çalışıyor. Youtube internet tarayıcıda falan akış güzel.

4.İnternet tarayıcıdan çok rahat film sitelerine girip film dizi izleniyor. Süper ötesi yani.

5.4k yayınları çok güzel gösteriyor. Ayrıca youtube üzerinden 4k yayın da izleniyor.

6.S7 edge telefonum ile screen mirror özelliği ile bağlanıp çok çok az yani görmezden gelinir bir gecikme ile oyun oynanabiliyor.

Eksileri

1.Smart özelliği uygulama açısından sıfır. Tek kelime ya sıfır. Karnaval youtube sadece güzel. Digiturkplay den bile düzgün izleme yapılamıyor.

2.Vestel in 3 sene önce aldığım tvsi bile canlı yayın durdurma özelliğine sahip ama bunda yok. Maalesef yok.

3.Kumanda sadece smart kumanda. Normal kumandasını almak için 80 lira falan ödeyip almak gerekiyor.

• ersoylemez E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ucuna baktım. Vatan çalışanına sormuştum. Lg 6000 ile samsung 7000 kıyaslanmaz dedi. Medi markta yan yana idi lg uh 650 ve ku 7000 çalışanlar hertz hikaye baksana samsung görüntü Daha iyi dedi. ( gerçekten öyle idi) philipsi de övduler aslinda. Philips 6000 serisi samsung 7000 serisine denk dediler. Ama philips alıp maceraya atılmak istemedim. Forever samsung. 50 ku 7000 aldım çok memnunum .

Lg öncelikle uzak dur tabi Işık sızması sorun olmaz dersen bilemem. Ayrıca 770v , 850v de inceledim yanımda götürdüğüm videolarda titreme yapdı.
    Philips e gelirsek. 49pus7101 kullandım 6 gün iade ettim Lg den çok daha iyi bir tv bence.
    Ku7000 alma arefesindeyim. Tek kötü yanı panel 50 hz olması.

Ben bu tv lerin arasından ku7000 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoylemez

merhaba, 3 urun arasinda cok kaldim, 55ku7000 ve LG 55uh650v, philips 55pus6501 hangisini tavsiye edersiniz piyasa fiyati hepsinin de ayni gorunuyor. TİZEN mi WEBOS mu android mi daha kullanisli, cok fark var mi? philips ve lg 100hz, samsung 50hz, ne dersiniz? @dallass

mediamarkt ta internette gece indirimi 2800-tl ye 50 ku7000 yakaladim, lg-philips tense tum
    forumda okudugum yorumlara ve cok yakinim olan birinin lg yi yermesi nedeniyle, samsung da karar kildim. ku serisinin basic modeli ama 4k ihtiyacimizi 3-5 sene gorur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoylemez -- 18 Temmuz 2016; 23:52:07 >
    Hayirli olsun hocam ben aldim kurdurdum daha izlemek nasip olmadi biraz bakmistim beklentim cok yuksek olunca bi hayal kirikligi olustu aslinda ne yalan soyluyim ama buyuk tvde film mac izlemek cok iyi oluyo.

• emre_krgz E kullanıcısına yanıt
    beklenti o kadar tavan degil ben de. sonucta ayni fiziksel
    olculerde 7000-9000-12000 tl ye de urun var samsung ta. bakalim
    kurulsun, ps4 ve 30fps film performanslarini aktaricam.

İzlenimlerini bekliyoruz hocam ben de 49uh850v ile arasinda gidip geldim lgyi alsaymisim keske dedim sonra

• Arkadaşlar 2500-3000 tl civarında tv arıyorum. Şu iki model arasında kaldım. Seçim yapmam konusunda yardımcı olur musunuz?

Öncelikli aradığım; mkv film dosyalarını ve dts ses dosyalarını açması. Yani bluray ve bluray riplenmiş filmleri akıcı bir şekilde izleyebilmek....

* Samsung 50ku7000
    * Philips 49pus6561/12
  • Evet beyler bnde bugun bimeksden aldim urunu 3299 tl ye fakat 503 lira bi para hediyesi vardi. Yani 2800 e geldi yakin zamnda bulasik makinasi alacagim icib bipara kullanisli olacak. Internete guvenemedigim icin bimekdwn aldim. Ayrica bimeks garantisi yaptirdim. 299 tl ye begenmezsem 1 hafta icinde kosulsuz iade var. 10 gun once aldigim pus7101 de begenmedim iade ettim. Hesabima para yatirdilar. Bunu aldim. Bakalim detayli incelemesini yarin aksama yaparim :)

• emre_krgz E kullanıcısına yanıt
    neden boyle bir fikre kapildin, lg den samsung a donen cok gordum ama samsungdan lg ye donen pek duymamistim.

• toprak2349 T kullanıcısına yanıt
    hocam epey sitesinden yan yana ac tv ozelleklerini, orada gayet detayli. sana neyindestekleyip neyi desteklemedigini net gosterecek. o siteden daha detay ozellik belirten gormedim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.