Öncelikle bu monitoru kullanan varmı??Varsa performansından memlünmü???? Benim sorunuma gelince monitoru aldıgımda ilk heycanla sanırım fark etmedim.Ancak sonradan monitorlerli araştırmaya başlayıp bilgiler oğrenmeye başladıkça iyice soğudum(evet bunu almadan önce yapmam gerekirdi artık biliyorum)... Oyun oynarken pek bi şikayetçi olduğum soylenemez..ancak ne zaman film izlesem monitore kafa atasım geliyor...hareketli sahnelerde o kadar (titreme,takılma) yapıyorki gözlerimi baya rahatsız ediyor.daha çok ta arkada gokyuzu veya herhangi bir beyaz bi goruntu olduğunda hareketler aşırı derece de belli oluyor biraz daha kendimi zorlasam frameleri teker teker sayacam o derece de rahatsız ediyor...yapmadıgım ayar kalmadı kullanmadığım program kalmadı...elimde dvdrip lerden tutunda hd 720p,1080p hatta bir adette batman(2008) blue ray film var ancak hepsinde sonuç aynı...bilhassa hd filmlerde daha da rahatsız edici oluyor.
Sonuç olarak monitorde yapmam gereken bi ayar varmı esgeçtiğim.veya windows ta yapmam gereken ozel bi ayar.veya onlar haricinde kendime mi ayar çekmeliyim
Veya yanlış bi seçimmi yaptım.bilen kullanmıs olanlar ozellikle buyuk monitorlerde bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa çok makbule geçmiş olacak. 1 ay oldu alalı elimden de çıkarmayı dusunuyorum.oyun ve film için en akıcı goruntuyu veren monitor ne olmalıyfı???
bilgisayarın ozellikleri belki gerekir e7400 işlemci 8 ddr2 ram zotac gtx470amp ekran kartıbağlantı olarak ta 1.5 metre bi hdmi kablo kullanıyorum..
NoT:renklerde veya goruntu kalitesinde bi sorun yok.sadece hareketli görüntüde sıkıntı çekiyorum.Daha yumuşak olsa en azından gözleri bu kadar yormaz dı....
Şimdiden verdiğim rahatsızlık için özür diliyor ve Teşekkür ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme