Şimdi Ara

Samsung kullanıcılarını kızdıracak patlamış Galaxy Note 7 görünümlü iPhone 7 kılıfı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AraftakiAdam

O kadar para ver cihaz elinde patlasın
    En azından kılıf takınca kullanabiliyon
    Çizik mizik
    Note 7yi
    Nabacan ışıde katılıp bombamı yapacan

biri patlıyor olay bu kadar yani samsung telefonu kılıfa koyun patlamanın zararını azaltır demiyor, apple ise dikkat edin çizilebilir kılıf alın diyor, benim gibi bir çok insan'da iphone'nun bir gösteriş malzemesi olduğunun bi hayli farkında ürünü al çirkin bir kaba sığdır sonra biz muhteşem gövde yaptık de, hiç mantıklı bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 22 Ekim 2016; 23:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

İphone a da isteriz..

Samsung kullanıcılarını kızdıracak patlamış Galaxy Note 7 görünümlü iPhone 7 kılıfı

O olayda kullanici hatasi var. Plajda sicakta arabanin icinde unutmus. O sicakta arabada insa olsa rahmetli olur ...

Samsung Galaxy S7 Edge ve Note7 patlamalari ansizin ilik ortamlarda normal sartlar altinda olmasidir.

Arada ciddi fark . Sebepleri yuzunden Samsung cihazlari yasaklandi .

Sıcaktan ekran renkleri solar tamam.
    Cihazın rengi atar tamam.
    Ama batarya alev almaz.Bir hata olduğu bariz belli siz bunu hala savunuyorsunuz.Sırf o bataryaya belki 0.5 dolar etmeyecek bir ekstra güvenlik,koruma eklemediler diye.Lityum-Polimer pili alev almaya zorlayabilecek seviyede dandik bir üretim yöntemi kullanabilmek büyük yetenek, laf olsun diye söylemiyorum.Normal kalitedeki bir Li-Po bataryayı delsen bile biraz duman çıkatır okadar.Yanma eğilimine girmez.
    Bu durumu her iki firma içinde söylüyorum,dünyanın en büyük telefon üreticileri değillermiş gibi sanki,toplamda maliyeti 3-5 dolar arttıracak şeylerden dolayı aç gözlülüklerinden insanların hayatını tehlikeye atıyorlar.Çin malları ile batının veya korenin sözde '10bin test yapılmış,güvenli' malları yer değiştiriyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 22 Ekim 2016; 23:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone note 7 edition

• Samsung'un insanların dilinden kurtulması için bir kaç sene si var galiba...

• Etik bulmuyorum bu bel altından vurmaları

• Eglenmenin dibini cikarmislar artik

• santhora kullanıcısına yanıt
    Eğer o şekilde kullanıyorsanız can güvenliğiniz ve sağlığınız için çok tehlikeli bir iş yapıyorsunuz.
    Şimdiye kadar bir şey olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez. Zaten başımıza ne geliyorsa"bi şey olmazzzz" dan geliyor :)
    İster telefon olsun ister batarya ile çalışan başka bir cihaz özellikle şarjda iken kesinlikle sürekli güneş ışığı gibi ısı kaynaklarına direk maruz kalmamalı.
    Bu durum hem bataryanızın ömrünü kısaltır, hemde tutuşma riski yaratır.
    Arabada mümkünse klimanın önüne koymanız daha sağlıklı olur.
  • Boş işler müdürünün icraatı gibi duruyor

• Gereksiz bir çekemezlik var. Ben de Apple'cıyım. Hatta Apple hayranıyım, ama Samsung'u yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum. En azından yaptığı hatanın farkına vardı ve geri topladı cihazları. Kaliteli bir marka olduğunu yine gösterdi. Bütün firmaların böyle olması gerek. Bu dalga geçenler de iyi mi acaba? Bir doktora görünmelerini tavsiye ederim. Alt tarafı cihaz. Kullanın gitsin. Bu kadar kasmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • santhora kullanıcısına yanıt
    Lg deydi sanırım fazla ısınmaktan ekran sararması oluyordu. Güneşte bırakılan herhangi bir telefonun yanma riskinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Kılıf varsa belki korur ama bataryaların ısıya dayanabileceğini düşünmüyorum.

İphone 7 yandı haberinin aslını bilmiyorum ama herhangi bir telefon güneşte uzun süre kalırsa yanma ihtimali yüksektir.

• Note serisi patlamasaydi ya üzüldüm o açıdan ama s modelleri ve diğer modeller infilak etse umrum da değil.

• İphone saçma bir işe imza atmış çoçukca bir girişim

• Fanboy gerizekalilik ve muthis pazarlama stratejisinin tek vucut hali :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

İphone saçma bir işe imza atmış çoçukca bir girişim

Ürünü apple üretmedi ürettirmedi bu arada, iphone için üretmiş birileri, apple'ın ne suçu var burada, doğrudan suçlamak taraf tutmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 23 Ekim 2016; 18:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

İphone saçma bir işe imza atmış çoçukca bir girişim

Ürünü apple üretmedi ürettirmedi bu arada, iphone için üretmiş birileri, apple'ın ne suçu var burada, doğrudan suçlamak taraf tutmaktır.

İphone fanları yazacaktım hocam

Sadece iphone yazmışım yanlışıkla

Ama firmalar iphone ve samsung tanıtımlarda bu tarz göndermeler yapıyorlar bir birlerine karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: AraftakiAdam

O kadar para ver cihaz elinde patlasın
    En azından kılıf takınca kullanabiliyon
    Çizik mizik
    Note 7yi
    Nabacan ışıde katılıp bombamı yapacan

Konuyu anlatan yorum olmuş.

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    3senelik cihazı dahi samsungun amiral gemisinden daha sorunsuz ve performanslı
    Performans bi gösteriş meselesi ise
    Evet İphone alan insanlar GÖSTERİŞ için alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

İphone a da isteriz..

Samsung kullanıcılarını kızdıracak patlamış Galaxy Note 7 görünümlü iPhone 7 kılıfı

O olayda kullanici hatasi var. Plajda sicakta arabanin icinde unutmus. O sicakta arabada insa olsa rahmetli olur ...

Samsung Galaxy S7 Edge ve Note7 patlamalari ansizin ilik ortamlarda normal sartlar altinda olmasidir.

Arada ciddi fark . Sebepleri yuzunden Samsung cihazlari yasaklandi .

Sıcaktan ekran renkleri solar tamam.
    Cihazın rengi atar tamam.
    Ama batarya alev almaz.Bir hata olduğu bariz belli siz bunu hala savunuyorsunuz.Sırf o bataryaya belki 0.5 dolar etmeyecek bir ekstra güvenlik,koruma eklemediler diye.Lityum-Polimer pili alev almaya zorlayabilecek seviyede dandik bir üretim yöntemi kullanabilmek büyük yetenek, laf olsun diye söylemiyorum.Normal kalitedeki bir Li-Po bataryayı delsen bile biraz duman çıkatır okadar.Yanma eğilimine girmez.
    Bu durumu her iki firma içinde söylüyorum,dünyanın en büyük telefon üreticileri değillermiş gibi sanki,toplamda maliyeti 3-5 dolar arttıracak şeylerden dolayı aç gözlülüklerinden insanların hayatını tehlikeye atıyorlar.Çin malları ile batının veya korenin sözde '10bin test yapılmış,güvenli' malları yer değiştiriyor gibi.

Savunmak icin yazmiyorum ama 50-60 derece araliginda li ion pillerin self discharge orani oldukca yuksektir (%40) larda. Bu kadar aktif bir durumda katmablar arasindaki en ufak sureksizlik tehlike arz eder. Bu durumda pilin hatasiz uretilmesi gerekir ki az da olsa elbette hatali uretim orani mevcut. Sans isi. Note 7 olayi bambaska bir boyut sorun pilde degil cut off sisteminde idi sanirim, dizayn hatasi var.

• Gayet güzel bi kılıf. Krizi fırsata çevirmeye çalışan samsungun işidir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.