Şimdi Ara

Samsung l760 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben samsung l760 aldım ama bir türlü oyun yükleyemiyorum acaba oyun nasıl yükleniyor bilginiz var mı?

• TAMAMEN ALINTIDIR

ilk önce Qualcomm USB drivers ve BitPim 1.0.1-setup isimli programlari indirin.

Qualcomm USB Driver:http://rapidshare.com/files/76523634/qualcomm_usb_driver.zip

BitPim 1.0.3-setup:http://rapidshare.com/files/76523568....0.3-setup.rar
    rar pass: seninyerinburasi

1. Quallcomu indirdiniz rarı bir klasöre açın içinde 2 adet inf ve sys bir adette rls dosyası olacak onlarla şimdilik işimiz yok bir köşede dursun.

b. Simdi BitPim i kurun. Özel yapacağınız bir şey yok kurun fakat çalıştırmayın sırası
    gelecek

Telefon Hazırlığı (L760 içindir diğer telefonlarda denenmemiştir)
    1.Bu kodu girin: *#0523#
    Benim telefonumda ekranda “Press Back key or # key Tmcommand 1120” yazıyordu aşağıdaki menüye erişebilmek için bir kaç kez # tuşuna basmak gerekiyor önce 9 maddelik bir liste çıkacak [1] Debug Screen ile başlayan ve [9]Antenna test ile biten bizim işimiz burada değil birkez daha # basıyoruz ikinci bir 9 maddelik menü açılıyor [9]common seçmek için “9” tuşluyoruz. Açılan menüden [6]USB Config. Seçmek için “6”tuşluyoruz yine açılan 3 maddelik menüden [2]QualcommUSB için “2” tuşluyoruz. Ve * işareti 2.maddenin yanına geliyor ve şu mesaj geliyor
    --> Qualcomm USB Configured.
    Plz Reconnect the Cable.0
    Bu yazı çıkınca telefonu sağlam bir yere koyun (Bilgisayara yakın olsun birazdan USB bağlayacağız )ve kendi haline bırakın sıra geldi bilgisayar kısmına
    2. Simdi USB kablosunu takin hem telefona hem bilgisayara.

--> Yeni donanim bulundu diyecek.
    “Listeden ya da belli bir konumdan yükle” seçiyoruz birazdan indidiğimiz driverları (Qualcomm) seçeceğiz

Burada Küçük bir detay var belki bilmeyenler vardır windows driver kurarken LOGO sınaması yapar eğer bu sınama uyarısı açık değilse yüklemeyi sizin haberiniz olmadan iptal eder ve driverı kuramazsınız
    sistem özellikleri->donanım->sürücü imzalama seçeneklerinin
    resimdeki gibi olduğundan emin olun

Eğer bu şekildeyse size uyarı verecek “İmzalanmamış sürücü yazılımını yükle” deyip devam edin iki driver kurulacağı için bu işlemi bir kez daha tekrar edeceksiniz. En son windows yeni donanım yüklemesi tamamlandı deyince Bitpim’e geçiyoruz

4. BitPim i acabilirsiniz ve programi L760 icin ayarlamaya baslayin.

Settings e girin.
    Phone type: Other CDMA phone
    Com port: BitPimSettings/ComPort/Browse ->
    Resimdeki gibi bir kez tıklayın ve OK deyin. Sizde Com18 farklı olabilir

5. BitPim i baslttip, menuden View e gir. ve View Filesystem e tikla.

6. Soldaki menude ortaya cikan Filesystem e sol mouse la tiklayin.
    Simdi mavi bi klasor belirdi basinda / olan, onu genisletin. (+ ya basin mesela).
    -->retrieving yazisi gorundu ve bekledigimiz ekran cikti (Bir dakika kadar sürebilir). Sol altta yeşil ışık yandıysa hazırız demektir

7. Simdi oyun ve uygulamalardan ihtiyacımız olanları icine atalim, (jar ve jad dosyalari ikisi, bir arada olacak) Games klasorune (Media->Games).
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 651x448.
    (Bu arada jad ve jar uzantisi bi arada olan hemen hemen butun telefon uygulamalari sorunsuz catir catir yukleniyo)

8. Klasor icine ne var ne yok attiktan sonra cekiverin USB yi.

9. Qualcomm menusunden cikin (Onayla tuşuna basın) ve L760ınıza bu kodu girin: *#6984125*#
    SİMDİ Admin setting menüsündesiniz.

a. menuden [4] Internals secin.
    Master key i girin. - (Master Key: *#9072641*#)
    b. Gelen menuden [7] Storage settings i secin. oradan;
    c. Önce [1]Update media database,
    Sonra [2]Update Java DB ve
    son olarak [8]Create AX Dat File’a basin.. Hersey guncellenecek sirasiyla

Bu kadar!! Guncellendi yazilarinida gordukten sonra kapatin slide kapagi.. Dosyalardan oyunlar ve daha fazlası bolumunden istediginiz java uygulamasini calistirin oynayin uygulayin size kalmis.

DIKKAT: Silerken Bitpim kullanin, yoksa sildiğiniz dosyayla tüm java uygulamalarını bozarsınız ve hepsini silmeniz gerekir.Tekrardan Bitpim ile Media içinde Games klasörü oluşturarak oyun yüklemeye devam edebilirsiniz.
    Bitpim ile oyun silmek için jar ve jad dosyalarıyla eğer oluşturduysa games altındaki oyunun adıyla oluşmuş klasörü silmeniz yeterli olucaktır
    "mkmystery" tekrar teşekkürler

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 21 Aralık 2007; 14:25:30 >
  • dediklerinizin hepsini yaptım ama jar dosyası atınca desteklenmeyen dosya tipi diyor hala ne yanı oyunun bide jad dosyasısımı lazım ben anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kivannc

dediklerinizin hepsini yaptım ama jar dosyası atınca desteklenmeyen dosya tipi diyor hala ne yanı oyunun bide jad dosyasısımı lazım ben anlayamadım

evet aynen öyle jad dosyasıda lazım üst konudan devam edelim arkadaşlar
  • ya jad dosyasnıda attım ikisine de aynısını diyor kac saattir ugrasıyorum olmuyor
  • benide oyundanatıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kivannc

ya jad dosyasnıda attım ikisine de aynısını diyor kac saattir ugrasıyorum olmuyor

oyunlar uyumlu olmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.