Şimdi Ara

Samsung laptop biosa girme tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok yok! Denemediğim tuş kalmadı nerdeyse biosa giremiyorum lütfen yardım edin acil format atmalıyım elimde cd var ama biosa giremiyorum bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tavuklupasta54

Yok yok! Denemediğim tuş kalmadı nerdeyse biosa giremiyorum lütfen yardım edin acil format atmalıyım elimde cd var ama biosa giremiyorum bi türlü

Genellikle açılırken f2 ye basınca girer biosa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok yok! Denemediğim tuş kalmadı nerdeyse biosa giremiyorum lütfen yardım edin acil format atmalıyım elimde cd var ama biosa giremiyorum bi türlü

Şurada belirttiğim benim de aynı biosa girmiyor,samsung pc bir daha almam sakın almayın çünkü yabancı sitelerede baktım windows 8 le alakalı bir sorun çözüm bulamadım o kadar üğraşa rağmen
    http://forum.donanimhaber.com/m_112953554/tm.htm

• Bilişim hocasına verdim bilgisayarı oda yapamadı. Benim harddiski söküp başka bi bilgisayara takıcak ve öyle format atıcak inşallah olur

• quote:

Bilişim hocasına verdim bilgisayarı oda yapamadı. Benim harddiski söküp başka bi bilgisayara takıcak ve öyle format atıcak inşallah olur

hocam bende biosa giremediğim için yükleme yapamıyorıum,bende hardiski söküp harddisk kutu ile başka pcden formatlayıp kurulum yaptım ama bios çalışmıyor maaalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

quote:

Bilişim hocasına verdim bilgisayarı oda yapamadı. Benim harddiski söküp başka bi bilgisayara takıcak ve öyle format atıcak inşallah olur

hocam bende biosa giremediğim için yükleme yapamıyorıum,bende hardiski söküp harddisk kutu ile başka pcden formatlayıp kurulum yaptım ama bios çalışmıyor maaalesef

Hocam kesinlikle ama kesinlikle biosa girmiyor.

Her seferinde bu kadar uğraştıracaksa işimiz var.

Bida samsunga yemin billah para vermem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.