Şimdi Ara

Samsung Laptopum açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Bugün laptopumun açılmama sorunu ile karşılaştığımdan dolayı ilk defa bu siteye kayıt olup giriş yaptım.

Marka : samsung, model : np xxxx (hatırlmaıyorum ve de yaşadığım sorun için önemli olduğunu düşünmüyorum)

Win 7 64 bit

11 yıllık laptop, daha önce hafif oyunlar oynadığım olmuştu (ra2 vs..) ancak daha çok işim yazı ile ilgili olduğu için word ve pdf kullanmaktayım. Bazen film de izliyom.

Sorunumuza gelecek olursak, bu hafta içinde laptopum açık iken birden kapanıp ekte ekleyeceğim fotoğraftaki ekran karşıma çıkmaktadır.

Malum yaz geldiği için sıcaklıklar da artmış bulunmakta ve ben de hiçbir zaman laptopum için soğutcu kullanmadım.

Sorum şu hard diskim yanmış olabilir mi? Veya nasıl kurtarabilirim?

Daha önce kapandığında bi 20 / 30 dk bekledikten sonra açtığimda aynı ekrana geliyordu yalnız bu sefer hdd görüyordu.

Az önce de daha yeni bir film açmışken daha ilk 15 dk sinda kapandı, açmayı denedim olmadı bi 30 dk sonra tekrar deneyeceğim.

Şimdi foroğrafı yüklerken (bu sorunla karşılaştığım ilk defa idi ve halem hdd yi görmesine rağmen hemen açılmıyordu Entere tıkladığımda yine aynı ekrana yöneltiyordu) şimdiki durumj ise SATA HDD : [bir şey yazmıyor]

Bu yüzden biraz endişelendim.

konu ile ilgili videolara baktım bios falan ama işe yaramadı

Şimdiden herkese teşekkürler

Samsung Laptopum açılmıyor

• Bi önceki kapanmada hdd'in sıcaklıği 57 dereceyi görmüştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tane hard diskin varsa sorun yok gibi gözüküyor muhtemel bir boot sorunu olduğunu düşünüyorum.

Tavsiyem odd cady veya hdd box alarak hddnizi yedek olarak kullanın bir ssd alıp ssdye windows 10 kurup devam edin ssd laptopunuza can getirecemtir ram fln almayın gerek yok.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Yanıtın için teşekkürler.
    Tavsiye ettiğin gibi yapmayı düşünüyordum bir süredir. Ancak bu harddiskimin içindekileri kurtarabilir miyim? Onu bilmiyorum

• ali137mali A kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir pcye bağlamadan bilemeyiz harici olarak kullanmak istersen hddbix alırsın laptopta kalsın dersen disket yerine odd cady takarsın aynı şeyler eğer sağlam bi pcye eski hard diskini bağladığında verilerine erişirsen erişirsin.

Tık tık tık ses geliyorsa kafa vuruyordur hiç ses vermiyorsa kontrol kartı arızası vardır fln fln.O zaman veri kurtarma hizmeti alman gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.