Bildirim
samsung lazer yazıcı çıktı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
merhaba ,yazıcınızın toner kartuşu üzerindeki bıçak arızalı 15 tl maliyetle değiştirildiği taktirde sorununuz çözülecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: baytoner
merhaba ,yazıcınızın toner kartuşu üzerindeki bıçak arızalı 15 tl maliyetle değiştirildiği taktirde sorununuz çözülecektir.
drum da sorun olabilirmi acaba sadece bıçakta mı dır sorun -
drum arızaları siyah çizgiler oluşturur.büyük bir ihtimalle bıçak arızalıdır. -
ilk önce yazıcı modelini yazda daha sağlıklı yardımcı olabilelim kardeş . soruna gelince de toner bıçağından kaynaklı toner bıçağını sök hassas bi şekilde tırnağınla bıçak üzerinde yapışan toner tortularını temizle düzelir. -
yazıcım samsung clp 365 soruna gelince yazıcıyı tamire gönderdim dediklerine göre lazer ünitesi tozlanmış temizlediler birde siyah toner arızalıymış -
yazıcıda kı laser unıtesi yanı poligon unitesi ile alakalı bir sorun değil...siyah toneri değiştir.sahibinden.com danbos toner al kendın doldur...orjınala bos yere para verme...samsung clp 365 siyah boş toner fiyatı 20 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: hedefkartus
yazıcıda kı laser unıtesi yanı poligon unitesi ile alakalı bir sorun değil...siyah toneri değiştir.sahibinden.com danbos toner al kendın doldur...orjınala bos yere para verme...samsung clp 365 siyah boş toner fiyatı 20 tl
20 tl ye bos toner mi varmıs ya nereden o linkini atsana -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-samsung-clt-k406s-orjinal-bos-toner-siyah...15.00-tl-146636927/detay
samsung 15 tl siyah k 406 toner siyah -
nasıl güvenilir bir satıcımı bu profiline baktım daha önce hiçbir alışverişi yok -
al ben bu adamdan alıp doldurup kutulayıp 100 tl ye satıyorum al -
quote:
Orijinalden alıntı: hedefkartus
al ben bu adamdan alıp doldurup kutulayıp 100 tl ye satıyorum al
piyasada 100 tl muadil i sen 15 diyince şaşırdım -
arkadaşlar siyah tonerde sorun var demişsiniz de bu silik lik tüm renlkerde var gibi sadece siyah toneri değiştirirsem düzelicek mi yoksa bosu bosuna masraf yapmıyayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X