Bildirim
samsung lc27hg70 Ayarları?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Monitörün OSD menüsünden yapabilirsin hocam tüm ayarları. Kullanıcı sen olduğun için gözüne iyi gelen ayarları kendin yapmalısın. -
buraya girin burada yazıyor hangi ayarları yapacağın ve ıcc profili var onu indirip windows tan uygulayın, burada da monitör osd menüsünden yapacağın ayarlar var.RTINGS.comSamsung CHG70 Review (C27HG70, C32HG70)https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/chg70
-
Ayrıca monitörü son firmware ye güncellemediyseniz tavsiye ederim. 1023 suan en guncel surum -
Yorumun için teşekkür ederim -
Tam da böyle birşey arıyordum, yardımın için çok teşekkür ederim. Eve gider gitmez deneyeceğim bu ayarları. -
merhaba o dosyayı windows üzerinden uygulayabildiniz mi ? -
merhaba o dosyayı windows üzerinden uygulayabildiniz mi ? -
Hocam merhaba aynı monitörden ben de aldım bugün aklımda 1 2 soru var siz kullanıyor musunuz? -
Yok hocam, alıp iade etmiştim. -
Neden hocamquote:
Orijinalden alıntı: karaniler
Yok hocam, alıp iade etmiştim. -
Dirty screen vardı, tekrar alıp denemek istememiştim. Bir de yayın yaparken 60fps oyun oynuyorum yayın kasmasin diye, bu monitörün de 60hz performansı iyi değil. O yüzden bekleyip G7 aldım. -
Anladım hocam hayırlısı olsun :) peki bu konularda deneyimsizim ben sadece ölü piksel testi yaptım başka ne yapmamı önerirsiniz? -
Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. Hocam gözünüze takılan bir şey yoksa test yapmayın, bunu niye söylüyorum eğer ben söylemezsem görmeyip mutlu şekilde kullanacağınız monitörü, ben söyledikten sonra başka kontroller yapıp moralinizi bozacak şeyler bulabilirsiniz. Umarım bulmazsınız. Eğer yine isterseniz söylerim takibi ki. -
sağolun hocam, ben de normalde bir şeyi alınca çok kurcalamam gözüme batmayan bir sıkıntısı yoksa kullanırım. Foruma takıldığımdan beri böyle millet detaylı inceliyo falan öyle bi heves etmiştim de dediğiniz gibi gözüme çarpan bir şey olmadığı sürece pekte kurcalamaya gerek yok :D teşekkür ederim zaman ayırdığınız için iyi akşamlar. -
Rica ederim, umarım sorunsuz mutlu şekilde kullanırsınız. -
-
Arkadaşlar ps pro da bu monitörü kullanıyorum ama görüntü ayarları beni bir türlü memnun etmiyor. Gow cod gibi oyunlarda görüntü güzel ancak fifa da berbat. Kırmızı kırmızı değil. Yeşil yeşil değil. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Benzer içerikler
- adaptive sync nedir
- ps5 için monitör
- kontrast oranı nedir
- display port sinyal yok
- tek hdmi 2 monitör
- en iyi monitör
- va panel nedir
- hdr ne işe yarar
- oled yanma sorunu
- 1000 hz monitör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X