Bildirim
Samsung LCD - PC ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sbyugen
Merhabalar
Dün Smsung LE 37B550 LCD aldım. PC bağlantısı yaptığım zaman görüntü çok iyi ama TV'den hiç ses çıkmıyor. Farklı pclerle de denedim ama sonuç gene aynı ses yok.
Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu ve nasıl çözdünüz?
Bi dk Sen Şimdi Pc yi
__Vga danmı Dvı To Hdmı danmı Bağladım Jak Girişlerine Hiç Ses siStemi Taktınmı ?
Yada_Çift Hem Monitöre Bağlı Hem LCD'Bağlı Bi Olaymı HTCP'' .+ TV'Zaten Monitör Yerine Geliyo Ses alman İçin Ekstra Kablo Yada HTCP Bağlı ses sistemi Kullanıcaksın Paenl Zaten Monitör 37''
-
Sisteminiz hakkında çok az bilgi vermişsiniz, en önemlisi sesi neyle aktardığınızı belirtmemişsiniz.
En basit yöntemle bile ses almalısınız (görüntü PC'deki VGA çıkışından, ses, PC'deki ses kartının stereo çıkışından)
Ben biraz daha karmaşık yöntemle alabiliyorum:
ATI'nin yeni kartlarında ses işlemcisi var. SES kartı olarak bu işlemciyi seçerseniz, HDMI kablosundan görüntü ile birlikte sesi de gönderiyor, ve televizyondan ses alabiliyorum.
grafik kartım SAPPHIRE ATI HD 4670:
http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-4670-512mb-128bit-gddr3-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11138-00-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52261
grafik kartının kutusundan çıkan DVI-HDMI dönüştürücüsü, sesi de taşıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X