Şimdi Ara

Samsung LCD TV - Dikey renkli çizgiler oluştu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önce satın almış olduğumuz samsung marka lcd tv'de kendiliğinden dikey düz renkli çizgiler çıktı. Sorun oluşmadan 1 saat öncesine kadar TV izliyorduk, ancak yemek, yemek için kapattık ve aradan yaklaşık 2 saat geçtikten sonra tekrar TV açmak istedik, fakat ekran aşağıdaki resimlerdeki gibi oldu ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Biz ilk başta uydu kablosu falan yerinden çıktı sandık ve kabloların tümünü kontrol ettik herşey doğru bir şekilde görünüyor, ancak TV bu durumda kaldı. Uydu'yu açtığımızda ise renkler daha farklı boyutlara çıkıyor ve yayındaki konuşma sesleri gayet normal durumda..

Arıza görüntüleri:

Üsteki görüntü uydu alıcısı kapalı durumda çekildi, alttaki görüntü ise, uydu açık durumda renkler farklılaşıyor , fakat görüntü yok ses var. Servisi aradık sanırım 1-2 saat sonra gelecekler, ancak telefonda eğer arıza sizden kaynaklı ise, ücretli yaparız dendi. TV 4 aylık ve garanti mevcut.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Sorunun kaynağı klasik bir samsung hatası imiş yani panel sorunu.

Servis geldi paneli ücretsiz olarak değişti hepsi bu kadar. Belki aynı sorunu yaşayan olur diye yazma gereği duydum..
  • butun degisim islemi ne kadar surdu?
  • 1 hafta içinde eve geldiler, 10 dk. içinde dış kabin hariç, içini (paneli) komple değiştirdiler.
  • benim tv'nin de bugun itibariyle hem panel hem anakart degisti, size degistikten sonra baska sikinti cikardi mi?
  • brave5213 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hayır şu ana kadar herhangi bir sorun oluşmadı, aksine daha stabil çalışıyor.
  • Benimde 2011 yılında aldığım 55D7000 modelde benzer problem var. TV nin görüntüsünden çok memnunum. Smart özelliğini kullanmiyorum zaten, Xiaomi mi box kullanıyorum. Şu sorunu çözsem 10 sene daha TV almam.

Samsung LCD TV - Dikey renkli çizgiler oluştu? Samsung LCD TV - Dikey renkli çizgiler oluştu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.