Bildirim
SAMSUNG LE32R71B EKRAN SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ev elektroniği bölümüne yazmanız gerekiyor -
1360*768 dene -
quote:
Orjinalden alıntı: BLkR
SAMSUNG LE32R71B model hd ready tv mi pc ye dvi-hd kablosuyla bagladıgımda 1920-1080 çozunurlukte ekran monitore sıgmıyor , win xp pro kullanıyorum nasıl halledilir bu sorun (ekran kartı 8800gts) , buarada lcd tv alacaklara samsung u ve ozellikle bu modeli tavsiye ederim ps3 te zirve yapıyor :)
selam lcd tvniz 1920-1080 çözünürlük vermez pc monitöründe.ideal çözünürlük 1360x768 dir.buna ayarlarsanız sorun kalmaz. -
evet
1366 x 768 Piksel
senin maxum niye zorluyon ..kii. -
tesekkur ederim cevaplarınız icin , ev elektronigi ile ilgili bir konu oldugunu sanmıyorum bu tamamen pc ile ilgili , soyle bir durum var 1920x1080 baglıyken oyunlarda sorun olmuyor ama?! -
quote:
tesekkur ederim cevaplarınız icin , ev elektronigi ile ilgili bir konu oldugunu sanmıyorum bu tamamen pc ile ilgili , soyle bir durum var 1920x1080 baglıyken oyunlarda sorun olmuyor ama?!
şimdi arkadaşım öncelikle sen bu tvyi pc monitörü olarak bağladığında 1920x1080 alamazsın tvnin native çözünürlüğü 1360x768 dir.windows görüntü ayarlarından bu çözünürlüğe 60 hertz olarak ayarlarsan hem çok iyi bir kalite elde edersin hemde görüntü ekrana tam oturur bu bir.
ikincisi hd bağlıyorum ddemişsin yani anladığım kadarıyla hdmı to dvı kullanıyorsun.ancak en iyi görüntüyü vga to dvı ile alırsın bir dene sorunun kalmayacak o zaman.
ayrıca sendeki tv oldukça iyi ama ps3 de zirve yapmaz.ps3 de zirve için kaliteli bir fullhd tv şart yani harbi 1080p desteği.bendede samsung 32R72B var.1080i bayağıda iyi.ama zirve yapamıyoruz maalesef belki fiyatlar düşünce
-
dostum sabah tuplu tvde oynayıp aksamına lcd de hd ile oynayınca degil zirve yapmak nirvana ya ulasmak gibi hissediyor insan ps3 te -
quote:
dostum sabah tuplu tvde oynayıp aksamına lcd de hd ile oynayınca degil zirve yapmak nirvana ya ulasmak gibi hissediyor insan ps3 te
haklısın.ama birde fullhd lcd de oynasan sanırım nirvana değil curt cobaine bile ulaşırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X