Şimdi Ara

Samsung LE40A552 hakkında .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet haklısın ,dinamik modda pasif görünmektedir ve bunu akitf yapamazsın,ben sadece standart ve sinema modları için yazdım.Şu anda ben D-smart kullanıyorum ve SD yayında Dinmaik modda kullanıyorum.
    En iyi ayarları bu anlamda gönderiyorum.
    Görüntü : Dinamik
    Arka aydınlatma: 9
    Kontrast: 95
    Parlaklık: 65
    Netlik: 75
    Renk: 50
    Resim Seçenekleri:
    >Renk Tonu:Normal
    Boyut: 16:9
    Dijital Azalt: Yüksek
    DLne: Açık
    Sinema Plus: Yüksek

Kolay gelsin.
  • sayın msendogan
    size bir sorum daha olacak. Lcd tv ilk aldığımda açarken ve kapatırken ses çıkartıyordu. Ancak
    şimdi ses çıkarmıyor. Gerçi ben lcd kaç saat kullandığıma bakmak için
    info+menu+mute+power tuşlarına sırasıyla açarak basmıştım. Kaç saat kullandığımı gördüm, daha sonra sen çıkmamaya başladı.
  • Arkadaşım,
    O çıkan sesi istersen ayarlardan kapatabilirdin,ben cihazı ilk aldığımda o ses "yüksek" konumundaydı,melodi olarak belirtilen bu sesi daha sonra ben düşük olarak ayarladım.Senin yaptığın o ayardan sonra çıkmamasını da bilemeyeceğim.Muhtemelen,bu ayarını kapatmıştır.

Bir de ben cihazımı Samsung Shop'dan almıştım.Ardından,cihazı aldıktan bir hafta sonra gibi,arayıp seri numarasını istediler verdim,Anadolu Elektronik bu anlamda gayet iyi çalışıyor.
  • slm arkadaşlar dün LE40A552 aldım bu cihazın en iyi renk ve kontras ayarları veya diğer başarılı ayarlararı nelerdir tşk ler şimdiden
  • peki dostum birde en iyi standart modunda verirmisin renk ve diğer ayarları lütfen...
  • aynı tv bende de var movie plus özelligi nasıl açılıyor ? söyleyebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.