Arkadaşım, Evet haklısın ,dinamik modda pasif görünmektedir ve bunu akitf yapamazsın,ben sadece standart ve sinema modları için yazdım.Şu anda ben D-smart kullanıyorum ve SD yayında Dinmaik modda kullanıyorum. En iyi ayarları bu anlamda gönderiyorum. Görüntü : Dinamik Arka aydınlatma: 9 Kontrast: 95 Parlaklık: 65 Netlik: 75 Renk: 50 Resim Seçenekleri: >Renk Tonu:Normal Boyut: 16:9 Dijital Azalt: Yüksek DLne: Açık Sinema Plus: Yüksek
Kolay gelsin.
sayın msendogan size bir sorum daha olacak. Lcd tv ilk aldığımda açarken ve kapatırken ses çıkartıyordu. Ancak şimdi ses çıkarmıyor. Gerçi ben lcd kaç saat kullandığıma bakmak için info+menu+mute+power tuşlarına sırasıyla açarak basmıştım. Kaç saat kullandığımı gördüm, daha sonra sen çıkmamaya başladı.
Arkadaşım, O çıkan sesi istersen ayarlardan kapatabilirdin,ben cihazı ilk aldığımda o ses "yüksek" konumundaydı,melodi olarak belirtilen bu sesi daha sonra ben düşük olarak ayarladım.Senin yaptığın o ayardan sonra çıkmamasını da bilemeyeceğim.Muhtemelen,bu ayarını kapatmıştır.
Bir de ben cihazımı Samsung Shop'dan almıştım.Ardından,cihazı aldıktan bir hafta sonra gibi,arayıp seri numarasını istediler verdim,Anadolu Elektronik bu anlamda gayet iyi çalışıyor.
slm arkadaşlar dün LE40A552 aldım bu cihazın en iyi renk ve kontras ayarları veya diğer başarılı ayarlararı nelerdir tşk ler şimdiden
peki dostum birde en iyi standart modunda verirmisin renk ve diğer ayarları lütfen...
aynı tv bende de var movie plus özelligi nasıl açılıyor ? söyleyebilirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme