Şimdi Ara

SAMSUNG LE40A686 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46a686 ürünü İSTANBUL BİLİŞİMden aldım, alışveriş - evime gelme ve kurulum süreci boyunca çok büyük ilgi ve özen gösterdiler. en ufak bir gecikme ya da yanlış anlaşılma halinde kendileri anında aradılar...her telefon açışımda bana son derece iyi davranıldı..

hem onların ilgisinden hem de televizyondan son derece memnunum.

reklam için söylemiyorum, yaşadıklarımı söylüyorum...
  • bu forumda çok acayip bir peugeot 307 ve istanbul bilişim önyargısı var.
    her ikisi için de de kalitesiz, seni yolda bırakır, ordan alınmaz gibi onlarca belki de yüzlerce mesaj gördüm bu forumda...

yıllarca çok memnun bir şekilde 307 kullanmış ve bir aydır da 460686 kullanan birisi olarak bu önyargıları burdan tekrar afişe etmek gerektiğini görüyorum...
  • siz demekki hiç toyota kullanmamışsınız .
  • güle güle kullan arkadaşım. 686 ların 656 larkla birebir aynı olmadığını duymuştum. İşlemci hızı daha iyiymiş 686 da. Yani fark sadece kasada değilmiş...
  • 2 yıl boyunca toyota avensis sahibi oldum ve bizzat 20 bin kilometre kullandım. üstelik son çıkan makyajlı kasanın makyajsız ama full donanımlı hali. isterseniz bu forumda ilanını bile bulabilirsiniz...

bilginiz olsun..

lütfen metafor yerine bilgi konuşalım....

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

siz demekki hiç toyota kullanmamışsınız .

• ustalar selam varmı samsung 686 serisinini fotoları bilen varsa yazsın
  • İB demekki her başlığa girip,mal pazarlıyor!

Bende hala vede ısrarla özellikle panel gibi malları İB den değilde Bayisinden alın diyorum çok açık olarak!
    Demiraraca yada 0si yede laf ettirmem ben burada Sn.İB ciler,madem DH yönetimi size bir şekilde izin verdi,ona buna bulaşmayın!!
    Verin ilanınızı ama yorum yaparak milleti başka yönlere tahrik edipte,kafaları karıştırmayın++
  • quote:

Orjinalden alıntı: wm1tr

bu forumda çok acayip bir peugeot 307 ve istanbul bilişim önyargısı var.
    her ikisi için de de kalitesiz, seni yolda bırakır, ordan alınmaz gibi onlarca belki de yüzlerce mesaj gördüm bu forumda...

yıllarca çok memnun bir şekilde 307 kullanmış ve bir aydır da 460686 kullanan birisi olarak bu önyargıları burdan tekrar afişe etmek gerektiğini görüyorum...

Konuyla çok alakasız olacak ama iki arkadaşımda da 307 vardı ve ikisi de Peugeot'ya tövbe ettilerO 307'ler her ay servise gitmeden rahat etmiyorlar valla

Saygılar..

• İlerki zaman içinde bende bayi açmaya karar verdim ciddi ciddi
    Sony , Pıoneer olabilir destek bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Şubat 2009; 23:57:14 >
  • Sen aç mağazayı ben gazı veririm evvel-Allah
    ++
  • Sağolun hocam büyük bir yerim var burası olabilir diye düşündüm Kardeşimde ekonomi son sınıfta zorunlu derslerinde japonca var artısı olabilir , Bakalım zaman ne gösterir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sağolun hocam büyük bir yerim var burası olabilir diye düşündüm Kardeşimde ekonomi son sınıfta zorunlu derslerinde japonca var artısı olabilir , Bakalım zaman ne gösterir

Dükkanmı Açıyosun beeHelal yakışır sen açarsan İlk müşterin ben bile olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sağolun hocam büyük bir yerim var burası olabilir diye düşündüm Kardeşimde ekonomi son sınıfta zorunlu derslerinde japonca var artısı olabilir , Bakalım zaman ne gösterir

Dükkanmı Açıyosun beeHelal yakışır sen açarsan İlk müşterin ben bile olurum

Beklerim sana Lag sorunlu pıhılıps vericem şakası bir yana Led yakışır sana

• Kanka senlen Ben Şekil adamlarız Şimdi (LED),Den Başkası açmaz bizi dimi... Onun için derimki açarsdan öle bişey destek her türlü abi
  • Sağolasın
  • Amedeus Bilişim ... harcarız ist bilişimi merak etme dostum
  • Demirarca verdiğin 686 fiyatı nerde 2300 tl hangi magaza tesekkür
  • Rekabet her şartta güzeldir. Yeterki damping yapılıp bir tarafı piyasadan silmeye çalışılınmasın. Bu nedenle ne resmi distiribütörün nede ithalatçının başımızdan eksik olmaması dileğiyle...
    Bu forumda İ.B. olduğu kadar bayiliği olan arkadaşlarda vardır. Her başlıkta iki tarafın çekişmesi belli bir süre sonra okuyucuları bayacaktır. Kim daha fazla yazarsa o kesim daha fazla ciddiyetini kaybedecektir. O nedenle bence seviyeyi düşürmeden, serbest piyasa ekonomisi dahilinde rekabeti göz önüne alarak, daha çok sorulara çözüm odaklı yaklaşmak forumumuzu, paylaşımlarımızı, kardeşliğimizi arttıracağı kanatindeyim.
    Herkese iyi hafta sonları...
  • 40a656 modeli Bursa Zafer Plaza Samsung mağazasında 2.099 tl kredi kartına 5 taksit, tek çekimde 2.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerful -- 13 Şubat 2009; 22:42:25 >
  • AZ ONCE ARADIM ZAFER PLAZA YI HIC TE OYLE YIYAT YOK. NAKIT 2650 TL FIYAT CEKTILER
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.