Şimdi Ara

SAMSUNG LE46A656 veya başkası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG LE46A656 modelini almayı düşünüyorum.. kısa bi araştırma sonucu bu modelin iyi olduğu kanısına vardım.. gidip teknosada gözümlede gördüm.. gayet güzel duruyordu. acaba bu modelin fiyat ayarında başka hangi seçenekler alınabilir? aklımda yinede bu fiyata ya daha iyisi varsa sorusu geliyo yardımlarınızı bekliyorum.

• bence panasonic 46G10 al keyfine bak , yok okadar para veremem diyorsan 42x10 e var. benimde kullandığın daha çok yeni aldık kesinlikle samsungdan çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

bence panasonic 46G10 al keyfine bak , yok okadar para veremem diyorsan 42x10 e var. benimde kullandığın daha çok yeni aldık kesinlikle samsungdan çok daha iyi.
    lg7000

Kesinlikle gidip inceleyin

SD yayın kullanacaksanız Panasonic X10 modelini inceleyebilirsiniz. SD performansı çok başarılı. Ayrıca arada iyi de bir ses sistemi alacak kadar para kalır cebinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Nisan 2009; 19:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

lg7000

Kesinlikle gidip inceleyin

SD yayın kullanacaksanız Panasonic X10 modelini inceleyebilirsiniz. SD performansı çok başarılı. Ayrıca arada iyi de bir ses sistemi alacak kadar para kalır cebinize

Alıntıları Göster
    Sayın Majestic

x serisi olarak Panasonic 42" PY8 plazma modelinini bilir ve tavsiye edermisiniz ? Teknosada çalışan bir arkadaşım çok tavsiye etti de..

• quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

Sayın Majestic

x serisi olarak Panasonic 42" PY8 plazma modelinini bilir ve tavsiye edermisiniz ? Teknosada çalışan bir arkadaşım çok tavsiye etti de..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Sayın Majestic

Panasonic olarak sadece X10 ve G10 modellerini inceleyebildim. Her ikiside çok iyi paneller. Hele hele G10 mükemmeldir fakat diğer plasma panellere göre biraz tuzlu ayrıca full hd. Bende tv arayışındayım ama şuana kadar hep LCD inceledim. Plasma modelleri hakkında pek bilgi sahibi değilim. Fakat belirttiğim modelleri sorarsanız kesinlikle tavsiye ederim. SD yayınlarda LCD den böyle bir performans almak çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 21 Nisan 2009; 19:18:58 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Sayın Majestic

Panasonic olarak sadece X10 ve G10 modellerini inceleyebildim. Her ikiside çok iyi paneller. Hele hele G10 mükemmeldir fakat diğer plasma panellere göre biraz tuzlu ayrıca full hd. Bende tv arayışındayım ama şuana kadar hep LCD inceledim. Plasma modelleri hakkında pek bilgi sahibi değilim. Fakat belirttiğim modelleri sorarsanız kesinlikle tavsiye ederim. SD yayınlarda LCD den böyle bir performans almak çok zor...

Alıntıları Göster
    ya aklım karıştı yine.. LCD mi plazma mı sorusunu aklıma getirdin hocam?

LG7000 de güzel göründü gözüme

• quote:

Orijinalden alıntı: Eqoulaiser

ya aklım karıştı yine.. LCD mi plazma mı sorusunu aklıma getirdin hocam?

LG7000 de güzel göründü gözüme

Alıntıları Göster
    Aslında cevabı çok basit ama LCD teknolojisi insanı herzaman cezbediyor. Nedense bir türlü "plazma almalıyım" sözünü kendimize söyleyemiyoruz. Ama Pio 6090 yada pana z800 düşünüyorsan eyvallah. Sendeki karışıklık aynı şekilde bende de var. Bakalım nasıl yapıcaz Araştırmaya devam!!!

LG7000 konusuna gelince; inceleme şansın varsa 656 ve lg7000 modelini HD yayında incele. İki model arasındaki akıcılık farkını göreceksin. LG7000 bu konuda çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 22 Nisan 2009; 13:17:35 >

• quote:

Aslında cevabı çok basit ama LCD teknolojisi insanı herzaman cezbediyor. Nedense bir türlü "plazma almalıyım" sözünü kendimize söyleyemiyoruz. Ama Pio 6090 yada pana z800 düşünüyorsan eyvallah. Sendeki karışıklık aynı şekilde bende de var. Bakalım nasıl yapıcaz Araştırmaya devam!!!

LG7000 konusuna gelince; inceleme şansın varsa 656 ve lg7000 modelini HD yayında incele. İki model arasındaki akıcılık farkını göreceksin. LG7000 bu konuda çok iyidir.

Alıntıları Göster
    plazmalarda enerji tüketimi çok diyo bi arkadaş.. bi karşılaştırma yapmadım henüz ama.. kafam karışık gerçekten..

neyse LG7000 e gelince haklısın hocam HD yayında doğrudur ama zaten SD yayın var elimizde ne yazıkki elimizdekine göre de almak lazım.. veya bi digiturk falan alırsak belki o zaman işimize yarar HD yayın.. ama ilk başta elimde SD yayın var ve buna göre almak daha iyi olur gibi.. ne dersin bu konuda?

• quote:

plazmalarda enerji tüketimi çok diyo bi arkadaş.. bi karşılaştırma yapmadım henüz ama.. kafam karışık gerçekten..

neyse LG7000 e gelince haklısın hocam HD yayında doğrudur ama zaten SD yayın var elimizde ne yazıkki elimizdekine göre de almak lazım.. veya bi digiturk falan alırsak belki o zaman işimize yarar HD yayın.. ama ilk başta elimde SD yayın var ve buna göre almak daha iyi olur gibi.. ne dersin bu konuda?

Alıntıları Göster
    arkadaslar kusura bakmayın ama yok panasonicti yok samsungtu oydu buydu diyerek bir takım kişilerinde lafıyla ürün alınmaz!!!!3 farklı modelde kullandım suansa seg plazma kullanıyorum.oncelikle sunu iyi bilin ve ürü alırkende aklınızda olsun LCD tvler halen duzeltılme asamasında hatta diyebilirzki lcdler artık miyadını doldurdu cunki sony samsung hitachi sharp yeni nesil tvlere yoneldiler led tvler sebebse hem maliyeti daha ucuz hemde ürünün gelistirlmesi kolay.lcdler halen problemlerle ugarsıyorlar.bana göre turkiyede plazmadan baskası alınmaz! 20 yıl oncesının tv agına sahıp bır ulkede lcd den kaliteli yayın almak ıstersenız ancak kendinizi kandırırsınız.birde arkadasım yazmıs plazmalar cok elektrik harcıyor bunu diyen arkadsasa aslında yorum onerı yapmamak lazım:!
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

arkadaslar kusura bakmayın ama yok panasonicti yok samsungtu oydu buydu diyerek bir takım kişilerinde lafıyla ürün alınmaz!!!!3 farklı modelde kullandım suansa seg plazma kullanıyorum.oncelikle sunu iyi bilin ve ürü alırkende aklınızda olsun LCD tvler halen duzeltılme asamasında hatta diyebilirzki lcdler artık miyadını doldurdu cunki sony samsung hitachi sharp yeni nesil tvlere yoneldiler led tvler sebebse hem maliyeti daha ucuz hemde ürünün gelistirlmesi kolay.lcdler halen problemlerle ugarsıyorlar.bana göre turkiyede plazmadan baskası alınmaz! 20 yıl oncesının tv agına sahıp bır ulkede lcd den kaliteli yayın almak ıstersenız ancak kendinizi kandırırsınız.birde arkadasım yazmıs plazmalar cok elektrik harcıyor bunu diyen arkadsasa aslında yorum onerı yapmamak lazım:!
    saygılar

Alıntıları Göster
    bana mı yorum yapmayacaksın hocam.. neden öyle diyorsun. herkes bişe diyo.. çok bilgi sahibi değilim bu konuda yani kısacası bilmiyoz işte o yüzden soruyoz doğrusu ne ise onu bulmak hedefimiz.. sizlerinde fikirlerine başvuruyoruz ki bilmeyenler kesimi olarak doğru olanı tercih edelim.. doğru nedir söyle hocam.. marka model.. 46 " 47" bi tv almayı hedefliyorum. ona göre bana tavsiye verirseniz süper olur..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Eqoulaiser

Bende ilk başlarda LCD düşünüyordum fakat şuanda plazmaya yönelmiş durumdayım. Hatta ful hd bile tercih etmeyebilirim. Fakat ya ileride bi bluray veya ps3, xbox 360 vb. konsollar alırsam diye düşünüyorum.

Sanırım plazma alacağım ben. Full HD düşünürsem alacağım tek model pana g10. HD Ready alırsam da X10 tercih edebilirim. Bi araştır bunları istersen.

@andy1

Bahsettiğim tüm modelleri incelemiş durumdayım. Kağıt üzerinde panel alınmayacağı konusunda da hem fikiriz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eqoulaiser

Bende ilk başlarda LCD düşünüyordum fakat şuanda plazmaya yönelmiş durumdayım. Hatta ful hd bile tercih etmeyebilirim. Fakat ya ileride bi bluray veya ps3, xbox 360 vb. konsollar alırsam diye düşünüyorum.

Sanırım plazma alacağım ben. Full HD düşünürsem alacağım tek model pana g10. HD Ready alırsam da X10 tercih edebilirim. Bi araştır bunları istersen.

@andy1

Bahsettiğim tüm modelleri incelemiş durumdayım. Kağıt üzerinde panel alınmayacağı konusunda da hem fikiriz

Alıntıları Göster
    benim Ps3, xbox.. vb. almak gibi bi düşüncem yok şu anda.. belki maçlar için digitrk alabilirim.. onun dışında bilgisayarımı bağlarım tv ye oyun oynarım.. bunlar dahilinde bi çözüm daha iyi olur gibi sanki..

• quote:

benim Ps3, xbox.. vb. almak gibi bi düşüncem yok şu anda.. belki maçlar için digitrk alabilirim.. onun dışında bilgisayarımı bağlarım tv ye oyun oynarım.. bunlar dahilinde bi çözüm daha iyi olur gibi sanki..

Alıntıları Göster
    Le46a656 için fiyat aldın mı peki hocam? bi lg 7000 ile çok fark varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

Le46a656 için fiyat aldın mı peki hocam? bi lg 7000 ile çok fark varmı ?

Alıntıları Göster
    lg7000 nin fiyatını tam bilmiyorum ama samsung 46a656 için hızlıal ' da 3700 civarı bi fiyat var. İB de 2900 civarında fiyat. yine bazı sitelerde baktım 3500 3600 civarında fiyatı.. teknosada bunlarda daha yüksek idi fiyat..
  • kesinlikle 46b651 dıyorum ve bak diyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavan

kesinlikle 46b651 dıyorum ve bak diyorum ....
    46b651 de kontrast oranına "ultra kontrast" yazıyor.. bu tam olarak ne anlama geliyor.. anlayamadım
  • quote:

46b651 de kontrast oranına "ultra kontrast" yazıyor.. bu tam olarak ne anlama geliyor.. anlayamadım

Alıntıları Göster
    Ben İB'den almıştım 6-7 ay önce 46 A656 modelini.Gayetde memnun bir halde izliyorum.İlk başta bende senin gibi dolandum durdum.Testler ıvırı zıvır detayların hiçbirini bile görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetvel

Ben İB'den almıştım 6-7 ay önce 46 A656 modelini.Gayetde memnun bir halde izliyorum.İlk başta bende senin gibi dolandum durdum.Testler ıvırı zıvır detayların hiçbirini bile görmüyorum.

Alıntıları Göster
    En mantıklısı çok detaya girmeden birkaç model araştırmak ve hızlı bir şekilde almak. Yoksa şunun şurası iyi bunun burası güzel der durursun ve kararsızlığın daha da artar. Ben şahsen şu an öyleyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

En mantıklısı çok detaya girmeden birkaç model araştırmak ve hızlı bir şekilde almak. Yoksa şunun şurası iyi bunun burası güzel der durursun ve kararsızlığın daha da artar. Ben şahsen şu an öyleyim :(

Alıntıları Göster
    işin zor. bir iki model belirle onlar üzerinde yoğunlaş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saricoban -- 24 Nisan 2009; 14:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saricoban

işin zor. bir iki model belirle onlar üzerinde yoğunlaş bence

Alıntıları Göster
    le46a656 yi 2 aydır kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

gidin aklınıza uyan ve gözünüze hoş görünen bir şeyler alın.
    Oydu buydu uğraşmayın çok fazla .. Yoksa bu işin sonu LED di carttu curttu gidiyor ...

insanların yorumlarına da çok fazla kulak asmayın ...
    her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta ..
    gidin içinizden gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın..
    Zaten kesenin ağzını 3000+ tan açmışsınız ...
    bu paralara alacağınız modeller arasında ufak tefek farklar dışında çok büyük bir fark göremezsiniz.
    Ki o ufak tefek fark dediklerimizde biri DNie dediği sisteme dieri cart diyor .. dieri ise curt diyor ...

Yine belirtiyorum .. gidin canınız hangi TV yi çekiyorsa onu alın :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.