Şimdi Ara

Samsung LE52F96BD LED DESTEKLİ 500000:1 KONTRAST 132 EKRAN FULL HD LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

Orjinalden alıntı: strangerinthenight

18,000 ytl anadolu elektronik fiyatı var..bu lcd için çokta yüksek değil bence..asıl 70'' i geliyor tahminim 25.000ytl gibi olur..

kardeş sen hangi ay ki lsiteye bakıyorsun 16999 ytl taksitli fiyatı var cihazın 15000 ytlye de peşin alınabilir

pahalılığı bir yana sanırım akseaus bir testini yayınlamıştı çok da başarılı bir tv değil gibi

işte 17-18 civarı....dahada ucuza alınabilir liste dışından...dediğin nakit fiyata vade yapan yerler bile var

• SAMSUNG LE-52F96BD LCD TV

EKRAN GENİŞLİĞİ: 52" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 500.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 450 cd/m2 Parlaklık

FULL HD 1920X1080
    500.000:1 Kontrast
    LED Teknolojisi Peşin Fiyat 4.499 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 9.247,96 YTL
    Havale/EFT/Nakit indirimli 8.970,53 YTL

http://xxx.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-52F96BD-LCD-TV,3880.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanmemoli -- 5 Aralık 2007; 17:38:16 >
  • Başka bir başlıkta da yazmıştım.
    Evet bu fiyat doğru. Ve ellerinde de var.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21240208/tm.htm

Bu konu listede olduğu için yeni konu açmadım ve konudada açmayın diyor bundan dolayı buraya mesaj yazıyorum.

hepsiburada.com'da hala ürün 16000 YTL ama ib'de 5800 civarına bulmak mümkün şuanda stoklarında yok.

benim merak ettiğim 100 hz olmaması ne gibi bir dezavantaj sağlar bu üründe bu dezavantajı özellikle fullhd filmlerde mi hissederiz ?

konuyu hortlarttığım için kusura bakmayın yeni konu açmamak için buraya yazdım.
  • arkadaslar F9 52 ekranmi aliyim yoksa 6 serisinden bitanemi aliyim yarin almaya gitcem cünki yardimci olursan cok sevinirim tsk. ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

arkadaslar F9 52 ekranmi aliyim yoksa 6 serisinden bitanemi aliyim yarin almaya gitcem cünki yardimci olursan cok sevinirim tsk. ler

önce görüntüleri yan yana gör zaten kedin karar vereceksin
  • Hem samsung hem sony hemde philips ekim kasım gibi yeni nesil ledlerini piyasaya sürecek acele etmeyin fiyat ise daha alınabilir olur muhtemelen.
  • işte Samsung un 9 serisinin kalitesini gösteren mükemmel fotolar.

Samsung LE52F96BD LED DESTEKLİ 500000:1 KONTRAST 132 EKRAN FULL HD LCD TV
  • işte devamı

• buda sonuncusu dostlar

• Fiyatları nasıl olacak acaba
    Kolaya kaçmıyalım ve biraz araştıralım dedim. Tabiki kesin fiyatlar bunlardan farklı olur ama ilk bilgi açısından şöyle kaba taslak fiyatlar. Buyrun:

PHILIPS 42 PFL 9803
    SONY 46X4500
    SAMSUNG LE46 A956

Bu arada philips 42 inç diğerleri 46 inç. Bu fiyatlarla Türkiye ye oldukça pahalı gelir bu yeni nesil led ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 25 Ağustos 2008; 23:00:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

arkadaslar F9 52 ekranmi aliyim yoksa 6 serisinden bitanemi aliyim yarin almaya gitcem cünki yardimci olursan cok sevinirim tsk. ler

önce görüntüleri yan yana gör zaten kedin karar vereceksin

netten alcagim icin F9 bilmiyorum ama 6seriyi biliyorum nasil oldugunu bana bi yardimci olsaniz. süper olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

http://forum.donanimhaber.com/m_21240208/tm.htm

Bu konu listede olduğu için yeni konu açmadım ve konudada açmayın diyor bundan dolayı buraya mesaj yazıyorum.

hepsiburada.com'da hala ürün 16000 YTL ama ib'de 5800 civarına bulmak mümkün şuanda stoklarında yok.

benim merak ettiğim 100 hz olmaması ne gibi bir dezavantaj sağlar bu üründe bu dezavantajı özellikle fullhd filmlerde mi hissederiz ?

konuyu hortlarttığım için kusura bakmayın yeni konu açmamak için buraya yazdım.

Madem İB de bulmak mümkün, onlarda stokta nasıl olmuyor cihaz?
    İtibar göstermeyin bunlara, başkalarının istemediği ürünü kakalarlar şimdi :)

• nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 1-2 ay önce samsung LEDtv bir katalogda 130 000 ytl gibi bir fiyat yazıyordu acaba baskı hatası mı inanamamıştım bu kadar yüksek fiyatlı olur mu diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 1-2 ay önce samsung LEDtv bir katalogda 130 000 ytl gibi bir fiyat yazıyordu acaba baskı hatası mı inanamamıştım bu kadar yüksek fiyatlı olur mu diye?

olmaz öyle bir fiyat dostum mutlaka yanlışlık vardır. Saygılar
  • sıfırları kontrast yerine yanlışlıkla fiyatların yanına koymuşlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 1-2 ay önce samsung LEDtv bir katalogda 130 000 ytl gibi bir fiyat yazıyordu acaba baskı hatası mı inanamamıştım bu kadar yüksek fiyatlı olur mu diye?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.