Yeni bir tv aldık, Samsung 40C6000, ekranın tamamen siyah olması gereken sahnelerde ve ya kanal geçişlerinde ekran siyah olduğunda, ekranın bazı bölgeleri daha açık renk ve dalga dalga gözüküyor, bu bir sorun mudur? , yoksa tüm ledler böylemidir? ona göre tv yi değiştireceğim, yardım rica ediyorum. sadece ekran full siyah olduğunda fark ediliyor bu arada.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler
Sizin sorununuz Backlight Bleeding ve Clouding. Malesef model ve marka farketmeksizin çoğu LCD'de bu sorun mevcut. Hatta bazıları bunu bir sorun olarak görmeyip ( bence sorundur) LCD'nin bir eksisi olarak kabullenmek gerektiğini söylüyor.
Sizin televizyonunuz da adı LED olmasına rağmen aslında normal LCDlerden pek de farklı değil. Sadece aydınlatma için kullanılan ışık kaynağı led ama mantık vs aynı.
Açıkcası eğer sizi rahatsız edecek boyutta değilse kullanmaya devam edebilirsiniz çünkü inanın gelenlerde de az ya da çok olacak. Bu arada ben de Samsung Led TV kullanıcısıyım. :)
ender123 sağolsun bazı tv ayarları verdi birde o ayarları uygulayıp deneyeceğim, artık değiştirmeyeceğim sanırım dediğiniz gibi gelen tv de daha fazla çıkabilir, ayrıca zamanla azalacağını tahmin ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme