Biraz kurcalayınca iyice kafam karıştı biri çok iyi derken diğer aynı televizyonu gameboy ekranına benzetebiliyor. Kullanan ve bu fiyatlarda televizyon tavsiye edecek olursa sevinirim.
Benim için özellikle sd yayınlarda görüntünün iyi olması önemli çünkü hd yayınların çok olduğu paketleri kullanmayacağım. Smart tv özelliğinin çok önemi yok çünkü interneti telefon ve bilgisayarda kullanıyorum filmleri de usb den izlemeyi düşünüyorum.
Dün alsaydım 3d özelliği de bir şey ifade etmeyecekti tv yayınlarındaki görüntü kalitesi yeterliydi fakat şimdi 3d olursa arada 3d film indirip izleyebilirim diye düşünüyorum. Eğer bu fiyatlara 3d olmaz ya da gereksiz olur derseniz önemli bir kriter değil.
42' benim için yeterli çünkü salon çok büyük değil daha önce 70 ekran televizyon yeterliydi. Konuyla ilgili yeterli bilgim olmasa da aşağıdaki modeller gözüme çarptı, bu modeller arasında ya da farklı seçeneklerle çok uçmadan tavsiye veren olursa sevinirim. Sd görüntü kalitesi, (forumda okuduğum kadarıyla görüntü tarama hızı da önemli kritermiş gerçi yazılımla yükseltilenler de varmış), kanal geçiş hızı, usbden sorunsuz film oynatma özelliği ve eğer olursa 3d özellikli bir televizyon arıyorum. Genelde tv izlemek için arada film izlemekte kullanacağım. Bunun dışında film (3sd performansı bu fiyatlarda tatmin ediciyse 3d filmler de) izlerim , internet için pek kullanacağımı düşünmüyorum.