Odama televizyon almayı düşünüyorum. Bütçem 800-1200 arası. Alacağım tv'yi hem monitör hem de televizyon izleme vs. kullanacağım için 32" full hd arıyorum.
Lg 32mb25hm modelini çok beğendim düz bir monitör tv olsada f/p açısından iyi duruyor. Ancak eski bir ürün sanırım çoğu yerde stoklarda yok veya teşhirde. Başka sitelerde gözüküyor ancak satıcıya güvenemiyorum.
Samsungun ue32j5373 gözüme çarptı. İnternette neredeys hiç incelemee videosu yok! 1269 TL, internet ile siparişte 1219 TL + 100 TL hediye çeki veriyor. Smart özelliği,web tarayıcı el ile kontrol,wifi, ethernet,hdmix2, dahili uydu alıcısı gibi cezbedici özellikleri var. Mağazada ekran görüntüsünü inceledim çokta kötü değil. Ama Lg'deki gibi oyun modu yok hatta modlar çok kısıtlı. Bazı yorumlarda ince ayar çekilemediği için ekrana yakınanlar var.
Kısacası bilgisayarıma bağlamak için TV monitör veya Tv aramaktayım. He sen onları boşver o paraya güzel bi 27" gaming monitör alabilirsin diyenler varsa önerilerinize açığım.
İnternette ne kadar gezinsemde kapsamlı bilgiye ulaşamıyorum. Kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Yardımlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme