|
Bildirim
|
Samsung telefon konusu açılıyor hemen altına samsung çöp xiaomi alın yazıyorlar.
iPhone telefon konusu açılıyor hemen altına xiaomi varken iphone mu alınır yazıyorlar. Önceden Apple fanboyları boy boy sağda solda görünürdü. Şimdi aynı şeyi Xiaomi fanboyları yapıyorlar. Xiaomi telefonlar cidden iyi olsa hakkını yemeyelim diyeceğim ama değil arkadaş ya değil. Şebekesi çekmeyen, beni aradıklarında ulaşamayan, ben aradığımda çoğu zaman şebeke yok diye tuhaf tuhaf hata vermelerini vs. de saymayacağım. En azından sattım da kurtuldum şu xiaomi denen illetten. Bir daha da tövbeliyim almam zaten. Giderim Samsung bile alırım ama Xiaomi denen o ıvır zıvırı almam. En iyi telefonu yapsınlar yine alınmaz. Zaten fiyatları da öyle ucuz değil. Hatta geçenlerde de CEO'su mudur nedir artık ucuz fiyatlı telefon satmayacağız da dedi. Ülkeye 6-7K'dan giriş yapar artık. |
Mi8 lite yaklasik 1900tl.
M20 1500tl. Arada kocaman 400tl var. |
Şu çöpe bu kadar para veriyorlar ya. Abi samsung yaa diyolar bide. Neredeyse aynı paraya mi 8 lite buna 10 basar.
|
Mi 8 Lite’da kronik şebeke problemi var. Hat çekiyor ama arayanlar ulaşamıyor gibi gözüküyor. Hatta internette dolaşmak bile işkence diyenler var, mi 8 lite ana konusuna bir bakın almadan önce. Ben de niyetlenmiştim ama vazgeçtim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 13 Mart 2019; 9:52:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|