Şimdi Ara

Samsung M3 1 TB Harici Disk problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce aldığım Samsung 1 TB Harici Diski açamıyorum. Samsung firmasını aradığımda garantisi seagate firması tarafından yapıldığını seageta firmasının internet sitesinden başvuru yapıp ürünü değiştirebilirsiniz dendi. içindeki veriye ne olacak diye sorduğumda press baskı nedeniyle açılamıyor, internetten ararsanız veri kurtaran firmalar var cevabı aldım. peki veri kurtarmak için press olan hardiskin kutusunu kıracaklar ve veriyi kurtaracaklar ok sonra garantiden bunu değiştirirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: barishak

6 ay önce aldığım Samsung 1 TB Harici Diski açamıyorum. Samsung firmasını aradığımda garantisi seagate firması tarafından yapıldığını seageta firmasının internet sitesinden başvuru yapıp ürünü değiştirebilirsiniz dendi. içindeki veriye ne olacak diye sorduğumda press baskı nedeniyle açılamıyor, internetten ararsanız veri kurtaran firmalar var cevabı aldım. peki veri kurtarmak için press olan hardiskin kutusunu kıracaklar ve veriyi kurtaracaklar ok sonra garantiden bunu değiştirirler mi?

içi açılmışsa kabul etmezler, çok garip bir cevap vermişler size
  • değiştirmezler ilginç bir cevap olmuş
  • Seagate servisine bakan ve aynı zamanda veri kurtarma ile uğraşan bir yer varsa onların gözetiminde açılması daha iyi olur.
    Ürün servis tarafından açılacağı için garanti dışı da kalmamış olur.
  • barishak kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de garanti ve veri kurtarmanın bir arada olduğu bir firma mevcut değil.http://www.seagate.com/tr/tr/services-software/data-recovery-services/ bu linki bir inceleyin isterseniz. Ya garantiden ya da verilerinizden vazgeçeceksiniz. Ama siz araştırın biraz daha
  • indirdik.com adresinden 6 ay önce aldığım ve son 1 haftadır çalışmayan harddiskimi bu sitenin müşteri hizmetlerini aradığımda bana tedarikçi firmanın telefonu verdi bizim problemimiz değil dendi. tedarikçi firmayı aradım Harddiskin seri numarasını istedi. Seri numarasının kendilerinin getirdikleri arasında olmadığını söyledi, son çare seagate.com/tr/tr adresninden Destek garanti ve iade işlemlerini yapmak için buradaki formu doldurduğumda aşağıdaki mesaj gelmiştir.
    Bilgilerinize.

quote:

Degerli Seagate musterimiz,
    Turkiyedeki musterilerimiz icin gecerli olan, Seagate garanti prosedurundeki degisikligi bilgilerinize sunariz:
    Garanti hizmeti için lütfen ürünü satin aldiginiz yerle irtibata geçiniz.
    Eger satin aldiginiz yere ulasamiyorsaniz , "iadeyi baslat" tusuna basarak, garanti kontrol ve siparis islemini yapabilirsiniz.
    Siparis islemlerine basladiginizda, asagidaki konular gecerli olacaktir:
    - Urunlerinizin Amsterdam, Hollanda'ya gonderilmesi gerekmektedir
    - Tum nakliye ve ihracat masraflarinin sizin tarafinizdan karsilanmasi gerekmektedir
    - Degistirilmis garantili urununuzun tekrar size gonderilme masraflari Seagate tarafindan karsilanacaktir
    Verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.

İndirdik.com şu an güncel Samsung Harddisk ilanının altında garanti açıklamasında "Ürünümüz 2 yıl firma garantisi altındadır." yazmakta, bunu görünce Samsung marka alıyorum Samsung garantisinde sanmak veya kanmak oldukça mümkün.

Samsung M3 1 TB Harici Disk problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishak -- 10 Eylül 2013; 8:47:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.