Şimdi Ara

2499 TL Samsung M5 27' Fhd 60Hz 4ms Akıllı Monitör (Siyah) Dahili Tv Uygulamaları, Hoparlör, Uzaktan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
7
Favori
10.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.İhtiyacım vardı sipariş verdim.Ürünü açarken olu piksel vs test etmek gerekiyor mu? Neye dikkat etmek lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt

Dolar yarın 10 tlye inse hiçbir şeyin fiyatı düşmeyecek. Enflasyon, benzin fiyatları malumunuz. Hergün yükseliyor fiyatlar. 1 ay sonra kampanya konusu acıldıgında 2500 tlye nasıl almadık kafayı yiyeceğim dersin

• geçen yıl 1100 liraya aldığım mönitör 2700 olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Verdim siparis hocam, umarım 27 inch bana kucuk gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu alıcısız 27" akıllı TV diyebiliriz. Mantıklı bir ürün bence :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyat güzel gelmişti taa ki 32inçi o paraya alan arkadaşı görene kadar :) :)

• Merak ettiğim iade süreci hepsiburada'da nasıl işler? Var mı deneyimi olan?

Hepsiburada satıcı gözüküyor ve çok iyi fiyat bence. En yakın fiyatlar 3k seviyesinde çünkü.

Bütün akşam Samsung M5 ve Samsung M7 aradım ve asla bu fiyata bulamadım. Zannediyorum artık cimri, epey, akakçe gibi siteler iyi sonuç veremiyor buradan bunu çıkarıyorum.

edit: sipariş verdim çünkü 32" IPS denedim bir süredir gerçekten göz yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 4 Mayıs 2022; 23:58:11 >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 4 ay önce aldım ve dediğiniz gibi çocuk odasında kullanıyorum. Çok memnunum.

Zaten genelde tvde YouTube ve Netflix seyrettiğimiz için ilaç gibi oldu. Monitör olarak Retina ekrandan sonra çözünürlük çok düşük kalıyor ama SMART özellikleri sayesinde gözardı edilebilir.

Fiyatına göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. İşletim Sistemi oldukça hızlı..

2499 TL Samsung M5 27" Fhd 60Hz 4ms Akıllı Monitör (Siyah) Dahili Tv Uygulamaları, Hoparlör, Uzaktan

2499 TL Samsung M5 27" Fhd 60Hz 4ms Akıllı Monitör (Siyah) Dahili Tv Uygulamaları, Hoparlör, Uzaktan

• Yatak odasında 24" monitör ve pc var ama bir şey izlemek zor oluyor, kumanda yok, zamanlayıcı kalkıp ayarlamam lazım. Yatak odasına 32" bir TV mi alsam yoksa böyle bir şey mi alsam diye düşünüyorum. 27" Göre fiyatı hiç fena değil. 3400'e Toshiba 32" Smart almayı düşünüyorum aslında. Çok kararsız kaldım. Monitörümü kaldırmak istemiyorum çünkü bunlar 60hz oluyor ve monitörüm biraz daha iyi bir monitör.

• musti2004s M kullanıcısına yanıt
    Hocam detayli cevap için teşekkür ederim ogrenmek istediklerim buydu

• Mutfağa televizyon lazımdı. En uygun fiyatlı bilindik marka olan HD Ready Techwood (Vestel) 24 inç TV yerine 300 lira farkla bunu aldım. İnşallah hata yapmamışımdır.
    Bu arada ürünün beyaz rengi de varmış:https://www.hepsiburada.com/samsung-m5-27-fhd-60hz-4ms-akilli-monitor-beyaz-dahili-tv-uygulamalari-hoparlor-uzaktan-kumanda-wifi-bluetooth-airplay-p-hbcv00001vmab4

World puan ve Visa indirimiyle 2399'a geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 5 Mayıs 2022; 18:12:47 >

• Ürün bugün elime ulaştı. Menü geçişleri vs gayet iyi ses performansı da yeterli geldi bana . Oyun için kullanmayacağımdan beni tatmin edecek gibi gözüküyor . Alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

• LeonCavalli kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Benimki de dağıtıma çıkmış. Akşama göreceğim inşallah.

Hepsiburada'da tepki süresi 4 ms yazıyor ama Samsung Web sitesinde 8 ms yazıyor. Kutu üzerinde bilgi var mı?

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bilgi göremedim hocam. Muhtemelen sitedeki bilgi doğrudur.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt

8 ms 2021 sürüm olan. Bu 2022 sürüm paneli güncellendi 4 ms oldu.

• VA panelmiş buna dikkat etsin alacak olanlar, gene de fiyata göre cazip gibi ofis, medya görüntülemek için kullanılır.

• Monitörü kurmayı tamamlayamadım o yüzden sanırım uygulamaları kuramıyorum bir türlü normal uydu alıcısı calisiyor ama smart tarafı kullanamıyorum ne yapmam gerekir

• Kurulumu Tekrar denediğimde ekran bu şekilde kalıyor

• Ürünü aldım hiçbir problemi yok vuruk kırık ölü piksel vs. ama gel gelelim çıkan soruna bak :) bir yerde okumuştum benim de başıma geldi ayak yamuk çıktı. Ayrıca pivot ayak kullanacak olsam da (boyu bence kısa) sinir bozucu bir durum. Bu nedenle iade edeceğim ve yenisini isteyeceğim.

Genel olarak
    -kullanımı gayet seri geçişleri vb.
    -görüntü yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi ne iyi ne kötü. Retina ekranla Yanyana koyduğun zaman beyazı monitörde tam alamıyorsun vasat kalıyor. Yine de IPS ekran fiyatları yüksek olduğu için bu monitörle devam edeceğim. Sırf özellikleri yüzünden tahammül edilebilir yanı var gibi geliyor.
    -27” fhd tereddütlerim vardı piksel durumu vs ama beni rahatsız etmedi. Gönül isterdi ki 2k IPS alalım ama yüksek bütçe ayırmak istemeyenler için ideal olabilir.

edit: En önemli noktayı atlamışım. Monitörü alırken en büyük motivasyonum kablosuz görüntü aktarımıydı ama pek hayal ettiğim gibi olmadı ne yazık ki :) 5G ağ'dan bağlantı sağlamama rağmen gecikmesi bana çok fazla geldi ve görüntü çamur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 7 Mayıs 2022; 16:1:19 >

• Hocam ben başka bir monitör kullanıyorum macbookla. Bekleme modundayken klavyeye bastığımda tak diye görüntü gidiyor monitöre. Bu M5de galiba her seferinde kumanda ile monitörü açmak lazımmış doğru mu? Yoksa benim dediğim gibi ekran kapalıyken macbooku uyandırınca direkt görüntü gidiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.