< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2499 TL Samsung M5 27' Fhd 60Hz 4ms Akıllı Monitör (Siyah) Dahili Tv Uygulamaları, Hoparlör, Uzaktan (3. sayfa)
-
-
Bende bu inc de televizyon ariyorum ama maalesef yok. eski tvler var ve pahali. bu monitör de dahili tv lerin hangisi var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
32 inch versiyonu 3375 TL
amazonSamsung M5 32 inç 60 Hz FHD (HDMI+USB+Wi-Fi+Bluetooth+AirPlay) Smart Hub HDR10 Hoparlörlü Smart Monitörhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09GYHTGCB?psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 8 Mayıs 2022; 19:17:29 > -
Hocam valla monitörü yamuk diye kaldırdım kutusuna iade ederim diye ama fiyatlar yükselmiş yine riske atmayacağım NB F80 ayak siparişi verdim gelince ve kurunca tekrar deneyip bilgi verebilirim.
-
Stoğa girdi hocam tekrar. Yeni sipariş verin mevcut olanı iade edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet öyleymiş şimdi gördüm. İade süreci gözümde büyüyor amazon olsa gözüm kapalı verirdim de zaten ayakla kullanacağım o yüzden sanırım uğraşmayacağım.
edit:kaldı ki ürün bana hala teslim edilmemiş gözüküyor nasıl iş anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 8 Mayıs 2022; 22:15:12 > -
Hangi cihazı bağlarsanız bağlayın, kaynaktan gelen sinyal kesilince kendini 60 sn içinde kapatıyor. Kaynaktan görüntü sinyali gelince de anında açılıyor
Sadece monitörü kumandadan kapattıysanız tekrar kumanda ile açmanız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleriyle görüştüm iade talebi oluşturdum
-
Çok teşekkürler hocam
Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim.Monitor’un kurulum aşamasında sorun yaşadığım icin servise bırakmıştım fakat servis kayıt acamadigini belirtip modelin sistemlerinde tanımlı olmadığını belirtiyor talep açtık fln bekliyoruz diyor bu süreçte midem bulandi artık kullanmak istemiyorum iade icin göndereceğim.Daha önce Hepsiburadan monitör iade yapmadım süreç hakkında bilgisi olan var midir ? Servisten rapor konusunda talep bulanayım mi ? Zaten kabul edilmediği takdirde tüketici hakem heyetine başvuracağım
güzelcene paketle beğenmedim rengini şeklini de yolla. servisi karıştırma
-
Arkadaşlar merhaba benim soyle bir sorunum var, monitoru film yaptim ama yine de hizli el hareketlerinde ya da bir kosu sahnesinde mesela takilarak geliyor bana goruntu yani seri bir sekilde akmiyor. Sebebi nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60hz ve 1K olması dışında gayet iyi, kullanışlı. Sesli kontrol özelliğini açarsanız kumanda pili 5 gün dayanıyor. Fiyat fırsat mı? Bilemiyorum. Ben gerçekten fırsat iken almışım. Yanında başka ürünler de bedavaya gelmişti sepet uygulamasından dolayı.
-
oyun ıcın cok mu kotu acaba ? valorant oynuyorum arada kurtarmaz mı
-
Kurtarır. Ben aynı monitörün 4K 32 inç olanında oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Mayıs 2022; 16:36:7 > -
Siparis gectım.Konuyu acan arkadasa tesekkurler.
-
Arkadaşlar bu monitöre harici olarak .apk kurabiliyor muyuz ?
Usb flash bellek ile denediğimde içerikteki apk dosyasını görmüyor. Tv üzerinden , netten indirip kurulamıyor.
Kendi içerisinde olan uygulama ve uygulama marketi haricinde kurulum nasıl yapılıyor, bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
-
Cihaz Android değil Tizen işletim sistemi kullanıyor; bu yüzden Android paketi olan apk kurmanız mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 17 Mayıs 2022; 11:51:0 > -
Bilgi için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X